Background adbanner
calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZAVRITE U LUKSUZAN DOM TAMARE DRAGIČEVIĆ I PETRA BENČINE! Glumački par uživa u stanu na vrhu zgrade čija se cena kreće i do 5.000 evra! (FOTO) KATAKLIZMA U SEPTEMBRU! Pomračenje, retrogradne planete, stiže najteži period u godini! “POKUŠAO JE DA ME S*LUJE, DOŽIVELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) MARIJA ŠERIFOVIĆ SVIM SRCEM UZ SRPSKE SPORTISTE! Pevačica poslala snažnu poruku našim predstavnicima na Olimpijskim igrama! (FOTO) SRBI STARTOVALI NIKAD JAČE NA OI! Veslačica Jovana Arsić prošla u četvrtfinale, Milica Nikolić prošla u osminu finala džudoa, a Damir Mikec prošao u finale! “IVAN MARINKOVIĆ IMA STOKHOLMSKI SINDROM, BOLESTAN JE!” Ekskluzivno u D-Cast-u Vuk M. Đuričić! AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu HITNO SE OGLASIO MUP SRBIJE! Ovo je veoma važna poruka za sve vozače! PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NOVOG DEČKA! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) IVANA DUDIĆ POKAZALA VIŠE NEGO ŠTO JE TREBALO! Minijaturni kupaći otkriva više nego što pokriva, a ovaj detalj svi komentarišu! (FOTO) MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić letuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! PREDSEDNIK VUČIĆ U PARIZU: Danas prisustvuje svečanom otvaranju Srpske kuće BARBARA BOBAK ZAPROŠENA?! Pevačica progovorila o njemu, pa najavila haos! ALEKSANDRA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA! Sve se otkrilo javno, Filip Car na aparatima! STANJE NA GRANIČNIM PRELAZIMA! Evo gde se najduže čeka!

“P*DNUO BI MU!” Bojan Tomović URNISAO Sašu Popovića: “On je đubre, pevači su ostali bez kore hleba zbog njega!”

Objavio: RHT
26/07/2024 10:26 PM

BOJAN TOMOVIĆ URNISAO SAŠU POPOVIĆA

U subotu 27. jula od 23h na HYPE televiziji u emisiji “PRETRES” čiji je autor i voditelj STEFAN USILJANIN, gost će biti pevač BOJAN TOMOVIĆ.

Foto: printscreen/youtube Hype tv/youtube K1 Televizija/

U ovoj velikoj životnoj ispovest Bojan će govoriti do najsitnijih detalja svog života.

Posle povlačenja sa javne scene ovaj pevač je rešio da progovori o svim mračnim stranama njegove intime i privatnog života.

Govorio je o svom detinjstvu, odrastanju, borbi sa alkoholizmom, porodici, razvodu, ali je i potkačio pojedine ljude sa javne scene.

BOJAN TOMOVIĆ URNISAO SAŠU POPOVIĆA

Bojan je izneo i svoj zdravstveni problem javno pred kamerama, pa je ispričao kako se bori sa dijagnozama koje ima, jedna od njih je i bipolarnost.

Foto: printscreen/Hype tv/

Tomović je komentarisao i kolegu Acu Pejovića, za koje nije imao baš lepe reči:

“On ne zna da peva i ima glupe pesme” rekao je Tomović u emisiji.

Prisetio je i svojih prvih ljubavi, ali i bivše supruge sa kojom se nije ostvario kao roditelj.

“Bolje da budem dobar striko i ujak na sat, dva, nego roditelj sa dijagnozom” rekao je pevač

Voditelj je upitao Tomovića da prokomentariše i njegov odnos sa Sašom Popovićem.

“Bojane ti ne govoriš sa Sašom Popovićem, izjavio si da je fukara?” rekao je voditelj

“Fukara, ljiga i jedno zlo. Jedan manipolista koji je mene zabranio 2013.-e godine zbog nekog sukoba zbog autorskih prava, a posle su menadžeri Granda napravili toliki monopol to sve moje kolege znaju, većinom nemaju m*da” rekao je Tomović

Pa je pevač nastavio:

“Vidim Elma Sinanović ga je tužila i neka je”

Pa se pevač osvrnuo i na menadžere:

“Menadžeri Granda su napravili toliki monopol da za Srbiju, Bosnu, Crnu Goru, Hrvatsku, ti pozoveš vlasnika kluba i ponudiš me, hoćete li Bojana Tomovića” rekao je pevač pa nastavio dalje:

“Ne kaže, izvinite imamo ugovor, radimo samo Zvezde Granda. Znaš li ti koliko je pevača ostalo bez kore hleba radi njega. To je jedan monopolista, jedno đubre, pih, neka mu je prosto, nek se najede g**ana” iznervirano je pevač rekao

“Kada bi ga sreo na ulici?” pitao je voditelj

“P*dnuo bi mu, ozbiljno ti kažem i to ono tras. Ništa drugo nije zaslužio” izjavio je Bojan Tomović na Hype televiziji

NAJAVA EMISIJE:

HYPETV.RS – NAJBRŽI I NAJČITANIJI PORTAL U SRBIJI I REGIONU!

SVE! SAD!

Ne propustite ovu turbulentnu emisiju samo na HYPE TELEVIZIJI.

HYPETV.RS/U.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner