Background adbanner
calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAMA U CENTRU GRADA! ZAPALJEN AUTO rijaliti učesnice NASRED ULICE! ANĐELO RANKOVIĆ PRELOMIO I OTIŠAO! Nije mogao više da izdrži, očekuje se Anitina reakcija DRAGANA MIĆALOVIĆ ZAPEVALA! Glumica u duksu i bikiniju pustila glas i oduševila sve! (VIDEO) KARDI BI SE USRED TRUDNOĆE RAZVODI OD MUŽA! Varao je i lagao na sve strane, a njoj je prekipelo! “U zatvoru su izašli DEMONI iz mene!” Gastoz o Tajlandu, DEVOJCI, pa o Desingerici: “Ne bih mu dao da mi PLJUJE U USTA!” FILIP CAR ZAVRŠIO NA KLINICI U BOLOVIMA! Prizor zabrinuo sve OVE DVE NAMIRNICA DAJU NOVAKU NEVEROVATNU SNAGU! Ima ih u svakoj prodavnici, nisu skupe, a imaju snažan uticaj na organizam! OTKRIO ISTINU! “EDITA I JA SMO HTELI DA PREVARIMO NACIJU!?” Deni Boneštaj: “Neću više da živim u laži!” Pevač o njihovoj “ljubavnoj vezi” NOVAK ĐOKOVIĆ ZABRINUT! Njegove reči uplašile celu naciju, nije dobro! “ANITA JE OČEKIVANO POBEDILA! Narod je birao između devojke koja se odlučila da bude majka i žene koja je imala javno KIRETAŽU” Požgaj brutalno o rijaliti učesnicima NEUNIŠTIVI NOVAK ĐOKOVIĆ! KAKAV MEČ! Najbolji teniser sveta posle dramatičnih scena i povrede u polufinalu Olimpijskih igara! VUČIĆ O RUDARENJU LITIJUMA: Dok ne dobijemo sve garancije za zaštitu životne sredine neće biti kopanja VUČIĆ OBRADOVAO SVE RODITELJE U SRBIJI: “Za drugo dete roditelji dobijaju 2.000 evra više nego do sada, POVEĆANO JE I ZA 3. I 4. DETE! ENDOKRINOLOG UPOZORAVA! Ovo je najveća jutarnja greška: Zbog nje se neverovatno goji, postoji opasnost i od nastanka dijabetesa PREDSEDNIK VUČIĆ O NAPADIMA I KONSTANTNOM PRITISKU: Ne plašim se Šolaka, ni njegovih veza u CIA! (HYPE PAPARAZZO) MAJA I STANISLAV ZAVRŠILI ZAJEDNO U HOTELU! Ekskluzivni kadrovi u centru Beograda

SRBIJA POKLANJA MEDALJU ITALIJANSKOJ BOKSERKI! Gest Angele Karini dirnuo članove SD Ušće!

Objavio: RHT
01/08/2024 6:47 PM

SRBIJA POKLANJA MEDALJU ITALIJANSKOJ BOKSERKI!

Credit line: R4924_italyphotopress / imago sportfotodienst / Profimedia

Italijanska bokserka Anđela Karini usred borbe predala je meč Iman Helif iz Alžira u osmini finala Olimpijskih igara u Parizu.

Odmah na početku borbe Italijanka je primila izuzetno snažan desni kroše i odmah je rešila da odustane. Skinula je opremu i u suzama klekla na pod. Nije želela ni da se pozdravi sa protivnicom.

SRBIJA POKLANJA MEDALJU ITALIJANSKOJ BOKSERKI!

Njena protivnica je biološki muškarac. Iman Helif diskvalifikovana je prošle godine sa Svetskog prvenstva u Nju Delhiju, jer nije prošla test podobnosti. Ustanovljeno je da je rođena kao muškarac i nije joj dozvoljeno da se takmiči sa ženama.

Međunarodna bokserska asocijacija (IBA), organizator Svetskog prvenstva, saopštila je tada da se Iman “pretvarala da je žena”. Na osnovu odrađenih testova ustanovili su da ima XY hromozome (žene obično imaju XX parove hromozoma, a muškarci XY).

Međutim, dobila je zeleno svetlo da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu u kategoriji do 66 kilograma, što je izazvalo bes ostalih takmičarki.

Potez italijanske olimpijke nije prošao nezapažen. Iz gotovo celog sveta prima poruke podrške, a jedna posebna je stigla i iz Beograda. U pitanju je podrška od strane članova Sportskog društva “Ušće”.

Oni su poslali na adresu Anđele Karini pismo sa zlatnom medaljom.

“Poštovana Anđela,

Duboko smo dirnuti vašim potezom na OI 2024.

U duhu sporta i pravih vrednosti želimo da vam odamo priznanje da ste za nas šampion! Moglo se naslutiti na osnovu ceremonije otvaranja u kom pravcu idu OI.

Verujemo da je Vaš potez osvojio srca ogromnog dela planete, ali na žalost malo je onih koji to smeju da priznaju…

Iskrene čestitke, zadali ste nokdaun nakaradnom sportskom sistemu vrednosti.

Mi kao malo sportsko društvo ne možemo da ispravimo nepravdu koja Vam je načinjena ali možemo da Vam pružimo podršku u ovom teškom trenutku za vas i za sport…

Simbolično vam šaljemo zlatnu medalju da znate da ste za nas pravi šampion!

SD Ušće”

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner