Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smejale smo se do jutra” OPROŠTAJNA POSETA! Vučić primio ambasadore Kanade i Švajcarske (FOTO) GRMILICA! Luna Đogani nakon dva porođaja pokazala šta poseduje! Preplanula i mokra, blista (FOTO) “PREBIJ ME VIŠE NAPOKON” Filip Car žestoko odgovorio Kristijanu i Dejanu: “Obećavam dolazim da me namagarčiš” MUŠKARAC U MIRAZ NEVESTI DAJE SVOJ DESNI PRST, a ako muž UMRE, žena SEČE SVE PRSTE! Jezivi bračni običaji plemena u Novoj Gvineji BRITANIJA NA NOGAMA! Neopoziva odluka KEJT i VILIJAMA! Evo šta su objavili i šokirali sve SKANDALOZNO! KRVNIČKI NAPAD BIVŠE SUPRUGE!? Ivan Marinković o šokantnim detaljima (FOTO) “SAV SE RAZLIO PO ONOM KREVETU! Podbuo sa kajlom od hirurškog čelika!” Opšti haos nakon Filipovih prozivki! Dejanov odgovor BEZ MILOSTI (VIDEO) “BOLESNI SE VRAĆAJU IZ GRČKE” Cela Evropa beleži povećan broj obolelih od korone! “SME CAR DA DOĐE U BEOGRAD, ALI NE SME DA SE JAVI MENI I DA KAŽE ‘DOŠAO SAM DA TI POPUŠIM K**AC’” Kristijan otkrio da se Car KRIO u Srbiji? NEOČEKIVANO! Svi zanemeli zbog Tee Tairović koja se pojavila na nastupu Barbare Bobak! (FOTO/VIDEO) LETELO PERJE! ŠOK DETALJI O STANIJI I ASMINU! Komšinica razvezala jezik: “Svaki put kad se pojavila Aneli nastajao je haos, ona ga je isterivala iz stana” GLUMICA RODILA DETE U PETOJ DECENIJI:”Družila sam se, putovala, živela rasterećeno i bez razmišljanja o tome hoću li se udati i imati dete”

“OSTALA SAM NA ULICI UPLAKANA! Unosio mi se u lice i oduzeo mi telefon!” Žestoke svađe su svakodnevnica Mile Nađ! Ovo je njena POTRESNA ISPOVEST! (VIDEO)

Objavio: RHT
24/07/2024 9:30 AM

Novi projekat HYPE televizije! “(NE)DOKAZANI”

Mila Nađ (32) je mlada majka četvoro dece, koja pokušava da se razvede od muža, sa kojim i dalje živi, jer kako ona priča u svojoj ispovesti za HypeTV, on nema gde da ode.

Novi projekat HYPE televizije! “(NE)DOKAZANI” Mila Nađ
NEDOKAZANI
Foto: HypeTV/Privatna arhiva/Mila Nađ/NEDOKAZANI

Situacija postaje još gora kada on u stan useljava svoju majku.

Novi projekat HYPE televizije! “(NE)DOKAZANI”

Foto: (NE)DOKAZANI
Foto: (NE)DOKAZANI

Format koji pruža podršku licima u borbi sa porodičnim nasiljem i zlostavljanjem bilo kog oblika.Svrha i krajnji cilj je ohrabrivanje žrtvi nasilja da načine prvi korak i spasu život, pre nego što bude kasno, tako što će čuti različite ispovesti onih koji su skupili hrabrost i progovorili javno.

“OSTALA SAM NA ULICI UPLAKANA! Unosio mi se u lice i oduzeo mi telefon!”

U iskrenom razgovoru u emisiji “(NE)DOKAZANI”, Mila je otkrila poražavajuće česte posete policijskj stanici, budući da se supružnici neretko prijavljuju.

– Užasno je biti pod istim krovom sa osobom koju više ne voliš, a ni ona tebe zarad neke koristi i imovine. Svađe su svakodnevnica, a u policiji nas na žalost svi znaju. – počela je priču Mila.

– Počela sam da šetam, kako bih smršala. Prošla je ponoć. Nije me pustio da uđem u stan, unosio mi se u lice i uzeo mi telefon. Ostala sam na ulici.

UPLAKANA OTIŠLA PO POLICIJU I VRATILA SE SA NJIMA

– Vratila sam se sa policijom i digli su ga iz kreveta. Pravio se kao da se ništa nije dogodilo.

– Kada sam prvi put izašla javno sa svime što se dešava, on je našeg sina ujutru, pre škole, odveo u policiju i socijalnu službu da “priča protiv mame”. On je moj hrabriša, moja deca mene baš jako ne daju. Oni su moja najveća podrška.

– Sedimo u sobi i šapućemo da tata ne čuje i on mi kaže: “Mama, ja nisam mogao da pričam protiv tebe. Te tete su me pitale, ali ja nisam mogao”, zamislite? – govori Mila dok joj se naziru suze u emisiji “(NE)DOKAZANI”, novi projekat Hype televizije koji je potresao ceo region.

UKOLIKO I TI ŽELIŠ DA ISPRIČAŠ SVOJU PRIČU, JAVI SE! Pošalji poruku OVDE! ČEKAMO TE!

“VOZI DECU U ALKOHOLISANOM STANJU”

– Otvoreno kažem da on ima problem sa alkoholom najmanje 2 godine unazad. Tome u prilog idu i prazne flašice vodke koje sam nalazila na terasi sakrivene. Ne može to da prihvati, kao što ne može da prihvati da stan nije njegov, da ništa nije uložio, da se moramo razvesti. On mora da shvati.

– Ja sam se jako zabrinula kada on vozi automobil u alkoholisanom stanju sa decom u vozilu. Naravno da sam sve prijavila Socijalnom, ali i te žene tamo, šta će, imaju mnogo posla, ja njih razumem. One su me upozorile da je ovo ozbiljan oblik psihičkog nasilja, koji će, pitanje je trenutka, preći u fizički. E, od toga mene štite mreže i što govorim javno o svemu, jer ona zna da bih ja prvo sve ispričala javno, pa tek onda otišla u policiju. – govori MIla na HypeTV.

Celu potresnu ispovest pogledajte klikom na link ispod teksta.


Hypetv.rs/N.A/M.A.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner