Background adbanner
calendar

Ponedeljak 13. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PEVAČICA NAPADNUTA, PA NAPRAVILA HAOS! Potukla se na sred ulice kako bi sačuvala pasoš i dokumenta ON IM JE NAJVEĆI TRN U OKU! Novi napad islamističke Slobodne Bosne: “SAMO DA OPOZICIJA SMENI VUČIĆA I BIĆE NAM LAKŠE” PEVAČ STIGAO U URGENTNI CENTAR?! Evo šta se tačno dešava i sa kim je… Vremenska prognoza za 13. maj! Postepeno razvedravanje, vetar, a u toku noći kiša! SPREMA OSVETU?! Sita ljuta i besna na Asmina, pa mu poručila da će sve izneti o njemu o čemu je do sada ćutala NAPADNUT POZNATI GLUMAC! Hitno prevezen na kliniku sa teškim povredama oka DRAMA I HAOS SE NASTAVLJA! Janjuš i Aneli ponovo ratuju! Ahmićeva kuka na sav glas “Smradu jedan, obrukao si me jer si ljubomoran na Asmina” “PROĆI ĆEŠ KAO HARIS, UZEĆE TI PARE I ŠUTNUTI!” Skandal nakon snimka MC Stojana i Zorane Sikter: Fanovi osuli drvlje i kamenje po njima MAJA MARINKOVIĆ JECA NA SAV GLAS! Ne može da se smiri i dođe sebi, Stanislav zanemeo od šoka! “ŠVAJCARSKOJ JE NAMEŠTENA POBEDA, SVE SE ZNALO UNAPRED!” Objavljena šok fotka, nižu se skandali i nakon završetka Evrovizije IRINA BOROVIĆ PRIJAVILA MUŽA ZA NASILJE U PORODICI: Ćerka poznatog advokata hitno pozvala policiju! CECA NE OTVARA VRATA ANASTASIJI I LIDIJI? Uhvaćene nasred ulice kako neprestano zvone “NAŠI TAKMIČARI ĆE MORATI OVDE VREDNO DA RADE” Voditelj Stefan Usiljanin otkrio šta sve čeka učesnike rijalitija “IMANJE” (VIDEO) “ČINILA SAM IM DOBRO” Sandra Afrika priznala da li ju je prebila Marta Savić, pa otkrila koliko novca joj je davao Mile Kitić! ANITU OTAC NJENOG DETETA TUŽIO ZBOG MATORE: Može da izgubi STARATELJSTVO, njena majka van sebe, ovo su svi šokantni detalji DRAME ŠOK! SRPSKA PREDSTAVNICA JEDVA PROŠLA U FINALE EVROVIZIJE: Objavljeni rezultati iz polufinala, šokantno koliko poena je dobila

Nepoznati detalji ljubavne priče Verice Rakočević i njenog supruga Veljka! Zaprosio je plehanom burmom!

Objavio: RHT
06/02/2022 8:30 AM

Iako ga je kreatorka smatrala “detetom”, Kuzmančević je bio veoma uporan, a onda su shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

Foto: Printscreen/Damir Dervišagić

Ljubavna priča Verice Rakočević i njenog supruga Veljka Kuzmančevića vraća veru u istinske emocije i iskrene namere, a tokom jednog gostovanja u emisiji koja se bavi pripremom ceremonije venčanja, modna kreatorka je do detalja ispričala kako je došlo do poznanstva i neobiče svadbe.

— Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice, koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega. Rekla sam “da”. Sutradan je otišao kod roditelja da im kaže da se ženi. I to je bilo to — rekla je sa setom Rakočevićeva i dodala kako su mladenci bili odeveni za venčanje:

Foto:Printscreen

 U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite.

Verila je odabralakratku belu venčanicu kreaciju Vivijen Vestvud, kao i crne čizme do kolena. Kao bidermajer poslužio je buket suncokreta, a Veljko je imao elegantan sako i jedan neobičan detalj.

Izvor: Glossy/HYPETV.RS

 

 

 

 

— Veljko mi je poslao poruku na Fejsbuk, uz pitanje da li bismo mogli da sarađujemo. Pomislila sam da hoće da bude maneken i odgovorila mu da ne pravim garderobu za muškarce. Objasnio mi je da je muzičar, da mu se dopada to što radim, a pošto svaka revija ima muzičku podlogu predložio saradnju. Rekla sam mu šta je tema revije koju pripremam, on mi je poslao svoju ideju i tako je sve krenulo — otkrila je Verica pre nekoliko godina u emisiji “Venčanje od A do Da”.

 

 Ja sam njega tretirala kao dete, mlađi je od moje mlađe ćerke. Nisam ga gledala kao muškarca ni u jednom trenutku — kaže kreatora i dodaje da je sedmodenvni odmor na Zlatiboru na koji su otišli prijateljski bio sudbonosan, a tamo su shvatili da su savršen par.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner