Background adbanner
calendar

Subota 3. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAKO JE MOGUĆE DA PTICE NE UDARI STRUJA DOK SEDE NA DALEKOVODIMA? SORAJA ŽIVI U STANU OD OSAM MILIONA EVRA! Ima 440 kvadrata, privatan park i šoping centar, velnes sobu, saunu EVO ŠTA ZNAČE TRAGOVI NA NOGAMA KADA SKINETE ČARAPE! Otkriveno šta to govori o vašem zdravlju, ovo nikako ne smete da ignorišete “UPLAĆENO MI JE 1.400.000 na račun da UĐEM U RIJALITI!” Aleksandar Požgaj BEZ CENZURE “Dokumenta mi još nisu vraćena!” (VIDEO) EVO KOJI SIMPTOM INFARKTA SVI IGNORIŠU! Ako osetite ovaj ukus u ustima, moramo obavezno posetiti lekara SRBIJA POBEDILA JUŽNI SUDAN! Jokić i Bogdanović zakazali četvrtfinale sa Australijom “NE KRIJEMO SE JER…” Ivan Marinković ne može više da ćuti, hitno se oglasio i priznao sve o novoj devojci! “MOJOJ ĆERKI JE DALA PREZIME DRUGOG ČOVEKA!?” Deni Boneštaj o bivšoj vanbračnoj supruzi! “Nikada nisam slao novac za ćerku!” TUGA! “IMALI SMO 3 SMRTNA SLUČAJA ZA GODINU DANA!” Deni Boneštaj u suzama: “Nikada neću zaboraviti njegovu smrt, pozdravio se sa svima i samo naslonio glavu i preminuo” EVO KOLIKO ČESTO TREBA DA PERETE BRUSHALTER! Ukoliko to ne radite, može se stvoriti ova bolest “VRATIM SE U SOBU, OPET ISTA PRIČA…” Potresno priznanje Dragane Mirković: “Sedim i plačem…” OPUSTILA SE, PREBACILA NOGU, A GRUDI KIPE NA SVE STRANE! Džehva nikad vrelija, pokazala čime raspolaže, nauljena mami na greh! (FOTO) DEVOJČICA sa 18 MESECI dobila PRVU MENSTRUACIJU, a sa PET GODINA RODILA SINA! Ko je Lina Medina, NAJMLAĐA MAJKA na svetu? SRBIJA POTOPILA FRANCUSKU I PROŠLA U ČETVRTFINALE OLIMPIJSKIH IGARA! Delfini plesali kao nekada MINISTAR DAČIĆ POSLAO JAKU PORUKU IZ LOZNICE: “Oluja” podsetnik na najveći egzodus Srba u Evropi posle Drugog svetskog rata! VESNU ZMIJANAC URNISALI ZBOG PROVIDNE HALJINE, ONA IM ODMAH ZAPUŠILA USTA: “Grudnjak me steže i guši” NASTAO HAOS!

OVO SU RODITELJI ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Majka ima BIZNIS, a otac se nikada ne pojavljuje u javnosti (FOTO)

Objavio: RHT
03/08/2024 7:30 PM

Ovo su roditelji Željka Joksimovića

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Ovo su roditelji Željka Joksimovića

Pevač Željko Joksimović jedan je od naših najvećih muških muzičkih zvezda, a svoj privatan život trudi se da sačuva od javnosti.

Željkovu suprugu, voditeljku Jovanu Joksimović, kao i brata Sašu koji je uspešan glumac svi znaju, a njegovi roditelji ne vole da se javno eksponiraju.

Otac i majka Željka Joksimovića, Vesna i Branislav pevaču su bili najveća podrška u životu, a ponosna majka svojevremeno je ovako pričala o sinu.

– Želela sam da bude dirigent. To je bila moja želja. I on to ume. To tinja u njemu. On je pun iznenađenja i živi u tome da sam sebe iznenadi. Nikad se ne zna šta će da bude u budućnosti – svojevremeno je rekla Vesna “Exkluziv”.

Željkov je putem Instagram profila 2019. godine pevač je roditeljima čestitao 50 godina braka, a to je bila jedinstvena prilika da ljudi vide kako njegov otac izgelda.

Kako domaći mediji pišu, Joksimovićeva majka se bavi biznisom.

“Moju decu opčinjava evrovizijski opus”

Inače, pevač je nedavno pričao otvoreno o deci, te istakao da su svesni da im je tata zvezda.

– Moja deca do pre nekoliko godina nisu znala ko sam ja i koje su moje pesme. Sada kada su osvestili da sam javna ličnost i da druga deca znaju moje pesme, postalo im je interesantnije. Nisam ih time opterećivao. Zadovoljni su svim, opčinjava ih evrovizijski opus – kazao nam je muzičar.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

“Nije vazno da budete u pravu, vec da budete srecni!” Mirjana Bobic Mojsilovic

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner