Background adbanner
calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HYPE SAZNAJE! Aca Lukas PUŠTEN IZ URGENTNOG CENTRA! MIRKOVIĆI STIŽU NA “IMANJE”: Pripreme za rijaliti koji će pomeriti SVE GRANICE ulaze u ZAVRŠNICU! (VIDEO) ANA ĆURČIĆ IMA KORONU! BILJANA MARKOVIĆ ODGOVORILA KOLEGINICI: “Dragica Zlatić želi da se promoviše preko mog imena” Kakav ŠMEKER! Ovaj DETALJ posle pobede NIKO nije primetio! Evo kako je Damir reagovao (VIDEO) DELFINI SE OBRUKALI U PARIZU! Zar je moguće da nas AUSTRALIJA UČI VATERPOLU?! PEVAČICA POPLJUVALA KOLEGE SA ESTRADE! Do sada je ćutala, a onda saopštenjem šokirala javnost (FOTO) KO JE zlatni DAMIR MIKEC?! Osvojio je VIŠE OD DESET MEDALJA na Svetskom kupu PRVA SLIKA STANISLAVA KROFAKA IZ BOLNICE! Oglasio se iz bolničkog kreveta pa šokirao slikom (FOTO) Vučić čestitao predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru pobedu na izborima KO JE ZORANA ARUNOVIĆ? Naša emotivna streljačica koja je OSVOJILA ZLATO NA Olimpijskim igrama je uvek KIDALA! IVICA DAČIĆ ČESTITAO ZLATNIM STRELCIMA: “Želim vam mirnu ruku i sreću u novim podvizima!” Vučić čestitao Zorani i Damiru na ZLATU: Ponosni smo na vas! ZORANA LIJE SUZE RADOSNICE! Naši sportisti se potpuno RAZNEŽILI posle ZLATA! (FOTO) Predsednik Srbije primio u oproštajnu posetu ambasadora Poljske: Vučić istakao šta su spoljnopolitički prioriteti Srbije SAŠA MIRKOVIĆ SE JAVIO SA NOVE DESTINACIJE! Doživeo šok na aerodromu, pa objavio ko ga je tamo iznenadio! (VIDEO)

ZLATO ZA SRBIJU! Zorana i Mikec doneli najsjajniju medalju svojoj zemlji

Objavio: RHT
30/07/2024 10:37 AM

Osvojeno prvo zlato za Srbiju!

Srpski strelci Zorana Arunović (37) i Damir Mikec (40) osvojili su zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu!

Photo/Manish Swarup/tanjug

Uspeli su Damir i Zorana da obezbede prvu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu!

Naš dubl došao je do zlatne medalje u disciplini pištolj deset metara pobedom nad turskim duom u sastavu Jusuf Dikec i Seval Ilajda Tarhan rezultatom 16:14 posle velike borbe i drame.

Zorana i Damir gubili su sa 8:2, Turci su imali i meč loptu i vodili sa 14:12 u seriji, ali je pre svega Arunovićeva sjajno pucala i smogli su snage za preokret na čelu sa selektorkom Jelenom Arunović.

Osvojeno prvo zlato za Srbiju!

Ovo je prva medalja za našu zemlju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, a prethodno su i Zorana i Damir ostali bez odličja u singlu zbog čega su zlato doživeli poseno emotivno. Njih dvoje su pali na pod, a onda se grlili Ni sami nisu znali šta i kako da urade od velikog naboja emocija.

Hypetv.rs/J.V.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner