Background adbanner
calendar

Subota 3. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EMISIJA SNEŽANE DAKIĆ POMERA GRANICE! Dušan brutalno o muškarcima: “Samo ako to hoće, ne znači da treba da mu to daš” NIKOLIJA SE SKINULA, ZAPALILA INTERNET I POKAZALA ČIME RASPOLAŽE: Nikad vrelije izdanje pevačice, Relji neće biti dobro! OVO SU RODITELJI ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Majka ima BIZNIS, a otac se nikada ne pojavljuje u javnosti (FOTO) AKCIJOM BEOGRADSKE POLICIJE SPREČENA JOŠ JEDNA LIKVIDACIJA: Oglasio se ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić! MILORAD DODIK SE OBRAĆA U LOZNICI! “Gledamo svaki dan masovne napade na Vučića i na Srbiju koja se digla na noge” ANELI AHMIĆ NEPREPOZNATLJIVA! Ne liči na sebe, niko ne može da veruje šta joj se desilo, ŠOKANTNO! (FOTO) PREDSEDNIK VUČIĆ SA DRŽAVNIM VRHOM U LOZNICI! Patrijarh održao besedu ŠOK HYPE PAPARAZZO! Evo gde su uhvaćeni Miona i Ša: Ljudi se okretali za njima, napravili opšti haos! (FOTO) DAN SEĆANJA NA STRADALE I PROGNANE U AKCIJI “OLUJA” Prisustvuje i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ! Stižu pljuskovi sa grmljavinom i grad, evo koji delovi Srbije su prvi na udaru! HYPE TV PROGRAM ZA 4. AVGUST! Ne propustite novi CHIT CHAT! Stefan Subotić iskreno o svojoj SEK*UALNOJ ORIJENTACIJI! “IMAĆEMO MNOGA IZNENAĐENJA, NAŠA DOKTRINA JE PROMENJENA” Predsednik Srbije govorio je o nabavkama oružja  VUČIĆ OBILAZI KASARNU U LOZNICI! Predsednik o hapšenju Srba na KiM, progovorio i o zaveri protiv njega! ĆILIMI, SKUPOCENI NAMEŠTAJ I OGROMNA BAŠTA! Ovo je luksuzna vikendica Verice Rakočević, od detalja zastaje dah! (FOTO) OČEKUJU NAS NOVA PRAVILA NA PUTEVIMA U SRBIJI! Evo šta će biti strogo ZABRANJENO, novo ograničenje stiže i za mlađe od 25 godina ANITA MOŽE DA OSTANE BEZ 50.000 EVRA?! Procurili skandalozni detalji, evo kakav pakao se dešava

Nakon što je završio u BOLNICI, Gastoz sve OBJASNIO: SVOM TEŽINOM sam SKOČIO NA… (FOTO)

Objavio: RHT
03/08/2024 4:15 PM

Gastoz o POVREĐENOJ NOZI

Nenad Marinković zabrinuo je javnost zbog toga što je posetio Urgentni centar.

Foto Hypetv

Gastozu je, naime, povređena noga, a on je sada opisao šta mu se tačno dogodilo.

Kako bi sve bilo autentično čak i u ovim okolnostima, reper je gledao televiziju i pokazao zavoj na nozi.

Gastoz o POVREĐENOJ NOZI

“Imam dužnost da se javim i da kažem da sam dobro i da je situacija takva kakva je… Svi koji me znaju, znaju da mi leva noga odavno pravi problem, te sam svom težinom skočio sa j*****h pola metara na travu i pokidao ligamente. Sad mi preostaje da gledam moju Lepu i sedim kući celo leto. Prosto neverovatno, divno, čudnovato! Voli brat“, napisao je Gastoz.

Foto:Printscreen/Instagram/gasttozz

Gastoz o POVREĐENOJ NOZI

Podsetimo, Nenad Marinković je nedavno govorio za kamere HYPE-a, kada je opisao i kako mu je bilo u tajlandskom zatvoru.

Izašli su demoni iz mene. Kad sam se vratio ovde, opet došao demon po svoje – žurka, drugari, izlasci. Ne mogu da menjam sebe, ja sam ultra živo biće. Hvala devojci što je bila uz mene. Planiram da je predstavim javnosti, ali ona za tu priču baš nije. Ne interesuje je to, neću da joj guram glavu u kameru“, rekao nam je Gastoz.

Hypetv.rs V.M.

Da li ste SPREMNI za IMANJE

Rijaliti program pod nazivom “Imanje” nešto je drugačije što ćete gledati na nekom televizijskom kanalu. HYPE vam donosi seosku priču, a učesnici će morati da rade poljoprivredne poslove ne bi li opstali. Takođe, moraće da paze domaće životinje i čine sve što treba kako bi opstali u ovakvom domaćinstvu. Plac u Lisovićima će biti njihova oaza…

Sav prihod od SMS glsaova koje bude publika slala, ići će u humanitarne svrhe.

Hype produkcija kao društveno odgovorna kompanija će jednoj takvoj porodici pokloniti kuću. Želim da na ovaj način pozovem i ostale kolege da slede naš primer i da takiođe isprate humanitarnu akciju Hype televizije”, izjavio je Mirković.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner