Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ŠA JE NAVEO VANJU DA POBACI?!” Tara ŠOKIRA JAVNOST, isprozivala Anitu i Anđela: “Biće zajedno dok NE POTROŠE PARE!” “DAĆU MU PARE ZA ALIMENTACIJU! Dužnik sam mu” Brutalan odgovor Dejana Dragojevića na prozivke Filipa Cara (VIDEO) KADA DUGO SEDENJE POSTAJE OPASNO?! Posle ovoga nastaju posledice po SRCE i KIČMU “IZUD*RAĆU GA KAO MAGARCA” Kristijan Golubović BRUTALNO o Caru: “Moliće me da prestanem” NINA SENIČAR PODELILA INTIMNE TRENUTKE SA SINOM! Glumica se porodila pre 12 dana, a već se vratila radnim obavezama! (FOTO) “Vrlo brzo je bila dobro posle KIRETAŽE!” Ana Ćurčić smatra da je ANELI LAŽIRALA TRUDNOĆU: Evo šta kaže o Maji i Stanislavu (VIDEO) OGLASILA SE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ NAKON VENČANJA! Bivša misica otkrila kako ona i Bogdan provode vreme, pa emotivnom objavom oduševila sve! (FOTO) ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU! “NEK I MOJOJ ĆERKI PLJUJU U USTA KAD NAPUNI 18” Šok intervju Desingerice, progovorio o narkoticima, pa zaključio: “Ja sam umetnik!” “Neću da pričam o tim ĐUBRADIMA!” Tea Tairović ŠOKIRALA IZJAVOM o BIVŠIM MOMCIMA “Ša je EMOTIVNO NEURAVNOTEŽEN!” Ana Ćurčić ZAGRMELA: Ne bi me čudilo da se Anita SASTAJALA SA MUŠKARCIMA…” (VIDEO) “NISAM SE SLAGALA SA SVEKROM I SVEKRVOM” Ispovest Bojane Barjaktarević: “ZA NJIH SAM BILA PEVALJKA!” “DALA JE TRI MILIONA ZA RENOVIRANJE!” Ana i Bastijan odbili da prodaju vilu za 15 miliona evra, njihovo obezbeđenje otkrilo sve! “Ona SAMO POKUŠAVA DA ME KOPIRA!” Tara nije štedela devojku svog bivšeg: Smatra da je Miona sa Ša IZ KORISTI?! (VIDEO) PRINC OD VRANJE DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Pevač sleteo sa puta, hitno se oglasio, evo u kakvom je stanju! Bivši muž Indire Levak o RAZVODU: “Nisam shvatao da njoj treba NEŠTO DRUGO!”

“ŠA JE NAVEO VANJU DA POBACI?!” Tara ŠOKIRA JAVNOST, isprozivala Anitu i Anđela: “Biće zajedno dok NE POTROŠE PARE!”

Objavio: RHT
24/07/2024 12:30 AM

Tarine ŠOK IZJAVE o Vanjinom pobačaju

Tara Simov šokirala je javnost najnovijim obraćanjem.

Foto:Hypetv

Ona je govorila o Nenadu Aleksiću Ša, bivšem momku, i njegovoj sadašnjoj devojci Mioni Jovanović.

Dobila je pitanje: “Miona je napustila porodični dom zbog Ša, čak i ne govori sa roditeljima. Šta misliš da je glavni problem i da li si ti imala problema sa drugovima, porodicom zbog njega?”

“Kad bih imala porodicu kao Miona, ne bih otišla ni čak kad bih se udala, a kamoli zbog nezdravog, toksičnog odnosa. Niko ti se ne divi, Miona, niti iko misli da je to vanserijska ljubav. Samo brukaš sebe i roditelje”, započela je Tara.

Foto ATA Images

ŠA JE PLAKAO I POVRAĆAO OD LJUBOMORE

“Što se mene tiče, moju porodicu ništa ne interesuje. Sa prijateljima nisam imala nikakav problem osim neprijatnosti koje su bile u kontinuitetu, kada sam izlačila taj odnos iz žala.. toliko dugo sam imala neprijatnosti. Svako druženje, svaki izlazak, sve se završi time što on plače, povraća… jer umišlja da imam devet momaka...”, ispričala je Simova.

Tarine ŠOK IZJAVE o Vanjinom pobačaju

Pružila je veliku podršku Vanji Ignjatović i nada se da će ona u javnost izaći sa svim detaljima koje bi raskrinkale Ša.

“Ša ima milion nekih priča, sve što on kaže nije validno. Što se tiče Vanje, žao mi je što se našla u takvoj situaciji. Ja sam za to znala pre nego što je bilo objavljeno. Šaljem puno ljubavi i zagrljaja za Vanju“, rekla je Tara.

Vanja i Ša dok su bili u braku Foto:ATAImages

“Što se Vanje tiče, ona je sve to delimično obelodanila. Ja se nadam da će doći trenutak gde će ona da obelodani stvari u telefonu koje ima.. Samo da sve to ne objavi na pogrešnom mestu, da ne bi otišlo u pogrešne ruke, nego da stavi Nenada na njegovo mesto”, ispričala je Simova.

“Ne bi on mogao da iznese ulogu OCA!”

Dobila je i pitanje da li je želela decu sa Nenadom dok su bili zajedno.

Ja sam lagala svuda da bih mu rodila šestoro dece. Mislim da se on boji da se neće ostvariti kao otac. Mislim da se boji upravo da postane otac jer imao je priliku i maltene naveo ženu da pobaci, tako da… Tu priliku koju mu je Bog pružio, po njoj se…da ne kažem šta. On je anksiozan i depresivan čovek po prirodi, ne bi on svakako mogao da iznese tu ulogu. Nadam se da će se ostvariti u toj ulozi, ukoliko ikada bude bio psihički stabilan za sve to. Nadam se da će država Srbija uraditi nešto povodom tih roditeljstava, i da će moći da se procenjuje da li si ti sposoban za to. Da ne bismo dolazili do situacija da postoji osoba kao što je on, pre svega“, ispričala je ona.

Šta je još Tara rekla, pogledajte u videu u nastavku.

Hypetv.rs/V.M.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner