Background adbanner
calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“HOĆEŠ DA ME BIJEŠ?!” Drama na nastupu Milice Todorović, pevačica hitno reagovala “NISAM IMAO ZA CIGARETE! Ono što sam ja doživeo, ne bih poželeo nikome!” Potresna ispovest Aleksandra Požgaja “Svi su mi radili IZA LEĐA” SAZNAJTE DA LI ĆETE DO KRAJA GODINE ZARADITI BRDO NOVCA! Evo šta su numerolozi sve otkrili! “UMREĆU TI, MAMICE, NE MOGU VIŠE” Strava i užas Miljane Kulić, život joj visio o koncu! JELENA ĐOKOVIĆ ODIŠE ELEGANCIJOM NA OI! Sve oči uprte u njene stajlinge, dok odiše skromnošću! (FOTO) “ANITA NIJE IZDALA MATORU!” Aleksandar Požgaj tvrdi da je Stanojlovićeva bila NEVERNA I RANIJE? RADA MANOJLOVIĆ SE TAJNO UDAJE?! Pevačica ne može više da ćuti, progovorila o svadbi “JA SAM BIO KAO ANĐELO! Imao sam dosta kombinacija i vezica!” Aleksandar Požgaj progovorio o NOĆNOM ŽIVOTU i aferama (VIDEO) JELENA I UROŠ IPAK ZAVRŠILI ZAJEDNO! Potpuno RASKRINKANI, pokušali sve da sakriju, evo šta se desilo nakon emisije ĐOKOVIĆ U FINALU OLIMPIJSKIH IGARA! Novak igra za ZLATO, najbolji srpski teniser POBEDIO Muzetija “AKO MI JE OSTALO MALO VREMENA ŽIVOTA… “ Aleksandar Požgaj otkrio šta bi voleo još da doživi PREOKRET! Angelina nije povređena onako kako se mislilo! Srbija je čula sjajne vesti! “LEKAR JE PRIMETIO ZADEBLJANJE NA DEBELOM CREVU” Aleksandar Požgaj o borbi sa kancerom: “Ja sam pobedio jedan tumor…” EVO GDE SE NALAZI MILAN STANKOVIĆ! Nestao sa javne scene, povukao se, a sada isplivala prava slika! HITNO UPOZORENJE, UPRAVO SE OGLASIO RHMZ! Sprema se nevreme, evo gde se očekuju pljusak! “NAŽALOST, NIJE BILO SUĐENO!” Oglasila se skrhana Angelina Topić! Ove reči mora da čuje cela Srbija!

“Misliš da bih ti platila” Stefan Subotić OTKRIVA sve tajne iza kamera: “ONA JE JAKO BAHATA PEVAČICA”

Objavio: RHT
02/08/2024 7:00 PM

“Misliš da bih ti platila”

Foto: Hypetv/printscreen

Šminker Stefan Subotić javnosti je postao poznat po svojim transformacijama. Da je šminka ozbiljna umetnosti i da se sa njom mogu postići čuda, većini je poznato. Stefan Subotić svojim umećem, ali i transformacijama svakodnevno fascinira svoje pratioce. Ono što Stefan radi sa šminkom izaziva ogromnu pažnju. A pratioci ne mogu da se načude njegovim transformacijama u domaće, ali i strane zvezde.

U nedelju 04.08.2024. godine samo na Hype televiziji u 16:00 časova u emisiji “Chit Chat sa Nemanjom” otkriva sve one tajne iza kamera. Koja pevačica je bahata, sa kojom su se energije poklopile, a koja mu je ostala dužna novac:

“Meni je svaka transformacija jako važna, i svaka ličnost u koju sam se transformisao izaziva veliko oduševljnje kod mojih pratilaca, kao i kod pevača, glumaca. Uglavnom su reakcije pozitivne, ja se jako zabavljam dok sve ovo radim. Za jednu transformaciju, potrebno je nekoliko sati radi, ali celokupna slika je u detaljima, pokretima, garderobi.

Poznat kao umetnik koji može da napravi čudo. Klijentkinje su mu i poznate dame sa naše estrade, kakva iskustva nosi , da li je bilo nekih nezgodnih situacija:

” Ja sam odavno postavio standarde kada je šminkanje u pitanju. Moje klijentkinje su takođe dame sa javne scene, pevačice, glumice i voditeljke. Bilo je tu raznih situacija, sećam se negde na početku moje karijere, jedna jako poznata i popularna pevačica nije želela da mi plati šminkanje, to je na mene ostavilo veoma neprijatan utisak.

“Misliš da bih ti platila”

“Ona je jako popularna i stvarno bi nastao pravi skandal kada bih izgovorio njeno ime. Mnoge vole da se cenkaju kao da su na pijaci, druge pak pored šminke misle da su šminkeri njihovi lični asistenti. Smatram da je šminka luksuz, i svako ko želi da lepo izgleda mora to i da plati, posebno pevačice jer im je džep dubok, a podloga veoma jaka!” završava Stefan

Kako se osećao kada se autovao, na koje omentare je nailazio, da li je trpeo internet nasilje, saznajte u nedelju u 16.00 časova samo na Hype televiziji.

BONUS VIDEO:

(Hypetv/NK)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner