Background adbanner
calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DAĆU MU PARE ZA ALIMENTACIJU! Dužnik sam mu” Brutalan odgovor Dejana Dragojevića na prozivke Filipa Cara (VIDEO) KADA DUGO SEDENJE POSTAJE OPASNO?! Posle ovoga nastaju posledice po SRCE i KIČMU “IZUD*RAĆU GA KAO MAGARCA” Kristijan Golubović BRUTALNO o Caru: “Moliće me da prestanem” NINA SENIČAR PODELILA INTIMNE TRENUTKE SA SINOM! Glumica se porodila pre 12 dana, a već se vratila radnim obavezama! (FOTO) “Vrlo brzo je bila dobro posle KIRETAŽE!” Ana Ćurčić smatra da je ANELI LAŽIRALA TRUDNOĆU: Evo šta kaže o Maji i Stanislavu (VIDEO) OGLASILA SE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ NAKON VENČANJA! Bivša misica otkrila kako ona i Bogdan provode vreme, pa emotivnom objavom oduševila sve! (FOTO) ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU! “NEK I MOJOJ ĆERKI PLJUJU U USTA KAD NAPUNI 18” Šok intervju Desingerice, progovorio o narkoticima, pa zaključio: “Ja sam umetnik!” “Neću da pričam o tim ĐUBRADIMA!” Tea Tairović ŠOKIRALA IZJAVOM o BIVŠIM MOMCIMA “Ša je EMOTIVNO NEURAVNOTEŽEN!” Ana Ćurčić ZAGRMELA: Ne bi me čudilo da se Anita SASTAJALA SA MUŠKARCIMA…” (VIDEO) “NISAM SE SLAGALA SA SVEKROM I SVEKRVOM” Ispovest Bojane Barjaktarević: “ZA NJIH SAM BILA PEVALJKA!” “DALA JE TRI MILIONA ZA RENOVIRANJE!” Ana i Bastijan odbili da prodaju vilu za 15 miliona evra, njihovo obezbeđenje otkrilo sve! “Ona SAMO POKUŠAVA DA ME KOPIRA!” Tara nije štedela devojku svog bivšeg: Smatra da je Miona sa Ša IZ KORISTI?! (VIDEO) PRINC OD VRANJE DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Pevač sleteo sa puta, hitno se oglasio, evo u kakvom je stanju! Bivši muž Indire Levak o RAZVODU: “Nisam shvatao da njoj treba NEŠTO DRUGO!” “NISAM MONSTRUM DA MU PRAVIM SAČEKUŠU ISPRED PORODILIŠTA KADA JE IZVODIO ŽENU I DETE” Kristijan Golubović nikad suroviji: “Pokazaću mu ja…”

“ZABRANILI SU IM DA SE DRUŽE SA MNOM” Sanja Vučić otvoreno o detinjstvu i traumi koju je doživela!

Objavio: RHT
23/07/2024 7:13 PM

Sanja Vučić otvoreno o detinjstvu i traumi

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica i dvostruka predstavnica Srbije na “Evroviziji” Sanja Vučić neretko u javnosti govori o detinjstvu i tinejdžerskim danima.

Tako je bilo i nedavno, kad je na društvenoj mreži X iznela dotad nepoznate detalje iz prošlosti.

– Sad mi je random palo na pamet. Za vreme bombardovanja, živela sam nekoliko meseci u Negotinu… I sećam se tog nekog trga, i fontane koja je bila okružena stepenicama, gde sam ja pala i onesvestila se – započela je Sanja u svom stilu.

Sanja Vučić otvoreno o detinjstvu i traumi

– Takođe sam imala neko društvo iz okolnih zgrada, i bilo im je zabranjeno da se druže sa mnom jer sam ih navodno ujedala, a oni su meni tražili da im pravim satove ugrizom po rukama – dodala je ona, što je odmah pokrenulo lavinu komentara.

“Hahaha volim”, “koja carica, ne verujem”, neke su od poruka koje je dobila.

Sanja Vučić je, podsetimo, otvoreno govorila o svojim zdravstvenim problemima i otkrila kroz šta je sve prošla ne bi li shvatila šta je uzrok njenih problema, o čemu se naširoko pričalo.

Hypetv.rs/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner