Background adbanner
calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVO OGLAŠAVANJE REPERA POSLE HAPŠENJA! (FOTO) BASKET REPREZENTACIJA SRBIJE SAVLADALA HOLANDIJU! Džudista završio takmičenje, strelac osvojio 8 mesto MMA BORCI napravili RUSVAJ U EMISIJI! Voditeljka u ŠOKU! Gde je OBEZBEĐENJE?! (FOTO, VIDEO) UROŠ STANIĆ KROZ SUZE PROGOVORIO O PORODICI! Pa otkrio da li ga se otac odrekao ”IMAM 40 GODINA I NEMAM DETE” Aleksandar Požgaj progovorio o NAJVEĆOJ BOLI LETOVI KASNE OD JUTRA! Er Srbija izdala važno SAOPŠTENJE, evo o čemu se radi “KANCER MI SE VRATIO, DISKVALIFIKOVALI SU ME” Aleksandar Požgaj ekskluzivno o stravičnim momentima I KAMATAŠIMA GOGA SEKULIĆ PROGOVORILA O LJUBAVNOM ŽIVOTU! Pa šokirala priznanjem Zbog brata sam JAKO LOŠE I PATIM! Moji voljeni ljudi ne bi voleli da…” Janjuš OGOLIO DUŠU, nikad emotivnija izjava! VOJAŽU IZNENADA PREKINUT NASTUP! Repera policija izvela sa bine! On sad otkrio šta se dogodilo (FOTO) “Ivan je Jelenu ŠUTNUO KAO KANTU! Ona je mislila da je s njom zbog njene LEPOTE!” Evo ko je URNISAO Ilićevu JANJUŠEV ŠOK IZGLED! Ne želi da prizna šta je radio na licu, ali on ga je raskrinkao: “Stavljao je botoks i radio usne” ŠESTI DAN OLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU! Strelac se bori za medalju, dupli program za basketaše, a Đoković kao večernja poslastica! SUVE SLAVINE U 2 BEOGRADSKE OPŠTINE! A čak 5 opština ostaje u mraku! Evo detalja VREMENSKA PROGNOZA ZA 1. AVGUST! U Srbiji danas do 37 stepeni, kratkotrajno zahlađenje nam se sprema od sutra DNEVNI HOROSKOP ZA 1. AVGUST! Jarca očekuje susret sa bliskom osobom iz prošlosti, Biku stiže novac, Rak da se kloni rasprave

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. AVGUST! Jarca očekuje susret sa bliskom osobom iz prošlosti, Biku stiže novac, Rak da se kloni rasprave

Objavio: RHT
01/08/2024 8:08 AM

Dnevni horoskop za 1. avgust

Zvezde donse životni preokret, prognoza za avgust. Saznajte šta vam donosi ulazak Meseca u znaku Raku.

foto: Pinterest/printscreen

Ovan (21. 3 – 20. 4)

Mesec prelazi preko asteroida Karma i Pandora u kući privatnosti obrazujući napet aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, pa možete saznati nešto što niste očekivali. Romantičan susret sa zauzetom osobom. Smanjite obroke.

Bik (21. 4 – 21. 5)

Zahvaljujući naglašenoj poziciji Meseca u Raku, pod uticajem vašeg vladaoca Venere, prepodne vas oočekuju novčani dobici. Šarmantna osoba iz komšiluka, daje vam do znanja da želi nešto više od ćaskanja s vama. Hormonski disbalans.

Blizanci (22. 5 – 21. 6)

Mesec u kući posla pravi kvadrat sa Neptunom, donoseći inspiraciju umetnicima. Ne nasedajte na lepe reči jednog kolege. Novac stiže preko honorarnog angažmana. Susret sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama.

Rak (22. 6 – 22. 7)

Mesec prelazi preko asteroida Karma i Pandora u vašem znaku donoseći vam nova saznanja o nekim porodičnim tajna. Rasprava sa emotivnim partnerom neće vas nigde odvesti. Komunikacija sa strancima donosi dogovor o novom poslu. Bol u leđima.

Lav (23. 7 – 22. 8)

Mesec u Raku naglašava vašu intuiciju pomažući vam da donesete najbolju odluku o nastavku saradnje sa jednim zemljanim znakom. U prepodnevnim satima, susret sa osobom koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Osetljiva koža.

Devica (23. 8 – 22. 9)

Aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca, donosi vam nove ideje i zamisli, naročito ako vaš posao ima veze sa medijima, umetnošću, medicinom. Na kraćem putu ili seminaru, može da vam se dopadne zauzeta osoba. Nesanica.

Vaga (23. 9 – 22. 10)

Tranzit Meseca preko kuće karijere, otkriva nove mogućnosti saradnje sa osobama iz prekookenaskih zemalja. Pozicija Plutona, koji upravlja vašim ljubavnim životom, podseća da izbegavate nepotrebne rasprave sa partnerom. Više šetajte.

Dnevni horoskop za 1. avgust

Škorpija (23. 10 – 22. 11)

Mesec u sekstilu sa Merkurom, planetom biznisa, u kući planova i putovanja, otvara mogućnost da vam partner, emotivni ili poslovni, pruži podršku i pomoć. Uvećanje prihoda preko privatnog biznisa. Rak misli na vas. Oprez za volanom.

Strelac (23.11 – 21. 12)

Pozicija Meseca u kući finansija otvara vam nove mogućnosti u okviru porodične delatnosti ili nekog drugog vida privatnog biznisa. Jedan Ovan se trudi da pokaže koliko mu je stalo do vas. Čuvajte se povreda u sportu.

Jarac (22. 12 – 20. 1)

Odgovaraju vam aspekti Meseca u kući partnerskih odnosa, ako se bavite poslom koji ima veze sa medijima, umetnošću. Pozicija Plutona u retrogradnom hodu, nagoveštava susret sa osobom s kojom ste nekada bili bliski. Pad imuniteta.

Vodolija (21. 1 – 19. 2)

Mesec u kući posla obrazuje izazovan aspekt sa Plutonom u vašem znaku donoseći vam nove dogovore sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Izbegavajte rasprave sa ženama, i privatno i na poslu. Oscilacije krvnog pritiska.

Ribe (20. 2 – 20. 3)

Kvadrat između Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, planete ljubavnog zanosa ali i zabluda donosi vam romantičan susret sa privlačnom osobom na koncertu, predstavi, u kafiću. Povedite računa o svojim izjavama. Smanjite unos šećera.

Hypetv.rs/Novosti  S.S.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner