Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZBOG OVIH LEKOVA MOŽETE DA ZAVRŠITE IZA REŠETAKA! Ove uobičajene tablete bi mogle da vam naprave haos na putovanju van Srbije! NA ŠTA VAM UKAZUJE POVIŠEN BILIRUBIN U KRVI? Na ove znake obavezno obratite pažnju kako bi uzrok otkrili na vreme! NE STIŠAVA SE SITUACIJA NA SVETOJ GORI! Policija se sprema za akciju, monasi najavili “BORBU DO SMRTI”! STANIJA IZ MAJAMIJA ŠALJE TUŽBU ZA RUMU! Starleta besna, digla sve na noge, reagovala čak i ona! (FOTO) AJKULE SNIMLJENE U PLIĆAKU NA CRNOGORSKOM PRIMORJU? Video iz Ulcinja UZNEMIRIO SVE!!? Društvene mreže se zapalile MERKUR KREĆE RETROGRADNO OD 5. DO 29. AVGUSTA! Ribama sledi veoma rizičan period, a jedan znak će doživeti šok promenu! KOLIKO KOŠTA HALJINA JELENE ĐOKOVIĆ? Od ove cifre zavrteće vam se u glavi! (FOTO) ĐINA DŽINOVIĆ POKAZALA VIŠE NEGO ŠTO JE TREBALO! Zablistala u tanga bikiniju, pa njemu poslala tajnu poruku! (FOTO) DEJVID RAZBESNEO VIKTORIJU BEKAM! Slavni fudbaler nepromišljenim potezom supugu doveo do ludila, ona mu odmah odbrusila! (FOTO) “IDEM MU NA KUĆNU ADRESU DA GA NAĐEM” Asmin Durdžić ekskluzivno za Hype o suočavanju sa Lepim Mićom: “Ako ne bude sišao sa mnom da popriča…” ŠOK! DA LI JE BEZBEDNO NOSITI SOČIVA U VODI? Ovo su najčešći simptomi koji ukazuju na infekciju oka! “IZVADILI SU MI 23 ŽLEZDE!” Bojana Barjaktarević: “Treći put kada su mi rekli da imam karcinom mislila sam da je skrivena kamera!” “KAD BIH VAM POKAZALA NEKE STVARI ZA TONIJA…” Dragana Mirković javno priznala šta je doživela od Bijelića “NISAM SE RAZVELA!” Bojana Barjaktarević OTKRILA ISTINU: “Živela sam u VANBRAČNOJ ZAJEDNICI 19 GODINA!” Panika u Grčkoj zbog korone: Ponovo uvode maske i testove MARINA (15) NESTALA U GRČKOJ! Aktiviran Amber alert, nema je već 7 dana, strahuje se da je u opasnosti!

“UVEK SU SKIDALI BURME KADA SU SA MNOM! Ja sam sa Peđom Medenicom bila u Budvi i nijednom ga nije zvala žena!” Ekskluzivno u “ShowBLIZ”-u, Jovana Cvijanović otkrila da je porodica prestala da razgovara sa njom

Objavio: RHT
24/07/2024 7:08 PM

“SKIDALI SU BURME SA MNOM!”

U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićbliznakinje Arsić ugostile su finalistkinju rijalitija koji se nedavno završio Jovanu Cvijanović.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/ ATA images/Jovana Cvijanović/Peđa Medenica

“SKIDALI SU BURME SA MNOM!”

Vatrena crnka našla se u žiži javnosti zbog navodnih afera s raznim muškarcima sa domaće estrade.

Ona je šokirala kada je otkrila da su po njenom ukusu najviše oženjeni muškarci, za koje tvrdi da su puni iskustva.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/ Jovana Cvijanović

– Skidali su burme kada su provodili vreme sa mnom. Sa jednim od njih sam provela par dana u Budvi i nijernom mu nije zazvonio telefon ili ga je zvala žena.

– U pitanju je Peđa Medenica, da, rekla sam da ga neću spominjati jer je svašta prošao zbog mene. On meni pošalje gde nastupa, a često je dolazio i u Tršić gde smo se upoznali. Nisam znala odmah da je oženjen, ali nismo glupi, odeš izguglaš, ali posle mi nije smetalo jer je već prošlo neko vreme.

"SKIDALI SU BURME SA MNOM!"

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Jovana Cvijanović

– Onda, tu su te priče i obećanja koje mi je davao, ali kažem, da ga nijednom nije pozvala dok smo bili u Budvi. Sa njim se uopšte nisam krila, išli smo svuda, najmanje vremena smo provodili po hotelskim sobama.

– Porodica nije razgovarala sa mnom jer nije pohvala biti ljubavnica nečija. Ni sad im neće biti prijatno kada budu gledali ovu emisiju.

– Koliko dugo ste se viđali?

– Pa oko 3 godine – rekla je Jovana u emisiji ShowBliz koja se emituje premijerno u petak u 21h na HYPETV.

Ispod teksta pogledajte NAJAVU EMISIJE koja Vas očekuje:


Hypetv.rs/N.A/M.A.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner