Background adbanner
calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Sandra, NE DIRAJ GA, OŽENJEN JE!” Afrika o odnosu sa Nikolom Milutinovim (VIDEO) VERSKE DILEME! Šta znače crvena, a šta crna slova? SVI U SUZAMA ZBOG ZOLE! Bivši rijaliti učesnik sve šokirao! (FOTO) HITNA PROMENA PRED ĐOKOVIĆEV MEČ Menja se pravilo na Olimpijskim igrama, to će uticati i na Novaka OGLASIO SE “BATUT” POVODOM KORONA VIRUSA! Ovaj uzrast je najvše pogođen, a evo kakve su brojke! NIŠTA OD MEDALJE ZA PLIVAČE! Stjepanović i Barna nisu prošli u finale! EVO KAKO IZGLEDA TRUDNA JOVANA STOJILJKOVIĆ! Glumački par uživa na odmoru! (FOTO) POTRESNO! “MUŽ ME UDARAO PESNICAMA U GLAVU I BACIO PREKO DECE!?” Ispovest influenserke Milice Mijović: “Pljunula sam ga i pozvala policiju!?” BLAM! ASMIN SE RUGA ANELI! Njegova izjava zaplila mreže! Brutalna reakcija nakon što je starleta kupila auto! MIA O PREVARI! Pevačica sve šokirala, progovorila o mužu spomenula i bebu! BRESKVICA SE PRAVDA I VREĐA SVOJU PUBLIKU! Nakon što je dobila kritike na svoje pevanje, pevačica brutalno odgovorila! (FOTO) SRBIJA NA NOGAMA: Oglasio se predsednik Vučić, pa poslao moćnu poruku! “MOGU DA SLUŠAJU ŠTA ŽELE!” Tanja Savić progovorila o sinovima i Desingerici! MIONA I ŠA SPREMAJU PESMU! Hit je spreman, reper je uzeo stvar u svoje ruke LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?! Hitno doneli ovu odluku, pa fanove bacili u trans, ovo su svi čekali! (FOTO) RADA MAOJLOVIĆ O BIVŠIM MOMCIMA! Pevačica iznela šokantne detalje, spomenula i Milana Stankovića

Dalila nosi PRAVOSLAVNI KRST na glavi dok Dejan ČITA KUR’AN? Ipak nije promenio veru zbog nje? OVAJ DETALJ svima promakao! (FOTO)

Objavio: RHT
30/07/2024 5:39 PM

Dalila nosi PRAVOSLAVNI KRST na glavi dok Dejan ČITA KUR’AN


Svima je poznata priča Dalile Mujić i Dejana Dragojevića, a i dan danas se šuška da je Dragojević zbog nje promenio veru.

Tokom više gostovanja, Dejan koji je sada zamenik glavnog i odgovornog urednika HypeTV, više puta je govorio o razlogu zbog kojeg je primio Islam, a koji nema veze sa tadašnjom izabranicom.

Dalila nosi PRAVOSLAVNI KRST na glavi dok Dejan ČITA KUR'AN
Foto: YT printscreen/Parovi official/Instagram printscreen/dejan dragojevic official


Dalila nosi PRAVOSLAVNI KRST na glavi dok Dejan ČITA KUR’AN

Sada je isplivala šok fotografija na kojoj Mujićeva na glavi nosi krunu na kojoj se nalazi pravoslavni krst.


Dejan Dragojević i Dalila Mujić su se upoznali u Parovima posle kojih je on ušao u sukob sa svojom porodicom.

Dejan je odlučio da preseče skroz onog trenutka kada je Dalila odlučila da igra igru. Između njega i Filipa Cara sa kojim ga je javno prevarila.

Dalila nosi PRAVOSLAVNI KRST na glavi dok Dejan ČITA KUR'AN? Ipak nije promenio veru zbog nje? OVAJ DETALJ svima promakao!

Foto: YT printscreen/Parovi



Nakon izlaska iz te burne sezone u kojoj je Dejan pobedio, desilo se ono što je podelilo Srbiju. Nekoliko puta u tom rijalitiju Dalila Mujić je pokušala da kaže da je Dejan Dragojević “izdajica i da je promenio veru”.

PROMENILA VERU ZBOG KAMIONDŽIJE?


Par meseci posle te sezone Dejan se oglasio i pokazao da se nalazi u Saudijskoj Arabiji i obilazi Meku i Medinu. Posle toga je priznao da je pre četiri godine prešao u Islam i prihatio to još u Bosni. Mnogi su rekli da je upravo zbog toga promenio veru i da je to samo način na koji je živeo u Bosni. Ali evo i posle nekoliko godina Dejan Dragojević i dalje praktikuje Islam i obeležava sve što je dužnost te vere! Za Dalilu se spekulisalo da je zbog kamiondžije iz Amerike promenila veru i uzela Pravoslavlje. (Detaljnije klik ovde) Ljudi su masovno počeli to sve da komentarišu na osnovu ove slike, pa su mnogi komentarisali da Dragojevićeva vera ipak nema veze sa njom.

Šta vi mislite?

Ispratite emisiju D-Cast u kojoj je gostovao Vuk Đuričić. On je prokomentarisao Dejanov prelazak u Islam i kako gleda na to. U emisiji mu je čak i rekao da je to uradio zbog Dalile i da je ona bila njegov put. Na vama ostaje da date Vaš sud!

Ispratite emisiju D-Cast u kojoj je gostovao Vuk Đuričic. On je prokomentarisao Dejanov prelazak u Islam i kako gleda na to. U emisiji mu je čak i rekao da je to uradio zbog Dalile i da je ona bila njegov put. Na vama ostaje da date Vaš sud!

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/D.D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner