Background adbanner
calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAMA U CENTRU GRADA! ZAPALJEN AUTO rijaliti učesnice NASRED ULICE! ANĐELO RANKOVIĆ PRELOMIO I OTIŠAO! Nije mogao više da izdrži, očekuje se Anitina reakcija DRAGANA MIĆALOVIĆ ZAPEVALA! Glumica u duksu i bikiniju pustila glas i oduševila sve! (VIDEO) KARDI BI SE USRED TRUDNOĆE RAZVODI OD MUŽA! Varao je i lagao na sve strane, a njoj je prekipelo! “U zatvoru su izašli DEMONI iz mene!” Gastoz o Tajlandu, DEVOJCI, pa o Desingerici: “Ne bih mu dao da mi PLJUJE U USTA!” FILIP CAR ZAVRŠIO NA KLINICI U BOLOVIMA! Prizor zabrinuo sve OVE DVE NAMIRNICA DAJU NOVAKU NEVEROVATNU SNAGU! Ima ih u svakoj prodavnici, nisu skupe, a imaju snažan uticaj na organizam! OTKRIO ISTINU! “EDITA I JA SMO HTELI DA PREVARIMO NACIJU!?” Deni Boneštaj: “Neću više da živim u laži!” Pevač o njihovoj “ljubavnoj vezi” NOVAK ĐOKOVIĆ ZABRINUT! Njegove reči uplašile celu naciju, nije dobro! “ANITA JE OČEKIVANO POBEDILA! Narod je birao između devojke koja se odlučila da bude majka i žene koja je imala javno KIRETAŽU” Požgaj brutalno o rijaliti učesnicima NEUNIŠTIVI NOVAK ĐOKOVIĆ! KAKAV MEČ! Najbolji teniser sveta posle dramatičnih scena i povrede u polufinalu Olimpijskih igara! VUČIĆ O RUDARENJU LITIJUMA: Dok ne dobijemo sve garancije za zaštitu životne sredine neće biti kopanja VUČIĆ OBRADOVAO SVE RODITELJE U SRBIJI: “Za drugo dete roditelji dobijaju 2.000 evra više nego do sada, POVEĆANO JE I ZA 3. I 4. DETE! ENDOKRINOLOG UPOZORAVA! Ovo je najveća jutarnja greška: Zbog nje se neverovatno goji, postoji opasnost i od nastanka dijabetesa PREDSEDNIK VUČIĆ O NAPADIMA I KONSTANTNOM PRITISKU: Ne plašim se Šolaka, ni njegovih veza u CIA! (HYPE PAPARAZZO) MAJA I STANISLAV ZAVRŠILI ZAJEDNO U HOTELU! Ekskluzivni kadrovi u centru Beograda

KO JE NEMANJA MAJDOV? Njegova objava nakon diskvalifikacije sa OI digla je veliku buru, a ovo je njegova biografija!

Objavio: RHT
01/08/2024 6:32 PM

KO JE NEMANJA MAJDOV?

Credit line: Naoki Nishimura / AFLO / Profimedia

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu u kategoriji do 90 kilograma jer su ga sudije na samom početku meča diskvalifikovale.

Usledilo je njegovo brutalno obraćanje sudijama i skretanje pažnje javnosti na ono što je doživeo, ali i na stanje u ovom sportu.

Sportista je posle meča na zvaničnom Instagram profilu objavio niz uvreda zbog njegove eliminacije.

“Satanistički smećari, seme im se sudijsko zatrovalo. Diskvalifikovati me nakon dve minute i ne pružiti mi šansu da uopšte pokažem bilo šta… Jesu vam to te vrednosti i taj sport i Olimpijske igre, smećari obični? To vam je sve, vratiće vam se svaka suza go**a satanistička. Jedino tako me i možete zaustaviti klošari…”, samo je deo poruke koja je izazvala veliku buru na Olimpijskim igrama.

KO JE NEMANJA MAJDOV?

Nemanja Majdov rođen je 10. avgusta 1996. godine na Palama. Osnovnu školu “Sveti Sava” završio je 2011. godine kao đak generacije. 2015. godine završava srednju farmaceutsku školu u Gimnaziji i srednjoj stručnoj školi Istočna Ilidža sa odličnim uspehom. Potom svoje obrazovanje nastavlja na Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta u Istočnom Sarajevu.

Džudoom je počeo da se bavi u ranom detinjstvu, 2003. godine oblači svoj prvi kimono i već 16 godina u njemu niže velike uspehe u svetu džudoa i šire. Nemanja je od 2013. godine član Džudo kluba „Crvena Zvezda“ iz Beograda, a iste godine otpočeo je svoju karijeru pod okriljem zastave Republike Srbije.

Nosilac je majstorskog zvanja crni pojas 3. dan. Nemanja je još kao dečak ostvarivao velike uspehe na tatamiju. Osvajač je preko 200 medalja poletarskog i pionirskog uzrasta. U periodu od 2006.-2009. godine ostao je neporažen kada je imao niz od 198 pobjeda na prostorima bivše SFRJ. Višestruki je šampion države još od kategorije poletaraca do seniora.

2011. godine Nemanja počinje svoju profesionalnu džudo karijeru nastavljajući sa nizom uspeha.

2014. godine se penje na krov Evrope osvojivši zlato na prvenstvu Evrope u Bukureštu, a isti uspeh ponavlja i 2016. godine u Malagi i tako postaje dvostruki šampion Evrope za juniore.

Na Olimpijskim igrama za mlade 2014. godine održanim u Kini okitio se srebrom. 2017. godine Nemanja Majdov se sa Svjetskog prvenstva iz Budimpešte vraća sa zlatom oko vrata. Postao je šampion sveta, a Srbija je dobila svog prvog ikada svetskog šampiona.

Vicešampion je Evrope 2018. godine (Tel Aviv) i srebrni na Mediteranskim igrama 2018. godine (Tarragona). 2019. godine u martu mjesecu, osvaja svoj prvi Grand Prix u karijeri u marokanskom Marakešu. U maju iste godine osvaja i svoj prvi Grand Slam u karijeri u Bakuu.

Takođe 2019. godine osvaja bronzu na svjetskom prvenstu što je druga svjetska medalja Nemanje Majdova za Srbiju. Krajem iste godine pada i Kina gdje je Nemanja osvojio svoju prvu masters medalju i prvu ikada masters medalju za Srbiju. Nemanja je svojim rezultatima osigurao titulu najboljeg džudiste ali i borca ikada sa prostora bivše Jugoslavije.

Proglašen je za najboljeg mladog sportistu Srbije 2014. godine, a iste godine postaje i ambasador sporta Republike Srpske. Najbolji je sportista iz Reublike Srpske za 2017. godine i najbolji sportista Sportskog društva “Crvena Zvezda” iste godine. dobitnik je i specijalne nagrade Olimpijskog komiteta Srbije za 2017. godinu. 9. januara 2018. godine, na dan slave Republike Srpske, Nemanja je od strane Predsednika republike odlikovan ordenom zasluga za narod.

2018. godine Nemanja je proglašen i za najboljeg sportistu grada Beograda. 05. marta 2020. na proslavi 75. rođendana Crvene Zvezde Nemanja je proglašen najboljim sportistom SD CZV, dok je njegov otac i trener Ljubiša proglašen za najboljeg trenera.

Takođe je i pripadnik snaga MUP-a Republike Srpske.

Hypetv.rs/nemanjamajdov.com/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner