Background adbanner
calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MATORA IMA NOVU DEVOJKU?! Uhvaćene na delu, pokušale od svih da sakriju, evo šta ih je odalo? (FOTO) HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Od vrelih izdanja muškarce oblio znoj, hot telo ostavlja bez daha! (FOTO) Predsednik Vučić poslao MOĆNU PORUKU NAŠIM OLIMPIJCIMA: Pokažite svetu šta znači biti SPORTISTA IZ SRBIJE! “P*DNUO BI MU!” Bojan Tomović URNISAO Sašu Popovića: “On je đubre, pevači su ostali bez kore hleba zbog njega!” NAŠI SPORTISTI PRODEFILOVALI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Ovo je naš ponos, evo ko drži ZASTAVU! MENSUR AJDARPAŠIĆ SE SKINUO! Pokazao čime raspolaže i šokirao sve! (FOTO) Aleksandar Vučić podelio kadrove sa OLIMPIJSKIH IGARA: Evo šta je poručio RHMZ SE HITNO OGLASIO! Upaljeni alarmi za vikend: Slede nam vreli dani, a evo ko treba da se pripazi novog toplotnog talasa PRVA IZJAVA ADVOKATA TINEJDŽERA (19) ZA HYPE: “Moj klijent je dobio PRVI UDARAC! Na snimku sa sigurnosne kamere se ne vidi NIŠTA!” “SVE JE LAŽ!” Jelena i Ivan Marinković se NEĆE RAZVESTI? To je DOGOVOR da bi ušli u NOVU SEZONU!” “PRIZNAJEM, BILO MI JE TEŠKO” Melina priznala kako joj je bilo pred kraj braka sa Harisom i iznela šokantne detalje “REKAO MI JE DA GA ČEKAM U WC-U I DA BUDEM TIHA!” Janjuš pokušao da SAKRIJE od kamera, ali ONA je priznala SVE PRODUŽEN PRITVOR NINI KOVAČEVIĆ koja je U ALKOHOLISANOM STANJU autom udarila devojčicu (15) i nanela joj TEŠKE TELESNE POVREDE! Preti joj VIŠEGODIŠNJA KAZNA ZATVORA “I dalje NE MOGU DA POGLEDAM OCA U OČI” Anđela Šparavalo iskrena za HYPE! Njena majka: Šta sam ja preživela ne bih ni NAJGOREM DUŠMANINU POŽELELA! (VIDEO) “DA MI JE SNAJKA DA DOĐE, DA DOBIJEM UNUČE!” Rađen Buljugić ekskluzivno za HYPETV otkrio kakva treba da bude PRAVA ŽENA “Mislite li da nekog ZABOLE za vaše RASKIDE?!” Seka Aleksić POBESNELA, ovo joj najviše smeta!

Naša manekenka VRATILA PRIODAN IZGLED, pa otišla na odmor BEZ MUŽA I DECE! Skinula se i ISTAKLA JEDNO! (FOTO)

Objavio: RHT
26/07/2024 5:46 PM

Dejana Živković se skinula i ISTAKLA JEDNO!

Manekenka je ovih dana u centru pažnje zbog promene fizičkog izgleda.

Foto:ATAImages

Naime, Dejana Živković je rešila da povrati svoj prirodan izgled. Otišla je kod doktora i povadila filere sa lica, te se potpuno osvežila.

Sada je otišla na odmor sama, i oglasila se putem Instagrama gde je prati veliki broj ljudi.

Dejana Živković se skinula i ISTAKLA JEDNO!

“Ovo je prvi put da putujem sama otkad sam pre tri godine zatrudnela. Nema dece, nema muža, ali prija malo odmora. Moramo da mislimo na sebe jer se lako izgubimo u svakodnevnim obavezama, a to nije dobro ni za koga. Ovaj put je da se opustim, napunim baterije i vratim se još jače! Život je lep kad pronađemo balans između ljubavi prema porodici i brige o sebi. I nema fotošopa, ovo je prava stvar!”, napisala je Živkovićeva.

Ona javno govori o problemima koji su joj se pojavili zbog estetskih operacija.

“Doktori su bili KRIVI”

“Šta se dešavalo poslednjih nekoliko godina i šta je dovelo do toga da gotovo ne ličim na sebe… Ne želim da ispadne da su doktori krivi za sve. Sama sam odlučila da eksperimentišem sa svojim licem, ali u većini slučajeva su doktori bili krivi. Najviše sam zahvalna majčinstvu koje me je promenilo toliko da više nisam želela da izgledam neprirodno kao majka jednog, a zatim i drugog deteta.Najviše sam srećna što sam uspela da vratim svoj prirodan izgled”, opisala je Dejana.

Foto:Printscreen/Instagram/dejanazivkovic

U jendoj emisiji je, primera radi, istakla da joj je doktorka bez njenog znanja stavila biopolimer u usne, i od silnih operacija usta su joj bila sve veća, umesto da se smanje. Na kraju je konstatovano da joj se od tolikog procesa stvorio silikon u usnama.

Podsetimo, Dejana Živković godinama unazad je aktivna kao model. Udata je za biznismena Filipa Simovića i imaju dvoje dece.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner