Background adbanner
calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Luka Silni PRIVEDEN U GRČKOJ! Influenser: “Pevao sam ‘Kosovo je srce Srbije!” (VIDEO) POČELA DA KOPIRA DESINGERICU! Pevačica krenula štiklom na publiku, gore društvene mreže “Uzimao sam DROGU DA MI BUDE DOBRO! Kakav PAKAO?!” Roker ŠOKIRAO: “Mogao sam da PODNESEM” ŽENA IVANA MARINKOVIĆA OTIŠLA NA REMONT! Novac uložila u izgled pa totalno promenila lični opis (FOTO) Fotka ADAMA ADAKTARA PRE OPERACIJA?! Ovako je IZGLEDAO NA MATURI? (FOTO) MILICA I TERZA SAZNALI POL BEBE?! Evo na koji način su to otkrili! A tek ime da čujete DANAS SE OBELEŽEVA DAN DESPOTA STEFANA LAZAREVIĆA! U Manasiji prisustvuje Miloš Vučević (FOTO) “Imam osećaj da je PUCA NEKI KOMPLEKS! Šta ti, LIČE, NE ZNAŠ KO SAM JA?!” Desingerica OŠTRO O Tei Tairović i njenoj ŠOK izjavi PRVO OGLAŠAVANJE REPERA POSLE HAPŠENJA! (FOTO) BASKET REPREZENTACIJA SRBIJE SAVLADALA HOLANDIJU! Džudista završio takmičenje, strelac osvojio 8 mesto MMA BORCI napravili RUSVAJ U EMISIJI! Voditeljka u ŠOKU! Gde je OBEZBEĐENJE?! (FOTO, VIDEO) UROŠ STANIĆ KROZ SUZE PROGOVORIO O PORODICI! Pa otkrio da li ga se otac odrekao ”IMAM 40 GODINA I NEMAM DETE” Aleksandar Požgaj progovorio o NAJVEĆOJ BOLI LETOVI KASNE OD JUTRA! Er Srbija izdala važno SAOPŠTENJE, evo o čemu se radi “KANCER MI SE VRATIO, DISKVALIFIKOVALI SU ME” Aleksandar Požgaj ekskluzivno o stravičnim momentima I KAMATAŠIMA GOGA SEKULIĆ PROGOVORILA O LJUBAVNOM ŽIVOTU! Pa šokirala priznanjem

JANJUŠEV ŠOK IZGLED! Ne želi da prizna šta je radio na licu, ali on ga je raskrinkao: “Stavljao je botoks i radio usne”

Objavio: RHT
01/08/2024 9:27 AM

JANJUŠEV ŠOK IZGLED!

Marko Janjušević Janjuš od kako je prekinuo svaki kontakt sa Aneli Ahmić, pokušava da bude sa ćerkom. Međutim, ipak je noćni život za njega najbolji provod, pa ne propušta da izlazi po gradskim kafanama i splavovima. A kako se šuška imao je vremena, a i novca da ode do jedne privatne klinike i sredi svojelice.

Foto:ATA Images

Iako ne želi da priča o tome, i oštro demantuje da je bilo šta radio od estetskih korekcija i tretmana, komentari samo pljušte! Naime, priču je pokrenuo Janjušev omiljen lik, Uroš Stanić koji tvrdi da je bivši košarkaš izbotoksiran. Kao i da deluje kao prepariran. Uroš i Janjuš zajedno su gostovali u jednoj emisiji, kada su krenula bockanja i prepucavanja.

– Jeste botoks, vidiš kako je zategnut – tvrdio je Uroš kroz smeh, pa nastavio da provocira:

– Mislim čak da je radio i usne!

– Mnogi su mislili da sam ja u Janjuša zaljubljen, ali ja ga nisam gledao na taj način, gledao sam ga kao oca. Meni je drago da je zahvaljujući meni dobio psa Vesnu, iako je on to posle negirao, meni je savest čista. Samo želim da kada vidi Vesnu, svaki put pomisli na mene – rekao je Uroš.

Dok se Janjuš šokirano branio, da nije radio ništa na licu već da mu je lepo i preplanulo, jer je upravo došao iz Crne Gore, sa sunčanja! Svakako vreme će pokazati da li je i šta radio na licu. A mnogi smatraju da je i on poklekao, kada je video da je Krofak otišao kod plastičara Maje Marinković da sredi nos.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner