Background adbanner
calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAJLEPŠA SLIKA KOJU ĆETE VIDETI DANAS ispred BEOGRADSKOG PORODILIŠTA! “Nestrpljivi tata” našao GENIJALAN NAČIN da vidi ženu i dete OČEKUJU NAS PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM! Hitno upozorenje RHMZ, ova dva dela Srbije će biti na udaru SRBIJA SRUŠILA FRANCUSKU! Važna i velika pobeda, korak bliže polufinalu na OI SVI U ŠOKU ZBOG MILJANE KULIĆ! Rijaliti učesnica NEPREPOZNATLJIVA, fanovi zabrinuti! (FOTO) OVO JE KEJT MIDLTON ZABRANJENO DA JEDE! Bizaran jelovnik kraljevske porodice šokirao sve! DRAMA U CENTRU GRADA! ZAPALJEN AUTO rijaliti učesnice NASRED ULICE! ANĐELO RANKOVIĆ PRELOMIO I OTIŠAO! Nije mogao više da izdrži, očekuje se Anitina reakcija DRAGANA MIĆALOVIĆ ZAPEVALA! Glumica u duksu i bikiniju pustila glas i oduševila sve! (VIDEO) KARDI BI SE USRED TRUDNOĆE RAZVODI OD MUŽA! Varao je i lagao na sve strane, a njoj je prekipelo! “U zatvoru su izašli DEMONI iz mene!” Gastoz o Tajlandu, DEVOJCI, pa o Desingerici: “Ne bih mu dao da mi PLJUJE U USTA!” FILIP CAR ZAVRŠIO NA KLINICI U BOLOVIMA! Prizor zabrinuo sve OVE DVE NAMIRNICA DAJU NOVAKU NEVEROVATNU SNAGU! Ima ih u svakoj prodavnici, nisu skupe, a imaju snažan uticaj na organizam! OTKRIO ISTINU! “EDITA I JA SMO HTELI DA PREVARIMO NACIJU!?” Deni Boneštaj: “Neću više da živim u laži!” Pevač o njihovoj “ljubavnoj vezi” NOVAK ĐOKOVIĆ ZABRINUT! Njegove reči uplašile celu naciju, nije dobro! “ANITA JE OČEKIVANO POBEDILA! Narod je birao između devojke koja se odlučila da bude majka i žene koja je imala javno KIRETAŽU” Požgaj brutalno o rijaliti učesnicima NEUNIŠTIVI NOVAK ĐOKOVIĆ! KAKAV MEČ! Najbolji teniser sveta posle dramatičnih scena i povrede u polufinalu Olimpijskih igara!

PREDSEDNIK VUČIĆ O NAPADIMA I KONSTANTNOM PRITISKU: Ne plašim se Šolaka, ni njegovih veza u CIA!

Objavio: RHT
01/08/2024 9:00 PM

Predsednik Vučić o napadima i konstantnom pritisku

Foto: F.S./ATAImages

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima iz Vile Mir. On je tom prilikom govorio o konstantnim napadima na njega, a koji dolaze po direktivi jednog čoveka, tajkuna Dragana Šolaka.

– Slušao sam prethodnih dana, ja ću da ponovim: “Vučiću pe*eru, Vučiću šiptare, Vučiću majmune i Vučiću lopove”, sve to sam čuo, pojačavajte i ubuduće, čestitam na argumentaciji. Hajde to što biste da vređate Albance, nemam ništa zajedničko sa tim i neću da vas hvalim pošto mislite da ste time uvredili i mene i njih, a zbog čega sam šiptar? Što jedino mene mrze u Prištini? Što sam im jedina meta? Najviše mrze mogućnost što Srbija može da koristi litijum?

-Ili zbog toga što mene optužuju za sve svoje probleme, što ne mogu da ostvare svoju državu. Vi veliki junaci a ja koji sam im stotinu puta stao na put sam šiptar? Ili ustaša, ja kojem su ustaše ubile članove porodice. Sve kuće Vučića spalili ’92 godine. Zato što sam jedini predsednik koji je pokušao da ode u Jasenovac. Lopov zato što imam Franš, stotine milijardi što izmišljate svakog dana. Pa još ni dinar ne nađoste. Koliko to vila imam po Srbiji što pokazujete i lažete – istakao je predsednik Vučić.

On ističe da svi ti napadi na njega dolaze po direktivi jednog čoveka, tajkuna i kriminalca Dragana Šolaka.

– Ne govorite vi ovde ni o Ani Brnabić, Dubravki, Vučeviću, ovde vam smetam ja. To je sve naredio jedan tajkun, kriminalac, Dragan Šolak, kojem sam se suprotstavio u želji da upravlja ovom zemljom. Ponosan sam na tu činjenicu što sam ja taj čovek, što se ne plašim njegovih veza ni u CIA, ni gde hoćete. 12 godina sam posvetio teškog i napornog rada. Nisam u tih 12 proveo ni jedan godišnji odmor u celini. Nisam bio dobar roditelj svojoj odrasloj deci, oni su moji sin i ćerka, nisam im bio dobar roditelj u tih 12 godina, nisam bio dobar roditelj ni trećem detetu, vreme je da razmišljam o tome šta ću drugo – istakao je Vučić i dodao:

– Za šta sam to bio kriv u koroni? Obezbedili sve vakcine, jedina zemlja koja je prva imala sve 4 vakcine. Vi upali u Skupštinu. Dvojica monstruma nam ubila decu, vi protestovali tražili političke ostavke. Šta smo mi krivi, ne zna se. Kriv Vučić. Sad kad ne znate šta narodu da kažete. Ja neću da odustanem, može Vlada da se povuče, ja neću. Nisam lagao ljude, danas je Srbija broj jedan. Znao sam da ono što radim donosi rezultat. Lagali ste ljude da će u Valjevu da se kopa, Kosjerić. Reč je o malom parčetu u okolini Loznice i ništa više. Vi volite Loznicu, što neki put, fabriku niste izgradili. Ja napravio stadion u velelepnoj Loznici, gradim i brzi put do Šapca. Što to niste izgradili? I vi volite Loznicu, ja ne volim. Mrzim ljude, a vi ih volite, a ništa nikad niste izgradili i napravili.

– Vi nećete da razgovarate. Kod vas je razgovor “ili ćete sekiru ili ćete morati da nas slušate”. Evo neću. Ali vam nudim rešenje kojim ćete sve ovo moći da rešite.

Celo obraćanje predsednika Vučića možete pogledati OVDE.

hypetv/Alo!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner