Background adbanner
calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OP, OP! Tea Tairović PODIGLA TEMPERATURU u Budvi svojim VRELIM PLESOM! HYPE EKSKLUZIVNO (VIDEO) “VELJKO I JA PLANIRAMO JOŠ DECE!” Seka Aleksić o braku i Desingerici, a onda priznala: Ovo JELO joj je omiljeno! “MATORA JE ZALJUBLJENA U STANISLAVA!” Evo u kakvom su odnosu Tomićeva i Krofak, velike promene posle završetka rijalitija?! Desingerica se NAPIO U CRNOJ GORI?! IDE ŠLEPEROM?! Ovako se pravdao BAJA! (FOTO) SIN ILONA MASKA KOJI JE POSTAO ŽENA ODGOVORIO BRUTALNO OCU! Nastao skandal: “Nisam gej i autističan, MALTRETIRAO me je zbog…” Đokovići uživaju u TURSKOJ! Saška i Đorđe ne skidaju OSMEHE, romantični RUČAK, PALME, JAHTE I LUKSUZ (FOTO) POBEDILA JE U RIJALITIJU, A ONDA BILA U VEZI SA GASTOZEM: Odjednom nestala i povukla se, a evo kako danas izgleda Zorica Dukić (FOTO) MILJANA KULIĆ RASPLAKALA SVE! Oglasila se i objavila ovu fotku javno, ne može da sakrije emocije (FOTO) Edita PRVI PUT O VEZI SESTRE INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Poručila samo jedno! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan i GA URNISALI?! Turistima iz BiH se SMUČIO ODMOR U GRČKOJ! “Ostali smo bez ičega, deca NEMAJU ŠTA DA OBUKU!” “Mojoj ženi smeta što DEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DECU! (VIDEO) MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MEŠA! Asmin će doživeti nervni slom, pokazala INTIMU! (VIDEO) Siniša Mali: “Hoću da pitam sve GRAĐANE SRBIJE, kako biste se osećali da vaše dete, vašeg sina neko naslika na vešalima?” Kristijan: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA!

“Mojoj ženi smeta što DEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DECU! (VIDEO)

Objavio: RHT
25/07/2024 9:09 PM

Desingericinoj ženi smeta što PLJUJE NA NASTUPIMA

Dragomir Despić ovih dana je aktuelan zbog šokantnog ponašanja na sceni.

foto hypetv

Naša ekipa posetila je Desingericu u Budvi, a on nam je ispričao kako komentariše to što se digla tolika frka oko svega.

Naše novinarke su mu prenele navode medija kako je sezona nastupa u Crnoj Gori slaba.

“Ne znam kako je kod drugih, ali meni je sezona bomba! Osim što me razvlače medijski, što izlazim otprilike i u albanskim vestima”, rekao je Despić.

Desingericinoj ženi smeta što PLJUJE NA NASTUPIMA

Dodao je kako se tako eksplicitno ponaša na nastupima otkad se bavi muzikom. Odgovorio je na konstataciju naše novinarke da ne pljuje devojkama u usta, a otkrio i šta o svemu misli njegova žena Nevena.

Foto Hypetv

Kako ne? Ti se za**bavaš? Vole to ljudi, brate, ko to ne voli.. Neveni smeta to, ali radim to kao posao. Ne snimam p**nić. Juče na Sutomoru i muškarci i žene me pitaju: ‘Pljuni mi u usta, pljuni mi u usta.’ Kako da objasnim ljudima da to neko želi?”, šokirao je reper.

Foto:Printscreen Instagram/ljubaperucica

Potom je objasnio zašto je rendao kačkavalj na glave ljudima i bacao kore za gibanicu tokom nastupa u Budvi.

“Oni su bili gladni”

“Ja sam to radio lepo, nisam hteo nikog da maltretiram. Niko nije došao da se matretira. Svojevoljno su došli, pitao sam pre toga da li je neko gladan. Oni su bili gladni, ja sam ih počastio sve. Pre svega, ja sam domaćin. Šta je trebalo da radim, gladni ljudi. Spremio sam gibanicu, sve što domaćin treba da radi, ja radim“, ispričao je Desingerica.

foto hypetv

“Da li smatrate da imam potrebu bilo koga da platim? Kako bi nekog platio, a taj ne može da uđe u klub? Prvo, nemam kontakt sa decom. Ni svoje dete ne viđam, a kamoli tuđe, boli me đ**a. Roditelji neka ih vaspitavaju”, dodao je.

Šta je još Despić rekao pogledajte u nastavku.

Hypetv.rs/V.M.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner