Background adbanner
calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HOROR U ĆIĆEVCU! Žena dve godine držala telo majke u ĆEBETU da bi primala penziju – hitno se oglasio se ministar Dačić SKANDALOZNO PONAŠANJE MC STOJANA U AVIONU?! Reperovo ponašanje zgrozilo putnike, evo šta je uradio! OVA BOJA JE PRAVI LETNJI HIT! Predstavlja sinonim za prefinjeno, a nekada je bila totalni aut i svi su je zaobilazili DA LI SRCE MOŽE DA BUDE STARIJE OD VAS? Odgovor zna kardiolog koji otkriva kako se to meri EVO KAKO JE NASTALA SRPSKA TROBOJKA! Ruski konzul se uvredio, a onda mu je Knez Miloš postavio pitanje koje je iznenadilo sve! BASKETAŠI SRBIJE DEMOLIRALI AMERIKANCE! Odlučni da kući donesu najsjajnije odličje! “JA NISAM NJEGOVA LJUBAVNICA!?” Oglasila se BIVŠA DEVOJKA ĐURA PALICE I IZNELA SVE: “Iz sažaljenja sam bila sa njim i mlađa sam od njega 24 godine!?” Glumac LAGAO? KAKO SE ŽASTITI OD HAKERSKIH NAPADA! Trikovi koji će vam olakšati život MELINU DIZAO U NEBESA HARIS! Kretorka priznala:”Nijedna ne može da se meri sa mnom, ni Sofija Vergara” ZA OVO ĆETE U GRČKOJ PLATITI KAZNU OD 1.500 EVRA! Važne informacije ako idete na letovanje u ovu zemlju! “Sandra, NE DIRAJ GA, OŽENJEN JE!” Afrika o odnosu sa Nikolom Milutinovim (VIDEO) VERSKE DILEME! Šta znače crvena, a šta crna slova? SVI U SUZAMA ZBOG ZOLE! Bivši rijaliti učesnik sve šokirao! (FOTO) HITNA PROMENA PRED ĐOKOVIĆEV MEČ Menja se pravilo na Olimpijskim igrama, to će uticati i na Novaka OGLASIO SE “BATUT” POVODOM KORONA VIRUSA! Ovaj uzrast je najvše pogođen, a evo kakve su brojke! NIŠTA OD MEDALJE ZA PLIVAČE! Stjepanović i Barna nisu prošli u finale!

POTRESNO! “MUŽ ME UDARAO PESNICAMA U GLAVU I BACIO PREKO DECE!?” Ispovest influenserke Milice Mijović: “Pljunula sam ga i pozvala policiju!?”

Objavio: RHT
30/07/2024 8:51 PM

INFLUENSERKA DOŽIVELA NASILJE

U sredu 30.jula od 21h na HYPE televiziji u emisiji “PRETRES” čiji je autor i voditelj STEFAN USILJANIN. Gost će biti popularna influenserka i profesionalni šminker MILICA MIJOVIĆ, poznatija kao Milica for you.

Foto: printscreen/Hype tv/ilustracija

Milica je u emisiji govorila o svom detinjstvu, odrastanju, roditeljima i njihovom braku, gubitku svoje majke Svetlane i gubitku bake Jelene.

Voditelj i gošća su se dotakli i teme društvenih mreža na kojima ova influenserka broji hiljade i hiljade pratilaca.

PRVI PUT JAVNO

Milica je po prvi put javno govorila i o problemima iz privatnog života, a kojima je doprineo njen tadašnji suprug.

Milica je sa njim u procesu razvoda.

Foto: printscreen/Hype tv/

Krune ljubavi Mijovićke i njenog supruga su sin Andrej i ćerka Svetlana.

INFLUENSERKA DOŽIVELA NASILJE

Influenserka je u suzama govorila o traumatičnim situacijama kroz koje je prolazila u braku.

“Zašto ste se razveli?” upitao je voditelj

“Razveli smo se zato što je bio nasilan. Razveli smo se zato što sam mu nalazila tikete. Zato što su nestajale pare iz kuće, razveli smo se zato što je tukao Andreja u pola noći. Razvela sam se zato što sam bila jako nesrećna” izjavila je Milica

Mijovićka je “otvorila dušu” i govorila jasno i glasno o nasilju koje je preživljavala u braku sa tadašnjim suprugom.

INFLUENSERKA DOŽIVELA NASILJE

“Milice, tebe je tvoj bivši suprug tukao?” pitao ju je voditelj

“Da” rekla je Milica, pa dodala

“On je mene udario nekoliko puta, nije me zlo*tavljao svakoga dana, što se dešava gde žene preživljavaju ozbiljno nasilje, ne”

Nastavila je influenserka i ispričala kada se to prvi put desilo:

“Moj bivši muž je mene udario prvi put kada sam kada sam nosila dete u rukama, dete od par dana “

Kroz emisiju gošća je nastavila da govori o problemu i nemilim situacijama.

Osvrnula se i na situaciju u kojoj je pozvala policiju.

“Ja sam umorna legla sa decom u krevet i on je decu probudio nekoliko puta tokom noći. Deca su vrištala zato što je on histerično udarao o tastaturu dok je gubio u igrici” nastavila je

“Nakon što ih je treći put probudio ja sam ga pljunula i da to otvoreno kažem. Ja sam njega pljunula nakon što mi je opsovao majku i izvređao me nenormalno. Da sam ku*va i ko zna šta mi je rekao, Bog zna u tom trenutku, više se ni nesećam”

Milica je dodala:

“Ja sam ga pljunula, nakon čega me je izudarao u glavu pesnicama. Bacio me na krevet preko dece, deca su počela da vrište. Onda me uhvatio i izbacio iz sobe, ja sam nakon toga pozvala policiju” izjavila je Milica Mijović na Hype televiziji

NAJAVA EMISIJE:

HYPETV.RS – NAJBRŽI I NAJČITANIJI PORTAL U SRBIJI I REGIONU!

SVE! SAD!

Ne propustite ovo turbulentno putovanje kroz emisiju “Pretres”!

HYPETV.RS/U.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner