Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smejale smo se do jutra” OPROŠTAJNA POSETA! Vučić primio ambasadore Kanade i Švajcarske (FOTO) GRMILICA! Luna Đogani nakon dva porođaja pokazala šta poseduje! Preplanula i mokra, blista (FOTO) “PREBIJ ME VIŠE NAPOKON” Filip Car žestoko odgovorio Kristijanu i Dejanu: “Obećavam dolazim da me namagarčiš” MUŠKARAC U MIRAZ NEVESTI DAJE SVOJ DESNI PRST, a ako muž UMRE, žena SEČE SVE PRSTE! Jezivi bračni običaji plemena u Novoj Gvineji BRITANIJA NA NOGAMA! Neopoziva odluka KEJT i VILIJAMA! Evo šta su objavili i šokirali sve SKANDALOZNO! KRVNIČKI NAPAD BIVŠE SUPRUGE!? Ivan Marinković o šokantnim detaljima (FOTO) “SAV SE RAZLIO PO ONOM KREVETU! Podbuo sa kajlom od hirurškog čelika!” Opšti haos nakon Filipovih prozivki! Dejanov odgovor BEZ MILOSTI (VIDEO) “BOLESNI SE VRAĆAJU IZ GRČKE” Cela Evropa beleži povećan broj obolelih od korone! “SME CAR DA DOĐE U BEOGRAD, ALI NE SME DA SE JAVI MENI I DA KAŽE ‘DOŠAO SAM DA TI POPUŠIM K**AC’” Kristijan otkrio da se Car KRIO u Srbiji? NEOČEKIVANO! Svi zanemeli zbog Tee Tairović koja se pojavila na nastupu Barbare Bobak! (FOTO/VIDEO) LETELO PERJE! ŠOK DETALJI O STANIJI I ASMINU! Komšinica razvezala jezik: “Svaki put kad se pojavila Aneli nastajao je haos, ona ga je isterivala iz stana” GLUMICA RODILA DETE U PETOJ DECENIJI:”Družila sam se, putovala, živela rasterećeno i bez razmišljanja o tome hoću li se udati i imati dete”

“ZAKL*ĆEMO TI DETE” Kristijan Golubović dobija MONSTRUOZNE PRETNJE tokom letovanja u Hrvatskoj sa dve bebe i Kristinom

Objavio: RHT
24/07/2024 10:00 AM

“ZAKL*ĆEMO TI DETE” Kristijan Golubović dobija MONSTRUOZNE PRETNJE

Kristijan Golubović se oglasio ekskluzivno za HYPETV nakon što je dobio monstruozne pretnje tokom lajva na TikToku.

Foto:instagram printscreen/kristijan krile golubović

Naime, tokom uključenja uživo, dobio je jezive pretnje od jednog od korisnika.

Podsetimo Kristijan je na letovanju u Hrvatskoj sa suprugom Kristinom Spalević i dva sina, Konstantinom i Kirilom.

Foto:printscreen:tiktok/kristijangolubovic

Zakl*ćemo ti dete”., glasila je poruka tokom lajva koju je slikao Kristijan i objavio uz poruku:

Samo da napomenem junaku na tastaturi da sam tu u Hrvatskoj sa dvoje dece, pa dođi…”.,

OGLASIO SE ZA HYPETV

Budući da je poznato da je Kristijan u sukobu sa rijaliti učesnikom iz Hrvatske Filipom Carem, upitali smo ga da li smatra da ove pretnje imaju veze sa tim odnosom?

Nije Filip Car iza toga. Nije on nacionalista koliko znam. Samo što tetoviraju one ust*ške zbakove po telu. On znam da je tetovirao ust*ške znakove po nogama, eto koliko mu to znači kada ih stavlja na noge”., rekao je Kristijan.

Potom je Kristijan odgovorio da li je Caru zabranjen ulazak u Beograd:

Sme on da dođe u Srbiju ali ne sme da dođe kod mene i javi se da mi kaže da je došao da mi popuši k**ac”., rekao je Golubović.

CEO INTERVJU POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD TEKSTA


SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner