Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smejale smo se do jutra” OPROŠTAJNA POSETA! Vučić primio ambasadore Kanade i Švajcarske (FOTO) GRMILICA! Luna Đogani nakon dva porođaja pokazala šta poseduje! Preplanula i mokra, blista (FOTO) “PREBIJ ME VIŠE NAPOKON” Filip Car žestoko odgovorio Kristijanu i Dejanu: “Obećavam dolazim da me namagarčiš” MUŠKARAC U MIRAZ NEVESTI DAJE SVOJ DESNI PRST, a ako muž UMRE, žena SEČE SVE PRSTE! Jezivi bračni običaji plemena u Novoj Gvineji BRITANIJA NA NOGAMA! Neopoziva odluka KEJT i VILIJAMA! Evo šta su objavili i šokirali sve SKANDALOZNO! KRVNIČKI NAPAD BIVŠE SUPRUGE!? Ivan Marinković o šokantnim detaljima (FOTO) “SAV SE RAZLIO PO ONOM KREVETU! Podbuo sa kajlom od hirurškog čelika!” Opšti haos nakon Filipovih prozivki! Dejanov odgovor BEZ MILOSTI (VIDEO) “BOLESNI SE VRAĆAJU IZ GRČKE” Cela Evropa beleži povećan broj obolelih od korone! “SME CAR DA DOĐE U BEOGRAD, ALI NE SME DA SE JAVI MENI I DA KAŽE ‘DOŠAO SAM DA TI POPUŠIM K**AC’” Kristijan otkrio da se Car KRIO u Srbiji? NEOČEKIVANO! Svi zanemeli zbog Tee Tairović koja se pojavila na nastupu Barbare Bobak! (FOTO/VIDEO) LETELO PERJE! ŠOK DETALJI O STANIJI I ASMINU! Komšinica razvezala jezik: “Svaki put kad se pojavila Aneli nastajao je haos, ona ga je isterivala iz stana” GLUMICA RODILA DETE U PETOJ DECENIJI:”Družila sam se, putovala, živela rasterećeno i bez razmišljanja o tome hoću li se udati i imati dete” HAOS NE PRESTAJE! Rasta brutalnom porukom o Desingerici i napadima na njega! JOŠ DVA DANA DO OLIMPIJSKIH IGARA! Pariz pod visokim merama bezbednosti! Đoković ne ide u olimpijsko selo već želi da bude izolovan?! (FOTO)

PREOKRET! JANJUŠ OTKRIO SVE O POMIRENJU SA ANELI! Ona sija od sreće

Objavio: RHT
24/07/2024 8:45 AM

JANJUŠ OTKRIO SVE O POMIRENJU SA ANELI!

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić sreli su se prvi posle napuštanja rijalitija. Njih dvoje bili su gosti jedne emisije, iako su svi mislili da će doći do skandala i frke, ipak je sve proteklo u najboljem redu.

Foto:ATA Images

Njih dvoje neko vreme ne razgovaraju, a nisu ni u emisiji prozborili. A Aneli je na to kratko odgovorila:

JANJUŠ OTKRIO SVE O POMIRENJU SA ANELI!

– Nema pomirenja zato što to nije moguće, nemam ni momka ni simpatiju, samo imam prijatelje. Nemoguće je kad sa nekim abortiraš da nastaviš dalje, ne slažu se porodice i mislim da je tako najbolje – rekla je Aneli.

– Ovo je stvarno sada bezveze da tako priča, ali ovo je pošteno, razumem situaciju i sve. Kad je ovako pogledam svaka joj čast – rekao je Janjuš.

Sa njima u emisiji bila je i Milena Kačavenda koja je kratko prokomentarisala o Janjušu i Aneli i njihovoj vezi koja je trenutno na ledu.

Foto:ATAImages

Sve je moguće, sve što sam mislila da je fejk ispade da nije, ne bi me čudilo da se pomire jer više mi ništa nije jasno. Ne zna čovek šta nosi dan a šta noć – rekla je Kačavenda. A onda je ko iz vedra neba Janjuš progovorio:

– Možda bi trebali da damo još jednu šansu jedno drugom – rekao je Janjuš. Dok je Aneli imala širok osmeh na licu i malu nadu i tračak da u budućnosti može nešto da se desi između njih.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner