Background adbanner
calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“VELIKA PODRŠKA MOJOJ DRAGOJ KOLEGINICI” Aca Lukas poželeo sreću Dragani Mirković pred njen sutrašnji koncert u Banja Luci! “NE ŽELIM VIŠE DA VIDIM BOJANU!” Anđela Šparavalo se pomirila sa majkom i ocem, pa zagrmela za HYPE: “Bila sam IZMANIPULISANA” “INSTAGRAM JE PUN LAŽNOG SJAJA” Influenserka Tara Ristić bez dlake na jeziku u emisiji “Chit Chat sa Nemanjom” Šou u Banja Luci! Dragana Mirković pokidala sa prodajom karata! Ceca demantovala da nastupa, pa je zamenila Karleuša! OKOVI SAVRMENE ŽENE, PRITISCI I NA MUŠKARCE: Evo kada možete da saznate sve što vas interesuje u emisiji Snežane Dakić “Sada i ovde” Teya Dora u BEKSTEJDŽU EVROVIZIJE trpa hranu u usta, NE DIŠE! Do sad NEVIĐENI URNEBESNI SNIMAK “S NJIM SAMO STRESOVI I ŠOKOVI” Stanija hitno reagovala zbog Asmina, ne može da veruje šta je uradio! OVAKO MOŽETE KUPITI KARTE ZA SPEKTAKL ACE LUKASA u Sloveniji! “Stravično” će PORUŠITI SVE GRANICE! HYPE TV PROGRAM ZA SUBOTU, 27. JUL! Ekskluzivno Bojan Tomović u emisiji “Pretres” kod Stefana Usiljanina! Naša manekenka VRATILA PRIODAN IZGLED, pa otišla na odmor BEZ MUŽA I DECE! Skinula se i ISTAKLA JEDNO! (FOTO) “SAOPŠTIO MI JE DA MORAM U ZATVOR” Naša pevačica prošla kroz pakao, priveli je momentalno: “Počela sam da plačem, bila sam van sebe…” STRAVIČNI PRIZOR IZ ZAPALJENE KUĆE NAŠEG PEVAČA! Kuća na KIM potpuno uništena, jezivo! (FOTO) “NEŠTO ME JE OBUZELO KADA SAM KRENUO DA IH UB*JAM!” Sramna odbrana MASOVNOG UB*CE iz Mladenovca LJUBAVNI HOROSKOP! Svađe, raskidi i pometnja, evo koga čeka pakao! David Dragojević i Maja Marinković LUMPUJU u KAFANI TOKOM DANA?! Svi pričaju da su U VEZI, a evo kako se provode (VIDEO) POZNATI INFLUENSER ZORAN ŽELJKOVIĆ KOKI PROGOVORIO! U emisiji “CarCast sa VaVanom” otkrio sve pikanterije

ALEKSANDAR VUČIĆ DIREKTNO IZ PARIZA! Poručio: “Otvorićemo Srpsku kuću na najboljoj mogućoj poziciji odmah pored Francuske kuće!”

Objavio: RHT
26/07/2024 11:40 AM

ALEKSANDAR VUČIĆ DIREKTNO IZ PARIZA!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se iz Pariza gde će večeras prisustvovati svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara.

Foto:Printscreen/Tanjug.rs

Dobili smo najbolju poziciju, odmah pored francuske kuće. Kada ste pored paviljona domaćina, onda je to velika prilika da predstavite svoju zemlju. Imaćemo mnogo programa, od predstavljanja naše kuhinje, naše ekonomije, razgovori sa poslovnim partnerima, ali i kuća za sve iz Srbije koju budu ovde tokom Olimpijade – rekao je predsednik Srbije.

Danas ću imati krata susret sa Makronom. Očekujem njegovu posetu Beogradu u narednih 50 dana, i verujem da možemo da postignemo važne sporazume. Važno je da gajimo dobre odnose sa Francuskoj. Sutra će otvaranju srpske kuće prisustvovati i francuski ministar Rister – rekao je Vučić.

U hotelu koji je predviđen za državnike nalazi se veliki broj visokih zvaničnika, rekao je Vučić.

ALEKSANDAR VUČIĆ DIREKTNO IZ PARIZA

Ceo svet dolazi ovde, i normalno je da vodite razgovore sa svima. Deo mog tima sada razgovara sa Makronovim timom, i pokušavaju da uspostave datum.

Na pitanje medija o sabotaži u Parizu uoči Olimpijade, predsednik je rekao da veruje da će Francuska moći da održi bezbednost tokom manifestacije.

Hypetv.rs/tanjug/J.V.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner