Background adbanner
calendar

Subota 3. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ! Stižu pljuskovi sa grmljavinom i grad, evo koji delovi Srbije su prvi na udaru! HYPE TV PROGRAM ZA 4. AVGUST! Ne propustite novi CHIT CHAT! Stefan Subotić iskreno o svojoj SEK*UALNOJ ORIJENTACIJI! “IMAĆEMO MNOGA IZNENAĐENJA, NAŠA DOKTRINA JE PROMENJENA” Predsednik Srbije govorio je o nabavkama oružja  VUČIĆ OBILAZI KASARNU U LOZNICI! Predsednik o hapšenju Srba na KiM, progovorio i o zaveri protiv njega! ĆILIMI, SKUPOCENI NAMEŠTAJ I OGROMNA BAŠTA! Ovo je luksuzna vikendica Verice Rakočević, od detalja zastaje dah! (FOTO) OČEKUJU NAS NOVA PRAVILA NA PUTEVIMA U SRBIJI! Evo šta će biti strogo ZABRANJENO, novo ograničenje stiže i za mlađe od 25 godina ANITA MOŽE DA OSTANE BEZ 50.000 EVRA?! Procurili skandalozni detalji, evo kakav pakao se dešava “MOJ ROĐAK SA PLANINE” Sergej Trifunović sa 23 godine mlađom ženom provodi vreme kod ovog glumca, isplivale privatne fotke ALEKSANDAR POŽGAJ U POLICIJSKOJ STANICI! Nakon emisije “KRENUO JE NOŽEM” SKANDAL! Nakon što je završio u BOLNICI, Gastoz sve OBJASNIO: SVOM TEŽINOM sam SKOČIO NA… (FOTO) “PLJUNULA BIH GA MAJCI, nije ga sramota?! Pevačica NIKAD BRUTALNIJE o Desingerici, dobija ovakva UPOZORENJA! SUZE! NIKAD EMOTIVNIJA OBJAVA RASTE! Potez o kome se priča (FOTO) “Maja PROPALA, PEVA POD ŠATORIMA!” Nikolićeva NASTUPA NA BAZENIMA i BESNO poručuje: Klasična LJUBOMORA! GOST SNEŽANE DAKIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU:”Žene misle da samo zato što može da zaradi puno je i dobar čovek” (HYPE PAPARAZZO) Maja DRAMI jer Krofak putuje u Zagreb? Jutro nakon NOĆI U HOTELU snimljeni ZAJEDNO Koliko ČESTO treba MENJATI ČETKICU ZA ZUBE?! Rok trajanja može da joj se PRODUŽI, a znate li KAKO?

GASTOZ HOSPITALIZOVAN! Poznato kakvu POVREDU ima, došao u Urgentni centar u 5 ujutru!

Objavio: RHT
03/08/2024 12:36 PM

GASTOZ HOSPITALIZOVAN

Nenad Marinković Gastoz završio je u ranim jutarnjim satima u Urgentnom centru, prema pisanju domaćih medija.

Foto:ATAImages

Reper je prošle noći navodno povredio nogu, pa se zbog toga uputio u zdravstvenu ustanovu u pet ujutru.

Lekari su mu stavili gips i prepisana mu je terapija koje mora da se pridržava.

GASTOZ HOSPITALIZOVAN

Posle pregleda, Nenad je pušten na kućno lečenje i u narednom periodu će morati da se pazi.

I dalje nije poznato kako je došlo do povrede, a mediji pišu i kako se u Urgentnom centru trudio da bude nezapažen, piše Kurir.

DEMONE JE IZBACIO U TAJLANDU

Nenad Marinković Gastoz do pre izvesnog vremena boravio je u tajlandskom zatvoru.

Govorio je o šokantnim razlozima hapšenja, odnosno o “pečurkama“, a nedavno je za HYPE pričao neke detalje.

Izašli su demoni iz mene. Kad sam se vratio u Srbiju, opet došao demon po svoje – žurka, drugari, izlasci. Ne mogu da menjam sebe, ja sam ultra živo biće. Hvala devojci što je bila uz mene. Planiram da je predstavim javnosti, ali ona za tu priču baš nije. N interesuje je to, neću da joj guram glavu u kameru“, opisao je Marinković pred kamerama HYPE-a.

On je tada otkrio i da svoju devojku želi da predstavi javnosti, ali da ona to ne želi.

Detaljnije u nastavku.

Hypetv.rs/V.M./Kurir.rs

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner