Background adbanner
calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Selin Dion zaradila DVA MILIONA DOLARA za izvođenje JEDNE PESME na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara 2024. u Parizu Ivan Marinković se OKRENUO BOGU! Žena ga JAVNO PREVARILA, on otišao na SVETO MESTO (FOTO) OVA ŽENA JE MOGLA BITI JANJUŠEVA?! On je sada sve OBELODANIO, fotografisao se pored POSEBNE OSOBE i sve šokirao (FOTO) ANĐELA ŠPARAVALO JAVNO OBJAVILA OVOG MUŠKARCA! Nakon šokantnog odnosa konačno pronašli zajednički jezik Miljanin Željko SLAVI ROĐENDAN! Doveli mu “Sunđer Boba”, a majka i baka ga ne ispuštaju iz ZAGRLJAJA (FOTO) “BIVŠA ŽENA JE IMALA DVA POBAČAJA!?” Bojan Tomović IZNEO DETALJE iz braka: “I ona je pala u depresiju sa mnom, pa su psihijatri rekli OVO!” “DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) “ACO PEJOVIĆ MORA DA SHVATI DA JE ACA LUKAS ZA NJEGA MEGA ZVEZDA” Bojan Tomović OČITAO LEKCIJU kolegi: “Pejović ima glupe pesme!” OVAJ TRIK ĆE VAM POMOĆI DA SE REŠITE GLAVOBOLJE ZBOG PROMENE VREMENA: Nikakve tablete vam neće biti potrebne ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE!  Pevačica jede na podu, ljudi u neverici PORODILA SE influenserka Marija Mandić! Bilo joj je VEOMA TEŠKO kada je IZGUBILA BEBU u 9. mesecu, a onda je došla SREĆA! “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznela šokantne detalje iz njene prošlosti “NE TROŠI NI CENT” Šok otkriće prilikom hapšenja članova balkanskog kartela u Srbiji: AUTOMEHANIČAR ČUVAO MILIONE U BURIĆIMA! Predsednik Vučić uputio JAKU PORUKU KOŠARKAŠIMA pred sutrašnji meč! Originalno! (VIDEO)

TUŽNIH 17 GODINA OD MASOVNOG UBISTVA U JABUKOVCU! Nikola je verovao da mu neko BAJE, pa je usmrtio DEVETORO LJUDI!

Objavio: RHT
27/07/2024 8:14 PM

17 GODINA OD MASOVNOG UBISTVA U JABUKOVCU

Rane posle izuzetno stravičnih događaja nikada ne mogu da zarastu.

Foto:Printscreen/Youtube/RTS

Ovo veoma dobro, nažalost, znaju meštani sela Jabukovac nadomak Negotina.

Nikola Radosavljević rešio je da 27. jula 2007. godine uzme pušku, ide po selu i ubije više ljudi.

17 GODINA OD MASOVNOG UBISTVA U JABUKOVCU

“Pomahnitali Radosavljević išao je ulicom naoružan i prvo ubio komšije Branislava (57) i Draginju (55) Borongiće. Sledeći su mu se na meti našli Veljko Đorđević (58), njegov sin Dragan (22) i tašta Marina Kutkurenović (75). Nakon toga ustremio se na kuću Bađikića, gde je ubio 15-godišnjeg Srđana. Siniša Bađikić (36) bacio se na sina, u pokušaju da ga telom zaštiti, ali je Nikola pucao i u njega i teško ga ranio“, izjavio je tada jedan sagovornik.

Jedna žena se sakrila iza kuće

“Radosavljević je zatim izrešetao Branislava Badejevića (31), naočigled njegove majke Bike i onda krenuo ka kući tašte njegovog brata Anike Čogić (62). Usput je naleteo na Vanucu Badarević (72), koja je ipak uspela da izbegne hitac sakrivši se iza svoje kuće, ali to nije uspela njena komšinica Jelica Banković (37). Ona je izrešetana sačmom na ulici, gde je pala kao sveća od hitaca”, dodao je sagovornik za medije.

Pre užasnog čina, Radosavljević je u porodičnoj kući bio veoma nasilan prema svojoj supruzi, a potom je želeo da izvrši samou*istvo. Tada ga je sigurne smrti spasio komšija, ali onda je Nikola rešio da uzme pušku i zavije kuće u crno.

Višestruki ubica kada je upao u kuči tašte njegovog brata vikao je je i ponavljao reči “da mu je stara veštica za sve kriva.”

“Masakr je počinio u kratkom roku, tako da mnogi od njih nisu ni stigli da odreaguju jer je pomahnitali ubica normalno šetao ulicom sela, bez ijedne reči i pucao iz sačmare na koga god je naišao.”

Nikola Radosavljević Foto:MUP

Jauci, zapomoganje i plač su se čuli u Jabukovcu, a Radosavljević je uhapšen nekoliko sati kasnije na seoskom groblju.

Policajcima je ponavljao: “Ništa ne znam” na pitanje zašto je sve ovo uradio, rekao je ranije izvor za Kurir i dodao da je ustanovljeno da je Radosavljević neuračunljiv i određena mu je mera obaveznog lečenja u psihijatrijskoj ustanovi zatvorenog tipa.

SNIMLJEN DOKUMENTARAC

Tokom boravka u Specijalnoj bolnici u Beogradu osuđeni Nikola Radosavljević je za jedan dokumentarac koji je snimljen u toj ustanovi izuetno šokirao. Naime, na snimku se može videti kako Radosavljević leži na bolničkom krevetu i priča sa novinarom. Rekao je “da mu je žao što je pobio ceo komšiluk.” Razgovor za dokumentarac je tekao ovako:

Novinar: Da li imaš nešto protiv što te snimamo?

Nikola Radosavljević: Nemam ništa protiv.

Novinar: Da li se sećaš onoga što se dogodilo letos?

Nikola Radosavljević: Sećam se.

Novinar: Kako je bilo?

Nikola Radosavljević: Nije bilo… Teško je bilo… Ubio sam sedmoro ljudi.

Novinar: Da li ti je žao što se to desilo?

Nikola Radosavljević: Žao mi je, žao mi je… Dođe mi da plačem za ljudima koje sam ubio ni krive ni dužne (počinje da plače). Ubio sam komšiju sa kojim sam lepo živeo…

Novinar: A šta ako ne postoji crna magija? Da li si razmišljao o tome?

Nikola Radosavljević: Postoji crna magija. Siguran sam. Koliko sam samo puta platio da (nerazumljivo priča)… Koliko para sam bacio… 7.000 evra sam dao za crnu magiju da mi se skine.

Novinar: Kako prave tu magiju?

Nikola Radosavljević: Ne znam kako prave. Ali ima tamo kod nas u selu žena… Skupljaju crne mačke i kerove i vade im oči. I sa tim radi, ali kako radi, ja ne znam. To je bila crna magija.

Novinar: Da li je sada prošlo? Nema više magije?

Nikola Radosavljević: Nema više, pošto sam ubio… (nerazumljivo). Možda ćerka više neće moći da napravi.

Novinar: I nije ti žao što si ubio?

Nikola Radosavljević: Za nju mi nije žao.

(Hypetv.rs/Kurir.rs)

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner