Background adbanner
calendar

Subota 4. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HYPETV PROGRAM ZA nedelju 5. maj 2024! U emisiji “Male stvari” – Suzana Mančić progovorila o estetskoj hirurgiji RHMZ SE HITNO OGLASIO: U naredna dva sata OVIM predelima se očekuju PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM! MILJANA KULIĆ DANAS NAPUŠTA RIJALITI: Procurila šok informacija, otkriveno i da li će se vraćati “MNOGO PRIJAVA SA RAZLIČITIH IP ADRESA BOT PROFILA” Hitno se oglasio PR Jelene Karleuše nakon gašenja njenog Instagram naloga! MAJI MARINKOVIĆ OPADA KOSA?! Zabeležen stravičan momenat, javnost zabrinuta za njeno stanje (FOTO) SKANDAL U RIJALITIJU! Tužbe, krivične prijave, lomljenje prstiju i pretnje, HITNO PREKINUT PROGRAM! OVA TRI ZNAKA OČEKUJU ŽIVOTNE PROMENE! Šok okret, VENERA U BIKU sve menja! Neke čeka pakao, a neke raj BUKTI RAT! “Ja ne sviram sa MIŠEM MEKINJAŠEM!”Miliću Vukašinoviću izostala pozivnica za okupljanje grupe “Bijelo Dugme”, pa udario na Bregovića “Ko se druži sa mekinjama pojedu ga SVINJE!” JELENA KARLEUŠA OBRISALA INSTAGRAM?! Šok potez pevačice nakon celokupne situacije “IDEM DA SE….” Stravično obraćanje Dunje Ilić na VELIKI PETAK, javnost hitno reagovala, svi se pitaju šta joj se dešava?! DARKO LAZIĆ ŠOKIRAO: “Kod nas je uvek fer igra” Pevač sve priznao “TREBA DA SE PONAŠAMO KAO DA NAM NI DO ČEGA NIJE STALO” Dr Zorica Tomić objasnila čemu služi “KULIRANJE” i kako danas opstati! ZA ŽENE VAŽI STROGO PRAVILO! Ovako se treba pravilno pričestiti, sveštenik ovo izgovara DARA BUBAMARA DOBIJA KRITIKE ZBOG ĐUBRETA: “Sin me kritikuje da imam kese od peciva, flašice od sokova” HITNO SAOPŠTENJE CRVENE ZVEZDE ZBOG NIKOLE TOPIĆA PREKINUT PROGRAM, OSTAĆE BEZ PARA! POLOMLJEN PRST!? Haos, krivična prijava i kazna! Kulićka divlja, ovako nešto do sada nije viđeno

Roditelji joj nisu dozvolili da spava sa svojim mužem u istom krevetu!

Objavio: RHT
05/02/2022 11:00 AM

Jedna udata žena je ostala zbunjena nakon što je prenoćila u kući svojih roditelja sa mužem. Jer  njeni roditelji su joj zabranili da spava sa svojim venčanim mužem iako imaju decu!

Odnosno ženi su njeni roditelji rekli da će njen muž morati da spavati na sofi umesto da deli krevet s njom!

Neimenovana žena na Redditu otkrila je da njeni roditelji i dalje ne žele da ona deli krevet sa svojom mužem kada odu u posetu, iako su oboje odrasli i u braku – pa čak i imaju decu.

Anonimno podelivši svoju priču, 24-godišnja žena je objasnila da je nedavno bila u poseti roditeljima sa mužem i njihova dva sina.Kada su se spremali da legnu u krevet ona i njen muž   njena mama rekla mužu da će morati da spava na sofi. u dnevnoj sobi piše Mirror.

A kada su je pitali zašto, sve što je njena mama mogla da kaže bilo je da se njen tata “ne oseća prijatno“ kada dele krevet ona i njen muž,  pod njegovim krovom.

Nimenovana 24-godišnaj žena je napisala je u Redit objavi:

“Konačno smo uspavali našu decu i spremali se da spavamo kada je moja mama upala u sobu dok smo se presvlačili i rekla da ne želi da budemo  u istoj sobi u njenoj kući.” kazala je nemenovana žena. Muž i ja smo u poseti mojoj porodici. Moj muž, deca i ja smo se spremali da idemo u svoju sobu da spavamo kada su moji roditelji počeli da se ponašaju veoma neprijatno.”

I dodala: “Kao da nešto nije u redu. Pitala sam ih šta nije u redu, a mama mi je tiho rekla da moj muž treba da spava na kauču u dnevnoj sobi. Bila sam malo šokirana jer… zašto? ” Majka joj je dala odgovor da se njen tata ne oseća prijatno.?!

I ako je spavanje na sofi bila iskrena greška, ženu je njena porodica označila kao osobu ko “nepoštuje” svoje rdoitelje – ali i žena ne razume ( na kraju krajeva) zašto su njeni roditelji ispali tako “čudni“ u vezi sa gore navedenom situacijom u vezi spavanja s njenim mužem

Komentatori posta na Redditu bili su zbunjeni postupcima roditelja, jer su mnogi od njih rekli da je čudno držati bračni par odvojeno, posebno kada već imaju zajedničku decu.

Izvor: zanimljivostidana.com/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner