Background adbanner
calendar

Ponedeljak 26. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PUSTITE BABA-DEVOJKU U SRBIJU NEKA JE PRANGIJAJU KLINCI!” Hrvati brutalno udarili na Severinu nakon skandalozne situacije na granici! HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK, 27. AVGUST! Ekskluzivno emisija (NE) DOKAZANI! ANA KORAĆ ŽARI I PALI U HRVATSKOJ! Skinula se, sa jahte odzvanja “Veseli se srpski rode”, a vreli kadrovi mame na greh (FOTO) MAJA MARINKOVIĆ TRUDNA?! Procurili strogo čuvani detalji, Stanislav ZANEMEO kada je čuo srećne vesti Milena Radulović je KUMA PEVAČICI koja se UDALA za SIMPATIČNOG ITALIJANA! Glumica na venčanje došla sa DEČKOM, poznatim REPEROM (FOTO) HEJLI BIBER PODELILA PRVU FOTKU SINA! Uputila samo ove dve reči, a čestitke stižu sa svih strana! (FOTO) KO JE MUŽ BEBI DOL?! Čovek je potpuno misterija za javnosti, celu deceniju su u braku, a pevačica ga skriva kao zmija noge! CITY HYPE: Ana Kokić ne planira da više staje na ludi kamen?! Palčica nikada surovije o Petrućiju! NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ-A! OD DANAS KREĆU NEPOGODE! U ova tri dela Srbije kreću pljuskovi sa grmljavinom! (FOTO) Bivša rijaliti učesnica ZAVRŠILA U BOLNICI! Potom se oglasila i sve BACILA U REBUS (FOTO) ĐINA DŽINOVIĆ PRE OPERACIJA! Evo kako je zapravo izgledala Melinina i Harisova ćerka, ŠOK FOTKA! GDE SU MAJA I STANISLAV?! Nakon raskida im se gubi svaki trag, potpuno se povukli iz javnosti! UHVAĆENI! Glumac se na jahti opuštao sa 25 godina mlađanom devojkom! On bez donjeg, a ona bez gornjeg dela (FOTO) KATARINA POKAZALA KAKO JE DARKO LAZIĆ IZGLEDAO NA POČETKU NJIHOVE LJUBAVI! Ono što je napisala raznežilo mnoge! (FOTO) OŽENIO SE SIN NEBOJŠE GLOGOVCA! Venčanje je obavljeno u strogoj tajnosti, a ona je sve objavila, ono šta se, navodno, desilo će vas zapanjiti! (FOTO) NOVI HAOS DRMA MILJKOVIĆE?! Luna Đogani prolazi kroz pakao, otac Gagi stao uz ćerku

“JOŠ JEDAN BEBAC!” Nenad Aleksić Ša podelio vest o prinovi, čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Objavio: RHT
23/07/2024 3:24 PM

Nenad Aleksić Ša podelio vest o prinovi!

Photo: ATA Images/Antonio Ahel

Nenad Aleksić Ša veoma je vezan sa svoje bratance, a sada je objavio predivnu vest.

Njegov brat Predrag dobio je sina, a ovu informaciju Ša je sa radošću podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

– Danas je na svet došao još jedan bebac! Čestitam vam od srca mili moji – napisao je Ša pa otkrio i ime dečaka:

Nenad Aleksić Ša podelio vest o prinovi!

– Dobro došao, Nikola! – poručio mu je Nenad.

Presrećni roditelji su svom četvrtom sinu dali ime Nikola, a ovo im je četvrto dete.

Podsetimo, Ša je posetio plastičnog hirurga, ali nije otkrio šta će korigovati na sebi. Nenad ima 43 godine i mnogi su osudili njegovu vezu sa duplo mlađom Mionom Jovanović, kao i njegovo ponašanje pred kamerama.

Prepiska Nenada i Vanje

– Dva dana otišla sa kumom na po sat dva i ti odmah ovakve reči. Ti si haos. Ceo dan kafići. Ma sram da te bude – odgovorila mu je Vanja.

 Jesam znam, ali kad me ne želiš. Znaš li koliko mu se duša cepa što te gledam samo na TikTok-u, a žena si mi i ne mogu da ti priđem, umirem danima ovde. Da si u mojoj koži znala bi koliko mi je teško, danima te molim da se odljutiš i ne uspevam – napisao je Ša.

– Ništa, da ti poželim da tako ostaneš normalan, dobar u glavi. Tamo ne dozvoli nikome da udara na mene i moje dete. Pratiću kad budem mogla – odgovorila je Vanja i napisala emotikon crvenog srca, a onda se nadovezala na njihov razvod:

– Ja razvod svakako ne bih potpisala u rijalitiju – napisala je ona.

– Je l’ to znači da svakako želiš posle ili ima nade? Samo mi reci, znači mi. Molim te daj mi odgovor, budi fer – napisao je on.

Čoveče, kažem ti, popravi se u rijalitiju. Sutra mogu da umrem, 10 meseci nije mali period. Neću da planiram ništa unapred. Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć. Ideš tamo da zaradiš bre – odgovorila mu je Vanja.

Hypetv.rs/Blic/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner