Background adbanner
calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JAŠKO VARAO ANELI!? RIJALITI UČESNICA BESNA ŠTO JE OSTAO SA ANELI, A NE SA NJOM! Nije mogla više da ćuti, sve je priznala pomenula i bebu! NESTAĆE VAM ŽELJA ZA SLATKIŠIMA uz kašičicu ove namirnice?! Kažu da je ČUDO za organizam TRAGEDIJA U KRALJEVSKOJ PORODICI! Palata ponovo zavijena u crno, a evo o kome je reč Sloboda Mićalović UŽIVA NA MIKONOSU! Luks odmor opuštanje, a ovako je POZIRALA (FOTO) KOŠARKAŠICE MAESTRALNO ODIGRALE! Zgromile Kinu pa ostvarile drugu pobedu na Olimpijskim igrama za četvrtfinale ZBOG RADOVA PROMENJENE TRASE! Izmene na tramvajskim linijama 11 i 12, a evo i detaljnog alternativnog pravca ŠOK PONAŠANJE IVANA MARINKOVIĆA! Nije se ni razveo a već našao atraktivnu plavušu (FOTO) TRIJUMF ĐOKOVIĆA! Posle poteškoća POKAZAO KO JE “ZVER”! REPREZENTATIVAC SRBIJE U SUZAMA! Džudista se slomio zbog crvenog kartona i poraza! Kući se vraćaju veslači, bokserka… Srbi, ne gledajte u nebo i ne krstite se – U nedelji pred nama slavimo SVETOG ILIJU, ovo su verovanja i običaji na velikog sveca Đoković DOBIO PRVI SET posle LJUTE BORBE! Kepfer se POVREDIO (FOTO) ŠOK TRANSFORMACIJA! Angellina potpuno promenila imidž, pa šokirala fanove! Gore društvene mreže Teodora Bjelica PODELILA STRASTVENU FOTKU SA SUPRUGOM! Ovako uživa sa hrvatskim fudbalerom! (FOTO) SJAJNE VESTI ZA PENZIONERE! Evo svih detalja o penzionerskim karticama i popustima ĐOKOVIĆ KRENUO U POHOD NA ZLATO! Stadion dupke pun, a evo šta mu najviše pravi problem Kako izgleda dan posle POŽARA U SUTOMORU? Vatrena stihija DIVLJALA, sada se sve stišalo! FOTO

“To se NIJE SVIDELO NJEMU NI NJEGOVIM PAJTOSIMA!” Ljuba Pantović otkrila kako je započeo DUGOGODIŠNJI RAT između nje i Karađorđa

Objavio: RHT
31/07/2024 11:38 AM

RAT Ljube Pantović i Karađorđa Subotića

Ljuba Pantović gostovala je ranije u emisiji “Pretres” gde se prisetila svog detinjstva, roditelja, ali i bivšeg muža Karađorđa Subotića.

Foto Hypetv

Doživljavala je psihičku tortutu od majke.

“Ne mogu da kažem da me je fizički maltretirala, nije me tukla. Dobila sam par šamara, što su svi dobili kao deca. Psihički je to bilo… Moj tata je radio tri posla, jako retko je bio kod kuće. Mama je do te mere zvocala, znači sve bi neko uradio samo da ne sluša…”, rekla je Ljuba.

Foto Hypetv

RAT Ljube Pantović i Karađorđa Subotića

“Moji roditelji su bili protiv tog braka. Meni je baka rekla: ‘Nemoj slučajno da ti se desi da si nesposobna. Moraš da imaš svoj dinar. Imala sam kome da se vratim, ali sam imala ponos koji treba da progutaš. Bila sam ‘pametna Ljuba’. Gde si se ne sviđaš, moraš da se boriš, govorila mi je baka”, ispričala je ona o ocu njenih ćerki Karađorđu Subotiću.

“Onog momenta kada sam sasipala svima sve u lice, to se nije svidelo njegovim pajtosima. Govorila sam mu da nešto ne treba da radi… Onda je verovatno pomislio da to može batinama da se reši. Kod mene ne može. Meni je profesija da se bijem. Muško je muško, ako me udari kako treba, prosuće me, niko me neće skupiti. Teško je mene udariti”, šokirala je Ljuba.

Karađorđe Subotić Foto:Printscreen Youtube/Hypetv

Pokupila sam tada svoju decu i otišla. Nikada to nije uspeo da zaboravi. Pljuje, vređa, spominje…. Čeka ga zatvorska kazna kao posledica neplaćanja sudskih troškova i sudske presude u suđenju sa mnom. Ići će malo da odmori, pa možda se sada nauči pameti. On je g**no, za mene nije ništa“, rekla je Ljuba.

“Videli smo u rijalitiju kako je bilo. Diskvalifikovan je zato što sam došla i rekla ‘Ajmo pi**ice da lakiramo nokte’. Zdravo i prijatno. Nikog živog se ne plašim. Može i moja mama da tu uđe, ako je ne vidim, ne vidim je”, istakla je Pantovićeva u tadašnjem Pretresu. Celu emisiju pogledajte u nastavku.

Hypetv.rs/V.M.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner