Background adbanner
calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKA TEMPERATURNA PROMENA! Evo kakva vremenska prognoza vas očekuje u avgustu! ZORANA I DAMIR VEĆ IMAJU 100.000 EVRA OD DRŽAVE! Srpski miks u streljaštvu sutra puca za najveću novčanu nagradu u istoriji naše zemlje! UBOD KOMARCA MNOGO SVRBI I NERVIRA! Evo malog trika uz pomoć kog voća svrab odmah nestaje VELIKO SLAVLJE U PORODICI RAJKOVIĆ! Čestitke stižu sa svih strana, a evo šta je povod! (FOTO) USKORO ĐOKOVIĆ – NADAL! Meč koji cela planeta čeka! ANĐELO JE HOMOSEKSUALAC?! Jovana Tomić Matora iznela skandalozne tvrdnje na račun dečka svoje bivše žene! VELIKA POBEDA ZA SRBIJU! Naša bokserka u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu! Džudistkinja Marica u osmini finala! (FOTO) SRAMOTA JAVNOG SERVISA SRBIJE! Naša zemlja je osvojila prvu medalju na Olimpijskim igrama, a narod to nije mogao da gleda! HAOS U BARAJEVU! Prve slike i snimci stravičnog požara stambene zgrade (FOTO) OVO JE NOVA JANJUŠEVA DEVOJKA? Vrela plavuša osvojila srce bivšeg košarkaša? OVO JE ISTINA O ODNOSU STANISLAVA I MAJE MARINKOVIĆ! Isplivao ovaj dokaz, sada je sve jasno, nema dalje! SKANDALOZNO SUOČAVANJE! Rat bivših drugara se rasplamsao! Đedović udario na Matoru, pa joj sasuo sve u lice: “Odronu jedan raspali” “PRESTANI DA UCENJUJEŠ MOJE DETE!” Majka Anđele Šparavalo objavila skandalozne poruke Bojane Pavlović, pa joj poručila samo jedno! (FOTO) “MOJOJ SREĆI NEMA KRAJA”: Predsednik Vučić čestitao Damiru i Zorani na osvojenoj medalji na OI u Parizu! ZAJEDNIČKO OBELEŽAVANJE POBEDE NAD FAŠIZMOM I OSLOBOĐENJE BEOGRADA: Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Bocan-Harčenkom PRVA MEDALJA ZAGARANTOVANA! Damir Mikec i Zorana Arunović posle lošeg starta uspeli da izbore borbu za najsjajnije odličje!

DRAGANA MIRKOVIĆ HITNO PREKINULA KONCERT! Najveća zvezda sa naših prostora ovo nije očekivala, evo šta se desilo! (FOTO)

Objavio: RHT
29/07/2024 9:52 AM

DRAGANA MIRKOVIĆ HITNO PREKINULA KONCERT!

Photo: Privatna arhiva

Dragana Mirković je održala koncert u Šapcu gde ju je dočekalo neviđeno iznenađenje.

Naime, u jednom momentu se na binu popeo dečko iz publike koji je imao specijalno iznenađenje za Draganu.

DRAGANA MIRKOVIĆ HITNO PREKINULA KONCERT!

Pevačicin fan se popeo na binu kako bi Dragani dao tortu koju joj je doneo. Torta nije bila obična, već sa Draganinim portretom i “zlatnom” krunom što je pevačicu prijatno iznenadilo i ostala je bez reči.

photo: Privatna arhiva

Mirkovićeva je odmah prekinula koncert, zagrlila i poljubila Marka, zahvalila mu se i tortu pokazala publici.

– Oduševljena sam, ovo je moj najverniji portret. A slatko obožavam, pa te molim da tortu sačuvaš do kraja koncerta – rekla je uzbuđeno Dragana.

Podsetimo, u znak podrške i solidarnosti, Dragana Mirković je donirala impresivnih 20.000 KM JU Centar “Zaštiti me” iz Banja Luke. Ova donacija je još jedan dokaz njene posvećenosti društvenim pitanjima i želje da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Centar “Zaštiti me” se bavi pružanjem pomoći i podrške osobama u potrebi, a ovaj gest Dragane Mirković će im omogućiti da unaprede svoje usluge i obezbede kvalitetniju pomoć korisnicima.

Hypetv.rs/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner