Background adbanner
calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Edita PRVI PUT O VEZI SESTRE INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Poručila samo jedno! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan i GA URNISALI?! Turistima iz BiH se SMUČIO ODMOR U GRČKOJ! “Ostali smo bez ičega, deca NEMAJU ŠTA DA OBUKU!” “Mojoj ženi smeta što DEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DECU! (VIDEO) MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MEŠA! Asmin će doživeti nervni slom, pokazala INTIMU! (VIDEO) Siniša Mali: “Hoću da pitam sve GRAĐANE SRBIJE, kako biste se osećali da vaše dete, vašeg sina neko naslika na vešalima?” Kristijan: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! ODUŠEVILA HUMANITARNIM ČINOM: Dragana Mirković donirala 20.000 KM deci iz Banja Luke, za njen koncert se traži karta više! ŠOK! BRESKVICA KLEČI U TANGAMA! Izgubila kontrolu, procurila njena šokantna izdanja (FOTO) “FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pevačici je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima “DOŠLO JE DOTLE DA NE LIČIM NA SEBE!” Srpska manekenka iznela šokantne detalje: “Doktori su krivi” NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama AJKULA SNIMLJENA U POZNATOJ PRESTONIČKOJ RECI! Prizor zabrinuo građane, odmah se oglasili i stručnjaci DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najlepših pevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO) Sergej Ćetković kupio LUKS STAN U CRNOJ GORI?! Pevač se OTVORIO, tu je i njegova koleginica

PREMIJERNO U “CarCastu sa Va Vanom” influenser Zoran Željković Koki! Otkriva sve o svađi sa Ena Lunom i novom projektu (VIDEO)

Objavio: RHT
25/07/2024 3:10 PM

Premijerno u CarCatu sa VaVanom – Koki!

Ne propustite novu epizodu emisije CarCast sa Va Vanom” autorke i voditeljke poznate influenserke Va Vane! Njen ovonedeljni gost je poznati influenser Zoran Željković, poznatiji kao Koki!

foto: hype ilustracija

Prvi “CarCast” na našim prostorima krenuo je sa emitovanjem 17. maja na Hype  televiziji. Tačnije svakog petka od 15:30 časova. Poznata Influenserka Va Vana u svom atraktivnom Pink autu provozaće najzvučnija imena društvenih mreža. Ona će uz laganu vožnju sa njima pričati na najaktuelnije teme. E sad kako će oni reagovati i da li će pasti na šarm zvezde društvenih mreža ostaje da vidimo!

Premijerno u CarCatu sa VaVanom – Koki!

Nova emisija ,,CarCart sa Va Vanom’’ koja će vas od petka držati prikovanim uz male ekrane! Saznajte, hoće li gosti uspeti da se izvuku iz njenih izazova ili će biti zarobljeni u mreži njenih pitanja? Ovonedeljni gost Koki odgovarao je na njena pitanja. A da li je i šta sve otkrio o svojim kolegana i koleginicama.

Šta je rekao o svađi sa Ena Lunom, zbog čega stalno plače, ko ga je iskopirao, a ko blokirao na društvenim mrežama. Sve to i još mnogo toga saznajte u petak od 15.30 časova na Hype televiziji, ali na našem youtube kanalu.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner