Background adbanner
calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OP, OP! Tea Tairović PODIGLA TEMPERATURU u Budvi svojim VRELIM PLESOM! HYPE EKSKLUZIVNO (VIDEO) “VELJKO I JA PLANIRAMO JOŠ DECE!” Seka Aleksić o braku i Desingerici, a onda priznala: Ovo JELO joj je omiljeno! “MATORA JE ZALJUBLJENA U STANISLAVA!” Evo u kakvom su odnosu Tomićeva i Krofak, velike promene posle završetka rijalitija?! Desingerica se NAPIO U CRNOJ GORI?! IDE ŠLEPEROM?! Ovako se pravdao BAJA! (FOTO) SIN ILONA MASKA KOJI JE POSTAO ŽENA ODGOVORIO BRUTALNO OCU! Nastao skandal: “Nisam gej i autističan, MALTRETIRAO me je zbog…” Đokovići uživaju u TURSKOJ! Saška i Đorđe ne skidaju OSMEHE, romantični RUČAK, PALME, JAHTE I LUKSUZ (FOTO) POBEDILA JE U RIJALITIJU, A ONDA BILA U VEZI SA GASTOZEM: Odjednom nestala i povukla se, a evo kako danas izgleda Zorica Dukić (FOTO) MILJANA KULIĆ RASPLAKALA SVE! Oglasila se i objavila ovu fotku javno, ne može da sakrije emocije (FOTO) Edita PRVI PUT O VEZI SESTRE INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Poručila samo jedno! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan i GA URNISALI?! Turistima iz BiH se SMUČIO ODMOR U GRČKOJ! “Ostali smo bez ičega, deca NEMAJU ŠTA DA OBUKU!” “Mojoj ženi smeta što DEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DECU! (VIDEO) MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MEŠA! Asmin će doživeti nervni slom, pokazala INTIMU! (VIDEO) Siniša Mali: “Hoću da pitam sve GRAĐANE SRBIJE, kako biste se osećali da vaše dete, vašeg sina neko naslika na vešalima?” Kristijan: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA!

CITY HYPE! Mahrina o ODNOSU sa Henijem! Tea Tairović javno POHVALILA Vojaža! (VIDEO)

Objavio: RHT
25/07/2024 5:40 PM

CITY HYPE!

U današnjem izdanju emisije „City Hype“ gledaćete:

FOTO: CITY HYPE

Mahrina nam je priznala šta joj je najvažnije kada je odnos sa Henijem u pitanju!

U rubrici ’Šuškanja’ saznaćete njnovije aktuelnosti sa showbiz scene!

U susret rijalitiju ’Imanje’, predstavljamo vam do sada poznate učesnike ovog porodičnog tv formata!

Tea Tairović uputila lepe reči Voyažu i pozvala ga javno, da joj bude gost u Areni!

Slušamo Milovana i pesmu Dalai Lama!

Dobro došli u City Hype!

CITY HYPE!

Foto: Hypetv

CITY HYPE!

Tea

Kao što znate vredna ekipa HYPE televizije boravi u Budvi, a ovoga puta naša sagovornica bila je Tea Tairović. Nakon što je najavila čak dve Bogradske arene, vredno radi tokom čitavog leta.

Tea za sebe kaže da je nestrpljiva, a nas je zanimalo Koliko je ta osobina koštala u životu.

Priznala nam je i da bi jako volela da njen kolega Vojaž bude njen gost na predstojećim koncertima.

Foto: Hypetv

Mahrina

Marina Cvetković poznatija kao Mahrina, nedavno je izbacila novu pesmu ‘Ego’ sa kolegom Popovim.

Na samom početku razgovora sa  harizmatičnom pevačicom interesovalo nas je da li je u životu više imala problem sa svojim ili sa tuđim egom.

Foto: Hypetv

Veoma je bliska sa Emom Radujko ali i Teodorom Dzehverović sa kojom ima duetssku pesmu, te smo je upitali kako balansira izmedju dve koleginice koje su u svađi.

Na rođendanu Eme Radujko imali smo priliku da vidimo da je odnos sa bivšim dečkom I kolegom Henijem znatno bolji nego pre, a ona nam je to i potvrdila.

Otkrila nam je u kakvom su ona i Heni sada odnosu, te da li tu postoje šanse za pomirenje.

CITY HYPE!

Foto: Hypetv

CITY HYPE!

U rubrici ’Šuškanja’ saznaćete njnovije aktuelnosti sa showbiz scene!

Dok željno iščekujete rijaliti ’Imanje’, predstavljamo vam do sada poznate učesnike ovog porodičnog tv formata!

U rubrici Hit dana slušamo Milovana i pesmu „Dalai Lama“!

PROMO EMISIJE:

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner