Background adbanner
calendar

Subota 3. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAKO JE MOGUĆE DA PTICE NE UDARI STRUJA DOK SEDE NA DALEKOVODIMA? SORAJA ŽIVI U STANU OD OSAM MILIONA EVRA! Ima 440 kvadrata, privatan park i šoping centar, velnes sobu, saunu EVO ŠTA ZNAČE TRAGOVI NA NOGAMA KADA SKINETE ČARAPE! Otkriveno šta to govori o vašem zdravlju, ovo nikako ne smete da ignorišete “UPLAĆENO MI JE 1.400.000 na račun da UĐEM U RIJALITI!” Aleksandar Požgaj BEZ CENZURE “Dokumenta mi još nisu vraćena!” (VIDEO) EVO KOJI SIMPTOM INFARKTA SVI IGNORIŠU! Ako osetite ovaj ukus u ustima, moramo obavezno posetiti lekara SRBIJA POBEDILA JUŽNI SUDAN! Jokić i Bogdanović zakazali četvrtfinale sa Australijom “NE KRIJEMO SE JER…” Ivan Marinković ne može više da ćuti, hitno se oglasio i priznao sve o novoj devojci! “MOJOJ ĆERKI JE DALA PREZIME DRUGOG ČOVEKA!?” Deni Boneštaj o bivšoj vanbračnoj supruzi! “Nikada nisam slao novac za ćerku!” TUGA! “IMALI SMO 3 SMRTNA SLUČAJA ZA GODINU DANA!” Deni Boneštaj u suzama: “Nikada neću zaboraviti njegovu smrt, pozdravio se sa svima i samo naslonio glavu i preminuo” EVO KOLIKO ČESTO TREBA DA PERETE BRUSHALTER! Ukoliko to ne radite, može se stvoriti ova bolest “VRATIM SE U SOBU, OPET ISTA PRIČA…” Potresno priznanje Dragane Mirković: “Sedim i plačem…” OPUSTILA SE, PREBACILA NOGU, A GRUDI KIPE NA SVE STRANE! Džehva nikad vrelija, pokazala čime raspolaže, nauljena mami na greh! (FOTO) DEVOJČICA sa 18 MESECI dobila PRVU MENSTRUACIJU, a sa PET GODINA RODILA SINA! Ko je Lina Medina, NAJMLAĐA MAJKA na svetu? SRBIJA POTOPILA FRANCUSKU I PROŠLA U ČETVRTFINALE OLIMPIJSKIH IGARA! Delfini plesali kao nekada MINISTAR DAČIĆ POSLAO JAKU PORUKU IZ LOZNICE: “Oluja” podsetnik na najveći egzodus Srba u Evropi posle Drugog svetskog rata! VESNU ZMIJANAC URNISALI ZBOG PROVIDNE HALJINE, ONA IM ODMAH ZAPUŠILA USTA: “Grudnjak me steže i guši” NASTAO HAOS!

MILORAD DODIK SE OBRAĆA U LOZNICI! “Gledamo svaki dan masovne napade na Vučića i na Srbiju koja se digla na noge”

Objavio: RHT
03/08/2024 7:16 PM

Milorad Dodik se obraća u Loznici

PHOTO: RTS

Milorad Dodik se obraća u Loznici

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je poručio da veruje da bi pogrom bio zaboravljen, da nije bilo jednog čoveka koji je pre 10 godina pokrenuo inicijativu za obeležavanje stradanja – Aleksandra Vučića.

– Sećam se pre 10 godina da smo se dogovorili da zajedno obeležavamo datume iz naše prošlosti, datume koji su najčešće datumi stradanja. I kada vidim ovaj skup, pored tuge, osećam i ponos. U kolonama i stratištima otišao je čitav jedan narod – rekao je on.

Naši grobovi nas podsećaju na tugu, a spomenici naših masovnih stradanja, koje gledamo po federaciji, više su skalamerija i pokušaj novih poniženja, rekao je Dodik.

– U Bihaću je 1939 godine bilo 57 odsto Srba, a danas ima 35 Srba. I šta je to? Koji je to zločin? To je genocid u kontinuitetu. Ono što su ustaše radile i govorile tokom velikog rata, desilo se na kraju devedesetih – kazao je predsednik RS.

PHOTO: RTS

Istakao je da moramo ići dalje, ali ne smemo zaboraviti i izgubiti sećanje.

– Ponosan sam i na deklaraciju Svesrpskog sabora, koja je rekla da svi prefiksi koji su se stavljali pred ime srpskog naroda moraju biti odbačeni. Nema bosanskih ili hrvatskih Srba, već postoji jedinstven srpski narod – rekao je on.

Kada napadaju Srbiju i Srbe, onda je jedino istinito da nam bolje ide, istakao je Dodik.

– Danas gledamo masovne napade na Srbiju i predsednika Vučića, na Srbiju koja se digla. Ne očekujte samo da vam država da, borite se za državu. Ako toga nema, nećemo uspeti. Okupimo se oko ideje koja se zove Srbija kao država, i Republika Srpska kao država. Ako budemo podeljeni i mali, onda ćemo ponovo biti lak plen – kazao je Dodik.

PHOTO: RTS

On kaže da je današnji skup dokaz da nisu uspeli da nas unište.

– Hvala vam za snagu koju nam dajete. Danas ko god je izabran u ime srpskog naroda mora da računa na pritiske. Neću da se jadam, ali ja razumem kroz šta prolazi Aleksandar Vučić. To je naš izbor. Živela Srbija, živela Republika Srpska, živeo srpski narod – kazao je predsednik RS.

Hypetv.rs/E.B./Alo!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner