Background adbanner
calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Srbija i Severna Makedonija će RAZVIJATI DALJE ODNOSE!” Susret Vučića i Siljanovske Davkove u MANASTIRU SV. PROHOR PČINJSKI (FOTO) SADA JE SVE OTKRIVENO! Kaća Živković se oglasila iz bolnice! Evo koje moćno ime je pevačica dala sinu! ŠOK FOTKA CARA DIGLA CRIKVENICU NA NOGE?! Filip jednim potezom otkrio gde se nalazi i sa kim, pa razljutio fanove koji žele njegovo pomirenje sa Aleks (FOTO) Tamara zaradila MILIONE od svojih NAGIH FOTOGAFIJA?! “Mama mi je VELIKA PODRŠKA U SVEMU!” (VIDEO) MUP UPUTIO APEL GRAĐANIMA! Čuvajte se tokom kupanja u rekama i jezerima KAKO OČISTITI ZAVESE bez skidanja GARNIŠNI? Uradite OVO i biće vam LAKŠE! “ČUDO OD DETETA” Angelina Topić uspela da izbori plasman u finale! Posle teške povrede i suza, jedva stoji na desnoj nozi! (FOTO) ANELI AHMIĆ PRIZNALA KOJI ZDRAVSTVENI PROBLEM IMA! Tek sada progovorila o neprijatnosti sa kojom se susrela Detalji POROĐAJA Katarine Živković! Pevačica doživela NAJVEĆU SREĆU, a svi se pitaju ko je njen PARTNER “NEKI KAŽU DA SAM BOLESTAN, ali ja SVOG PSA gledam kao SVOJE DETE! Kad vidim njegov OSMEH, to nema cenu!” Požgaj otvorio dušu u emisiji “ShowBLIZ” “Zamislite sa MOJIM OBAZIMA da idem na BOTOKS!” Zlata Petrović o ESTETSKIM KOREKCIJAMA! Procurile fotografije iz DETINJSTVA bokserke za koju se sumnja da je MUŠKO, slike iz Alžira daju priči NOVU DIMENZIJU TUGA! Angelina Topić se povredila na zagrevanju! Oči pune suza, rukama se drži za glavu, otac Dragutin na nogama ZNAČAJAN KORAK U ISTRAZI UBISTVA DANKE ILIĆ: Stigla DNK i GPS veštačenja Rada Manojlović OBMANULA JAVNOST?! Reč je o Milanu Stankoviću, evo o čemu se radi! (VIDEO) MANASTIR ZAMENIO LUKSUZOM! Milan Stanković sve iznenadio svojom objavom (FOTO)

IVAN MARINKOVIĆ PROLAZI PAKAO SA JELENOM: “Preti mi policijom, traži da joj vratim Beku”

Objavio: RHT
02/08/2024 9:21 AM

IVAN MARINKOVIĆ PROLAZI PAKAO SA JELENOM!

Ivan Marinković želi da nastavi svoj život i da uživa, ali mu to ne dozvoljava još uvek zakonita supruga Jelena Ilić Marinković. Kako je i sam otkrio, njegov trenutni odnos sa Jelenom nije sjajan. Rekao je da je uzeo psa od nje te tvrdio da mu bivša preti policijom.

Foto Hypetv

– Bilo je povuci, potegni, uspeli smo. Zajednička prijateljica nam je tampon zona, juče je moja prijateljica, išla samnom po Beku. Konačno smo uspeli da se dogovorimo. Ozbiljan je haos nastao po mrežama oko psa, svi bruje. Prošlo je 18 dana od završetka. Moram da kažem da Jelena nije išla kod svojih u Leskovac sve vreme i sinoć se setila da mi traži psa. Ja sam vrlo skeptičan, obećava mi da će je vratiti, ne vidim poentu. Ja sam je uzeo, ja sam je bio željan. Beka je čipovana na Jelenu, preti mi policijom. Ne znam što mi je traži odmah, valjda neće doći do policije – otkrio je Ivan, pa dodao: 

IVAN MARINKOVIĆ PROLAZI PAKAO SA JELENOM

– Čudi me što ništa ne preduzima povodom razvoda, izgleda da ću morati ja. Bode mi oči što i dalje ima moje prezime. Ja bih sve to rešio, sredio, imam još da je odjavim sa moje adrese, da mi ne stiže pošta. Ako nas spoje u nekom sledećem rijalitiju, pravo da vam kažem već vidim scenario. Ne plašim se. Vrlo je verovatno da ona neće zbog toga da daje razvod – iskren je Marinković.

– Mislim, ustvari siguran sam da nju neko sada ozbiljno savetuje, ali nije svesna da to nije dobro po nju. Kod mene je imala ful tretman, gospođa iz Beograda, sad se vratila na staro, šta će sada, Bog zna. Postaje starleta u 37 godina, ne znam šta planira posle rijalitjia ona – rekao je Marinković.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/alo/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner