Background adbanner
calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL! MAJI MARINKOVIĆ SLOMLJENE KOSTI! Starleta objavom sve šokirala, fanovi zabezeknuti (FOTO) EKSKLUZIVNO! Prve slike Slađe Poršeline nakog izlaska sa klinike i operacije nosa i kapaka! (FOTO) ACA LUKAS NAPRAVIO VEČE ZA PAMĆENJE! Zapalio masu na Krku, svi u transu zbog folkera! “NE TUŠIRAMO SE ZAJEDNO”: Novak Đoković se našalio kada je je sreo Alkaraza na terenu (VIDEO) PREDSEDNIK SRBIJE ISPRIČAO ANEGDOTU IZ PARIZA: “Sreo sam mladića od oko 25 godina koji mi je rekao….” UROŠ BLAŽIĆ PRIZNAO KRIVICU! ZAVRŠENO PRIPREMNO ROČIŠTE! Sramna odbrana monstruma, pometnja! OPŠTI HAOS I KOLAPS U FRANCUSKOJ! Zbog podmetanja požara obustavljen železnički saobraćaj! Iznenada je zatvoren i aerodrom, putnici u panici (FOTO) IVAN MARINKOVIĆ OTKRIO DA LI JE VIŠE VOLEO GOCU ILI JELENU! Nastala opšta pometnja, niko nije ovakav odgovor očekivao PRIPREMITE SE! 4. avgusta se menja sudbina ova 3 horoskopska znaka SNEŽANA DAKIĆ POMERA GRANICE! Nakon ove emisije ništa više neće biti isto DESET GODINA PROVELA U RIJALITUJU! A da li je uspela, koliko je zaradila i u šta je uložila novac? Otkrivamo sve detalje o Matoroj i njenim finansijama NAJEMOTIVNIJI PRIZOR! Bikovićeva žena sve oduševila (FOTO) ALEKSANDAR VUČIĆ DIREKTNO IZ PARIZA! Poručio: “Otvorićemo Srpsku kuću na najboljoj mogućoj poziciji odmah pored Francuske kuće!” HAOS ZBOG SUĐENJA UROŠU BLAŽIĆU! Članovi porodica ubijenih i ranjenih kod Mladenovca stigli ispred Okružnog zatvora ŠAMAR ISTINE! ŽESTOKO POTKAČILA BIJELIĆA! U SRED RAZVODA DRAGANA O TONIJU:”Dokazao je kakav je čovek” HAOS KOD KULIĆA! Marija oštro potkačila Đedovića, pa demantovala glasine koje kruže o njenoj ćerki

PRED LICEM PRAVDE! UROŠ BLAŽIĆ SE DANAS IZJAŠNJAVA O KRIVICI!

Objavio: RHT
26/07/2024 10:28 AM

Uroš Blažić se izjašnjava o krivici

Danas se sudi Urošu Blažiću koji je počinio jezivi masakr prošle godine u Malom Orašju i Duboni.

Foto: Tanjug /Video Bogdan Pač

Danas će se Blažić izjasniti o krivici, a takođe, planirano je da to učini i otac osumnjičenog Uroša Blazica, Radiša.

Pripremno ročište, zakazano za 10 časova, zatvoreno je za javnost. Na njemu će, pored advokata, moći da prisustvuju i oštećeni, odnosno članovi porodice ubijenih i ranjenih. 

Uroš Blažić se izjašnjava o krivici

U ovoj sudnici staklom i rešetkama od prisutnih će biti odvojeni optuženi Uroš i njegov otac Radiša Blažić, čime se sprečava ponavljanje incidenta koji se dogodio u sudnici u Smederevu 23. maja.

Uroš Blažić je na saslušanju u tužilaštvu priznao krivicu, ali u svojoj odbrani nije pokazao ni malo kajanja za počinjeni masakr.

Podsetimo, optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Smederevu Uroš Blažić se tereti da je u selima Dubona i Malo Orašje, koja se nalaze u blizini Mladenovca, ubio devetoro mladih, a ranio 12 osoba.

Suđenje ovom masovnom ubici, krajem maja je okarakterisano kao visokorizično.

Hypetv.rs /Alo S. S.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner