Background adbanner
calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE PRAVO LICE NATAŠE NINKOVIĆ! Više ništa ne može da se sakrije, svi u šoku zbog njenog izgleda! (FOTO) City Hype! Mahrina otkrila da ima novog dečka! Đani ponovo šokirao o odnosima u svom braku! “G*VNJIVA MOTKA I NOGA U D*PE SAMO” Kristina Spalević progovorila o VEZI sa KOCKAREM “Najveće smeće!” NAJNOVIJE OGLAŠAVANJE RHMZ! Ovo je pod oznakom “HITNO”! Evo koji delovi Srbije će biti na udaru ogromnog nevremena, stižu pljuskovi, grmljavina i grad! “Ako on NE PREŽIVI – NEĆU NI JA” Valentina Gavran u CarCastu sa Va Vanom OGOLILA DUŠU o BRATU i svom boravku na PSIHIJATRIJI (VIDEO) MALI TRIK SAVETI ZA PUTOVANJE! Kako da se odmor ne pretvori u pakao? JELISAVETA ORAŠANIN BEZ BRUSA! Procurila njena intimna fotka, ljudi bulje u silikone! (FOTO) Ivan PRETIO Jeleni DA ĆE DA SE U*IJE AKO GA OSTAVI?! Isplivali ŠOK NAVODI KEJT MIDLTON IMA ZABRANU DA NOSI JEDNU BOJU! Pored rigoroznog jelovnika, mora da vodi računa i o boji garderobe! SKANDAL! MAJA PROŽIVLJAVA DRAMU ZBOG STANISLAVA? Marinkovićeva sa DOKAZIMA spremna da ga PRIJAVI POLICIJI!? Sve o njegovim UCENAMA ispričala prijateljima u poverenju? HAOS NA AERODROMU! Sestre Bekvalac napravile DRAMU u Crnoj Gori?! Nataša provela PET SATI čekajući let za Beograd, a ovo je RAZLOG TESTOVI POKAZALI ZASTRAŠUJUĆE PODATKE! U tamponima otkriveni arsen, olovo i još 14 toksičnih metala “Srbija i Severna Makedonija će RAZVIJATI DALJE ODNOSE!” Susret Vučića i Siljanovske Davkove u MANASTIRU SV. PROHOR PČINJSKI (FOTO) SADA JE SVE OTKRIVENO! Kaća Živković se oglasila iz bolnice! Evo koje moćno ime je pevačica dala sinu! ŠOK FOTKA CARA DIGLA CRIKVENICU NA NOGE?! Filip jednim potezom otkrio gde se nalazi i sa kim, pa razljutio fanove koji žele njegovo pomirenje sa Aleks (FOTO) Tamara zaradila MILIONE od svojih NAGIH FOTOGAFIJA?! “Mama mi je VELIKA PODRŠKA U SVEMU!” (VIDEO)

TUGA! Angelina Topić se povredila na zagrevanju! Oči pune suza, rukama se drži za glavu, otac Dragutin na nogama

Objavio: RHT
02/08/2024 11:16 AM

Angelina Topić se povredila na zagrevanju!

Naša atletičarka Angeliana Topić doživela je povredu na zagrevanju. Sada se pojavio i snimak kako je došlo do povrede sedmog dana na Olimpijskim igrama u Parizu.

foto: Profimedia

Na zagrevanju je pala i stradao je skočni zglob prilikom doskoka. Ostaje da se vidi hoće li moći da se takmiči. Odnosno da skače. Sedila je na tribinama pored oca Dragutina i primala je medicinsku pomoć. Otac se držao za glavu, dok je Angelina ronila suze.

Angelina Topić se povredila na zagrevanju!

foto: prinscreen/x/dedalaki1

Kako izveštavaju mediji, već na zagrevanju je primećeno da sa Angelinom nešto nije u redu. Na zagrevanju nije uspela da skoči kako treba i zakucala se u lestvicu! Komentator je rekao da Srpkinja neće skakati na 183 cm, a barem je zasad pored njenog imena crtica. Da li preskače tu visinu zbog povrede ili želi odmah na višu nije poznato.

foto: Profimedia

Ipak posle kratke pauze i konsultacije sa lekarom i svojim ocem, Angelina je ipak stala na noge, sa željom da nastavi takmičenje. Desna noga je u zavoju. Ona svom snagom pokušava da se maksimalno skoncentriše. Sa očima punim suzama, Angelina je uspela iz trećeg pokušaja da preskoči 183 santimetra. Otac nervozno šeta po tribinama. Ne zna da li će moći da nastavi takmičenje.

Hypetv.rs/informer/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner