Background adbanner
calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MATORA IMA NOVU DEVOJKU?! Uhvaćene na delu, pokušale od svih da sakriju, evo šta ih je odalo? (FOTO) HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Od vrelih izdanja muškarce oblio znoj, hot telo ostavlja bez daha! (FOTO) Predsednik Vučić poslao MOĆNU PORUKU NAŠIM OLIMPIJCIMA: Pokažite svetu šta znači biti SPORTISTA IZ SRBIJE! “P*DNUO BI MU!” Bojan Tomović URNISAO Sašu Popovića: “On je đubre, pevači su ostali bez kore hleba zbog njega!” NAŠI SPORTISTI PRODEFILOVALI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Ovo je naš ponos, evo ko drži ZASTAVU! MENSUR AJDARPAŠIĆ SE SKINUO! Pokazao čime raspolaže i šokirao sve! (FOTO) Aleksandar Vučić podelio kadrove sa OLIMPIJSKIH IGARA: Evo šta je poručio RHMZ SE HITNO OGLASIO! Upaljeni alarmi za vikend: Slede nam vreli dani, a evo ko treba da se pripazi novog toplotnog talasa PRVA IZJAVA ADVOKATA TINEJDŽERA (19) ZA HYPE: “Moj klijent je dobio PRVI UDARAC! Na snimku sa sigurnosne kamere se ne vidi NIŠTA!” “SVE JE LAŽ!” Jelena i Ivan Marinković se NEĆE RAZVESTI? To je DOGOVOR da bi ušli u NOVU SEZONU!” “PRIZNAJEM, BILO MI JE TEŠKO” Melina priznala kako joj je bilo pred kraj braka sa Harisom i iznela šokantne detalje “REKAO MI JE DA GA ČEKAM U WC-U I DA BUDEM TIHA!” Janjuš pokušao da SAKRIJE od kamera, ali ONA je priznala SVE PRODUŽEN PRITVOR NINI KOVAČEVIĆ koja je U ALKOHOLISANOM STANJU autom udarila devojčicu (15) i nanela joj TEŠKE TELESNE POVREDE! Preti joj VIŠEGODIŠNJA KAZNA ZATVORA “I dalje NE MOGU DA POGLEDAM OCA U OČI” Anđela Šparavalo iskrena za HYPE! Njena majka: Šta sam ja preživela ne bih ni NAJGOREM DUŠMANINU POŽELELA! (VIDEO) “DA MI JE SNAJKA DA DOĐE, DA DOBIJEM UNUČE!” Rađen Buljugić ekskluzivno za HYPETV otkrio kakva treba da bude PRAVA ŽENA “Mislite li da nekog ZABOLE za vaše RASKIDE?!” Seka Aleksić POBESNELA, ovo joj najviše smeta!

Lukas podržao Draganu za njen koncert u Banja Luci! “Ona radi pošteno koncert i prodaje ulaznice, pustite me tih “besplatnih” koncerata drugih izvođača, jer to uvek narod plati”!

Objavio: RHT
26/07/2024 7:26 PM

Lukas podržao Draganu za njen koncert u Banja Luci!

Photo: Hype

Dragana Mirković sutra će oduševiti sve ljubitelje muzike nastupom na tvrđavi Kastel u Banja Luci, a za njen koncert se tražila karta više. No, ono što je dodatno obeležilo ovaj događaj jeste pevačicina odluka da donira 20.000 KM JU Centru “Zaštiti me”, čime je pokazala izuzetnu humanost i posvećenost društvenoj odgovornosti.

Podršku Dragani Mirković pružio joj je sada i njen kolega i najveća muzička zvezda u našem regionu, Aca Lukas.

Hype

Njih dvoje su zajedničkim duetom “Sad i zauvek” postigli veliki uspeh i oborili sve rekorde, a sada je Lukas putem svog Instagram naloga javno izrazio reči podrške Dragani.

Njihova saradnja ne samo da je donela muziku koja je osvajala srca publike, već i pokazala koliko je važna međusobna podrška u muzičkoj industriji.

On je odao priznanje Dragani Mirković za njen plemeniti potez, upućujući joj nesebične reči pohvale:

“Dragana radi pošteno koncert i prodaje ulaznice, pustite me tih “besplatnih” koncerata drugih izvođača, jer to uvek narod plati”, istakao je Lukas.

Aca je takođe putem svog Instagram naloga istakao koliko je ponosan na Draganu zbog njenog nesebičnog gesta, te joj poželeo sreću pred sutrašnji spektakl.

-Velika podrška mojoj dragoj koleginici Dragani Mirković za sutrašnji humanitarni koncert (27.7) u Banja Luci na tvrđavi Kastel! Srećno Dragana i lep provod svoj tvojoj publici i tebi želim od srca – napisao je Lukas uz njihov zajednički duet.

Lukas podržao Draganu za njen koncert u Banja Luci!

Photo: Printscreen Instagram/aleksandar_vuksanovic_official

Njihov duet možete poslušati u prilogu ispod:

EVO GDE MOŽETE KUPITI KARTE ZA SPEKTAKL ACE LUKASA

Pevač će sa Folk House bendom održati koncert 23. novembra u Ljubljani tačnije u Areni Stožice.

Posle koncerta, tada će publika moći da uživa u nastavku filma “Pokidan”. Drugi deo nosi naziv “Stravično” najavio je nedavno i vlasnik i direktor Hype produkcije i istoimene televizije, Saša Mirković.

Putem stranice Entrio.si možete rezervisati svoje mesto i kupiti kartu za spektakularno veče.

Za više informacija posetite OVAJ LINK.

Photo: Hype

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

ASMIN ISPRED VRATA LEPOG MICE! DOSAO DA SE OBRACUNAJU!

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner