Background adbanner
calendar

Subota 3. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Naš pevač OSAM GODINA KONZUMIRAO KO*AIN! “Kad sam dotakao DNO, prestao sam da VUČEM CRTE! Mnoge kolege su zavisne od…” Saša Mirković POVREDIO OKO! U rukama NAJBOLJIH STRUČNJAKA! Reč je o “Klinici Svjetlost”, sve opisao! (FOTO) ANELI POBEGLA IZ SAREJEVA! Hitno dojurila u Beograd! Uhvaćena na delu (FOTO) NOVO IŽIVLJAVANJE ALBANACA nad SRBIMA! Četvoro UHAPŠENIH kod Gnjilana, oglasila se kancelarija za KiM! BILA JE LJUBAVNICA FUDBALERA!? Fatalna crnka priznala da su ipak bolji muzičari!? GASTOZ HOSPITALIZOVAN! Poznato kakvu POVREDU ima, došao u Urgentni centar u 5 ujutru! “Nastup mi je KOŠTAO 30.000 EVRA!” Dado Polumenta u D-CASTU o ZARADI, početku karijere i PREVARAMA NA ESTRADI PRVO OGLAŠAVANJE KATARINE ŽIVKOVIĆ: “Sreća i ljubav koju osećam prema najlepšoj ulozi i biću koje je centar mog sveta” “Pretresali su me GO*U, PREVRNULI NA AUTO..” Srpkinju maksimalno PONIZILI U GRČKOJ, NIKADA VIŠE tamo neće otići! ŠOK ISTINA O MIONI, ŠA BEZ TEKSTA! Reper besan, ne može da dođe sebi “JA JE TETOVIRAM, A ISPOD HELANKI JOJ SMRDI, BAJO!” Desingerica o ODVRATNOSTIMA dok je bio TATU-MAJSTOR (VIDEO) ŽENA SLOBE RADANOVIĆA DOŽIVELA NEPRIJATNOST! Hitno se oglasila (FOTO) TAJNO VENČANJE?! Srpski glumac stao na ludi kamen! Mlada mu je prelepa, a na njegove oči DEVOJKE PADAJU! (FOTO) BRAT RADE MANOJLOVIĆ OTKRIO ISTINU O ODNOSU SA SESTROM: “Desilo se da joj nisam odgovorio” Dan posle Ilindana je SVETI PROROK JEZEKILJ! Pomagao je GLADNIMA I IZNEMOGLIMA, a njegovo ime nosi MOĆNO ZNAČENJE PRIJATNIJE VREME STIGLO?! Evo da li će biti KIŠE do kraja dana! Od sredine nedelje KREĆE VRELINA!

MAJA I STANISLAV RADE NA BEBI!? Zamešala i pokazala svoje umeće, usnimljeni na delu! (FOTO)

Objavio: RHT
03/08/2024 9:00 AM

Maja i Stanislav rade na bebi!?

Maja Marinković i Stanislav Krofak pokazali su koliko je njihova ljubav jaka! Starleta je u sitnim noćnim satima održala “lajv” prenos sa Stanislavom. Naime, mnogi veru da popularni rijaliti par radi na bebi.

Atraktivna crnka je u jednom momentu “zamešala” kao što samo ona to ume. Fotografije i snimci koje su postavili dodatno potvrđuju da su njih dvoje očigledno ponovo u ljubavnoj vezi.

hoto: Antonio Ahel/ATAImages

Starleta je nakon izlaska iz rijalitija rešila da poradi na njihovoj romasi. Maja veruje da njihov odnos zaslzuže drugu šansu.

Photo: Printscreen instagram maja marinkovic

Maja i Stanislav rade na bebi!?

Stanislav je pred svima pokazao da su ponovo zajedno i da je ona njegova devojka čak i van rijalitija. Ova odluka i priznanje došli su u trenutku kada se Stanislav oporavlja od nedavne operacije.

Njihov “lajv”izazvao je lavinu komentara i spekulacija:

“Rde na bebi”, “Ukoro mala Maja” ,”Majo najlepša si”, “Preslatki ste”, “Majo, sve zaradila pošteno, nije bludnica budimo realni”, “Maja Marinkovic carica”, Majo obožaavm te”, “Nalepši par”, “Super ste”, “Bebe”, “Jel on to operisao nos”– nizali su se komentari na mreži.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner