Background adbanner
calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ša je EMOTIVNO NEURAVNOTEŽEN!” Ana Ćurčić ZAGRMELA: Ne bi me čudilo da se Anita SASTAJALA SA MUŠKARCIMA…” (VIDEO) “NISAM SE SLAGALA SA SVEKROM I SVEKRVOM” Ispovest Bojane Barjaktarević: “ZA NJIH SAM BILA PEVALJKA!” “DALA JE TRI MILIONA ZA RENOVIRANJE!” Ana i Bastijan odbili da prodaju vilu za 15 miliona evra, njihovo obezbeđenje otkrilo sve! “Ona SAMO POKUŠAVA DA ME KOPIRA!” Tara nije štedela devojku svog bivšeg: Smatra da je Miona sa Ša IZ KORISTI?! (VIDEO) PRINC OD VRANJE DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Pevač sleteo sa puta, hitno se oglasio, evo u kakvom je stanju! Bivši muž Indire Levak o RAZVODU: “Nisam shvatao da njoj treba NEŠTO DRUGO!” KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM OBJAVILI NOVE VESTI! Princezi od Velsa hitno potrebna ispomoć! PEVAČICA DESET GODINA NIJE SMELA DA PRIČA O VENČANJU ĐOKOVIĆA! Sada je otkrila sve detalje gala veselja! “Bukvalno su se 20 dana BORILI ZA MOJ ŽIVOT!” Maja Berović je ovako pričala o DETALJIMA DRAME U BOLNICI ANĐELKA PRPIĆ DOŽIVELA NEPRIJATNOST NA HRVATSKOM PRIMORJU! Glumica se hitno oglasila i detaljno objasnila o čemu se radi! (FOTO) EVO ŠTA RADI MILENA RADULOVIĆ NAKON VESTI DA JE RADOVAN VUJOVIĆ POSTAO OTAC! Godinama su bili zajedno! (FOTO) OGREV SADA NAJJEFTINIJI! Ovo su detaljne cene na stovarištima! “JOŠ UVEK MORAJU DA GLUME!” Ovo su novi HEJTOVI o Aniti i Anđelu: “Kad njih vidim…” “ZABRANILI SU IM DA SE DRUŽE SA MNOM” Sanja Vučić otvoreno o detinjstvu i traumi koju je doživela! STIŽE OLUJA SA SEVERA Večeras počinje promena vremena, meteorolozi upalili alarme, evo kolika nas temperatura očekuje! SELIN DION OBOLELA OD TEŠKE I NEIZLEČIVE BOLESTI, A HRABRO SE OSMEHUJE! Svi očekuju da svetska zvezda nastupi na Olimpijskim igrama u Parizu!

“LJUBOMORNI SU NA NJEGA JER IM UZIMA POSAO!” Stoja podržala Desingericu i njegove šokantne nastupe, pa brutalno oplela po kolegama!

Objavio: RHT
23/07/2024 4:39 PM

Stoja podržala Desingericu!

Foto: ATA Images

Dragomir Despić Desingerica postao je poznat javnosti po skandaloznim tekstovima, bahatom ponašanju u javnosti i na nastupima.

U žiži javnosti je nekoliko dana zbog skandaloznog poteza na jednom od nastupa kada je pljuvao devojci u usta.

Tim povodom se oglasilo i Ministarstvo kulture i medija Crne Gore izražavajući veliku zabrinutost za omladinu koja dolazi na nastupe popularnog repera, te su mnogi posumnjali da će se dogoditi zabrana ali do toga za sada nije došlo.

Većina ličnosti sa estrade je zgrožena njegovim ponašanjem, a jedna pevačica je stala u njegovu odbranu.

Stoja podržala Desingericu!

– Gledam ovih dana neke kolege i koleginice kako pljuju, vređaju i omalovažavaju novog mladog izvođača Desingericu. Kao “zabrinuti su njegovim ponašanjem”, bla bla… Moralne gromade sa vašara i šatri nekome dele lekscije…. Da vam kaže Stoja o čemu se radi: “Uzima im posao! To njih boli jer polako nestaju, niko ih ne zove i grebu noktima da se održe na površini. Umislili su da su pretplaćeni na popularnost, pare i slavu – pisala je pevačica i dodala:

– Neka se sete da su i oni nekada bili mladi i da su se borili za svoje mesto. I ovaj se momak bori, i to jako dobro! Trenutno mnogo bolje od nekih starijih kolega i koleginica koje mrze ceo svet. I da – uzima pare i treba! Ima on neke svoje planove, želje, porodicu. Najbolje bi bilo da samo stariji pevači uzimaju pare, to ne biva! Pustite dečka na miru i ako van ne ide tražite drugi posao – napisala je Stoja.

Hypetv.rs/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner