Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KATARINA LAZIĆ U SEDMOM MESECU NEMA STOMAK! Trudna žena Darka Lazića šokirala sve objavom, pa pokrenula lavinu komentara! (FOTO) “BILA SAM ČETVRTI STEPEN ANOREKSIJE, OTKAZIVALI SU MI ORGANI, JELA SAM NA SONDU” Jovana Cvijanović imala samo 30 KILOGRAMA “Maja Marinković je moja nova snajka!” EKSKLUZIVNO! Dejan RASKRINKAO svog brata Davida i Maju?! (VIDEO) ANELI AHMIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Objavila javno fotku i šokirala sve! “ŽENU SAM UPOZNAO MEĐU OVCAMA” Rađen Buljugić vozi kamion bez tablica i dozvole? “Nisam alkoholičar” EVO KOLIKO DESINGERICA ZARAĐUJE! Reperu zbog nesvakidašnjih nastupa drastično skočio honorar! “UVEK SU SKIDALI BURME KADA SU SA MNOM! Ja sam sa Peđom Medenicom bila u Budvi i nijednom ga nije zvala žena!” Ekskluzivno u “ShowBLIZ”-u, Jovana Cvijanović otkrila da je porodica prestala da razgovara sa njom EPIDEMIJA INFARKTA U SRBIJI! Kardiolog Simić izdao hitno upozorenje na opasnosti od novog talasa OVO JE ISTINA O ODNOSU MIONE I ŠA! Reper podelio ovu fotku, a jedan detalj je svima zapao za oko! (FOTO) STARLETA PRONAĐENA MRTVA U KANALU! Deset godina od jezive tragedije, a evo šta je bila priznala našem pevaču! ZATVOREN TUNEL PREDEJANE! Voda se sliva na put, dramatične scene, oglasili se iz JP “Putevi Srbije”! (VIDEO) OVO JE ISHRANA DŽENIFER LOPEZ! Evo kako jedna od najlepših pevačica održava svoju liniju OVO JE JEDINA FOTKA SA VENČANJA SLOBODE I VOJINA DOSTUPNA JAVNOSTI! Ovako je glumački par izgledao, da li biste nju prepoznali? (FOTO) HITNO UPOZORENJE RHMZ! STIŽE OGROMNO NEVREME: Srbiji preti pljusak, olujni vetar i grad! BARBARA BOBAK PODRŽALA DESINGERICU! Pevačica otkrila da bi otišla na nastup repera! CITY HYPE! Ema Radujko ISKRENO o Breskvici! Rasta priznao da ne sluša Desingericu! (VIDEO)

“Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO)

Objavio: RHT
24/07/2024 2:45 PM

Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće

Ana Ćurčić se u poslednje vreme ne pojavljuje previše često u medijima, ali je svaki potez itekako ispraćen.

Ona već duže od pola godine radi na HYPE televiziji i sjajno se uklopila u kolektiv.

Foto: Hypetv/ATAImages

U ekskluzivnom intervjuu za HYPE iskreno je prokomentarisala rijaliti učesnike i aktuelnosti.

Na samom početku razgovora nam je otkrila kako se uklopila u naš kolektiv i koliko je zadovoljna što je deo naše televizije.

Zatim smo se dotakli i predstojećeg, spektakularnog rijalitija „Imanje“. Ana je oduševljena kako idu pripreme za ovaj šou, a priznala nam je i da je jako ponosna što je deo ovog projekta.

Foto: Hypetv

Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće

Poznato je da je Ana na sudu sa nekoliko bivših rijaliti ukućana – Milenom Kačavendom, Markom Đedovićem i Ivanom Marinkovićem.

Ivan Marinković glavna je tema medija u poslednje vreme nakon javne afere njegove žene Jelene i Uroša Rajačića.

Upitali smo Anu da prokomentariše ovu situaciju. Ana kaže da je ubeđena da Ivan jako voli Jelenu, te da veruje da postoje velike šanse da se ovaj kontroverzni par pomiri.

Foto: Hypetv

ANA: Pa, ja moram da ti kažem da Ivan jako voli svoju ženu. Ono što sam u rijalitiju videla i čemu sam svedočila, jer sam tad sa njim bila u dobrim odnosima, njemu je žena broj jedan u životu. I pas! Mislim da mu je jako teško. A u smislu pomirenja, mislim kako…

Zatim smo se dotakli i navodne trudnoće i abortusa kontroverzne Aneli Ahmić.

ANA: Ne verujem da je bila trudna, koliko sam gledala… Ono što sam i kod nas na portalu pročitala, jer samo naš portal čitam, ona je vrlo brzo bila dobro posle te kiretaže. To ne može, to ne ide…

Foto: Hypetv

Šta je još Ćurčićeva rekla o Matoroj, Ša, Mioni i ostalim rijaliti učesnicima pogledajte u nastavku.

Ceo ekskluzivni intervju pogledajte ispod.

Hypetv.rs/D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner