Background adbanner
calendar

Subota 3. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Nema više ŠTA DA OPERIŠE NA SEBI!” Na mrežama ŽESTOKO PROZIVAJU Maju i Stanislava, evo o čemu se radi! (FOTO) EMISIJA SNEŽANE DAKIĆ POMERA GRANICE! Dušan brutalno o muškarcima: “Samo ako to hoće, ne znači da treba da mu to daš” NIKOLIJA SE SKINULA, ZAPALILA INTERNET I POKAZALA ČIME RASPOLAŽE: Nikad vrelije izdanje pevačice, Relji neće biti dobro! OVO SU RODITELJI ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Majka ima BIZNIS, a otac se nikada ne pojavljuje u javnosti (FOTO) AKCIJOM BEOGRADSKE POLICIJE SPREČENA JOŠ JEDNA LIKVIDACIJA: Oglasio se ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić! MILORAD DODIK SE OBRAĆA U LOZNICI! “Gledamo svaki dan masovne napade na Vučića i na Srbiju koja se digla na noge” ANELI AHMIĆ NEPREPOZNATLJIVA! Ne liči na sebe, niko ne može da veruje šta joj se desilo, ŠOKANTNO! (FOTO) PREDSEDNIK VUČIĆ SA DRŽAVNIM VRHOM U LOZNICI! Patrijarh održao besedu ŠOK HYPE PAPARAZZO! Evo gde su uhvaćeni Miona i Ša: Ljudi se okretali za njima, napravili opšti haos! (FOTO) DAN SEĆANJA NA STRADALE I PROGNANE U AKCIJI “OLUJA” Prisustvuje i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ! Stižu pljuskovi sa grmljavinom i grad, evo koji delovi Srbije su prvi na udaru! HYPE TV PROGRAM ZA 4. AVGUST! Ne propustite novi CHIT CHAT! Stefan Subotić iskreno o svojoj SEK*UALNOJ ORIJENTACIJI! “IMAĆEMO MNOGA IZNENAĐENJA, NAŠA DOKTRINA JE PROMENJENA” Predsednik Srbije govorio je o nabavkama oružja  VUČIĆ OBILAZI KASARNU U LOZNICI! Predsednik o hapšenju Srba na KiM, progovorio i o zaveri protiv njega! ĆILIMI, SKUPOCENI NAMEŠTAJ I OGROMNA BAŠTA! Ovo je luksuzna vikendica Verice Rakočević, od detalja zastaje dah! (FOTO) OČEKUJU NAS NOVA PRAVILA NA PUTEVIMA U SRBIJI! Evo šta će biti strogo ZABRANJENO, novo ograničenje stiže i za mlađe od 25 godina

GOST SNEŽANE DAKIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU:”Žene misle da samo zato što može da zaradi puno je i dobar čovek”

Objavio: RHT
03/08/2024 3:05 PM

Emisija koja pomera granica

U emisiji “Sad i ovde” gost voditeljke Snežene Dakić je motivacioni govornik Dušan Blagojević koji je sve šokirao svojim izlaganjem.

Motivacioni govornik je progovorio o svim škatljivim temama bez dlake na jeziku. Izneo je svoj stav o muškarcima, ali i ženama.

Foto Hypetv

Blagojević će podeliti svoja dragocena saznanja o tome kako prepoznati pravog partnera, kako izgraditi zdrav odnos.

On ističe da mladi muškarci imaju loše životne uzore i da ne umeju da se ponašaju prema ženama:

Samo zato što muškarac može da ti “priušti” ne znači da može da te vrednuje. I da te ceni! To je jako važno reći, jer grešimo mnogo. Muškarci mladi imaju pogrešne uzore koje gledaju na društvenim mrežama, filmovima i serijama – priča i dodaje:

Emisija koja pomera granica

Žene misle da samo zato što može da zaradi puno je i dobar čovek ili je sposoban da je voli. Ima sposobost da zaradi, ali koja je sposobnost njegovog srca?! Ne kako izgleda, nego kako se prema tebi ponaša. Ne šta ti nudi, već šta u tebi budi – poručio je on.

Hypetv.rs/ S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner