Background adbanner
calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PET GODINA OD SMRTI DIJANE MILOJKOVIĆ! Najveća ljubav Stefana Karića se BORILA NADLJUDSKI protiv OPAKE BOLESTI FILIP CAR PRIPRETIO ALEKSANDRI! TRAŽI DA VIDI ĆERKU: ”Ja ću za Leonu POGINUTI” Na sudu će se BORITI ZA DETE? Maja Marinković KUPILA STAN U BEOGRADU! Starleta NAJAVILA TUŽBU PROTIV CARA I ALEKS?! “LEKARI SU ME UBEĐIVALI DA MI NIJE NIŠTA, a meni nije bilo dobro! Jedan tumor je OPERATIVAN, a drugi su rekli da tretiram KAO MLADEŽ!” Potresna ispovest majke četvoro dece koja živi pod istim krovom sa mužem jer on “NEMA GDE” NA PRODAJU VILA U KOJOJ JE METJU PERI NAĐEN MRTAV! Od cifre će vam se zavrteti u glavi (FOTO) OVOJ PORODICI JE UMALO ODMOR PRESEO, a onda se desilo ČUDO: “To nam je vratilo VERU U LJUDE…” STOJTE NA JEDNOJ NOZI, OTVORENIH ILI ZATVORENIH OČIJU! Ovaj TEST je jako koristan, evo svih detalja! OTKRIVENA TAJNA PESME “TOPOLSKA 18”! Evo ko je, zaista, živeo na najčuvenijoj adresi u Beogradu! AKO VAM JE IME POGREŠNO NAPISANO NA OVOM PAPIRU, VRAĆAJU SA GRANICE! Rizikujete i ukoliko se niste odazvali na poziv suda! Dok Lukas SVUGDE PUNI KLUBOVE, ovi PEVAČI DOŽIVLJAVAJU FIJASKO?! Slaba sezona u Crnoj Gori?! “NEĆU JOŠ JEDAN ROĐENDAN DA SLAVIM U BOLNICI!” Dečak ubica histeriše na klinici i traži da ga puste napolje?! TAMARA VUČIĆ OBJAVILA EMOTIVNU PORUKU SINA VUKANA! Prva dama Srbije podelila detalje iz privatnog života! (FOTO) Sale Lux nastavio da ŠOKIRA u D-castu! Opisao RIGOROZNA PRAVILA U ZATVORU: Boravak u SAMICI kao dobar dan! (VIDEO) HITNO SE OGLASIO DESINGERICA ZBOG saopštenja ministarstva u Crnoj Gori! Ova izjava će IZAZVATI BES JAVNOSTI?! HITNO SE OGLASILO MINISTARSTVO CRNE GORE ZBOG DESINGERICE! Zabrinuti zbog nastupa repera u njihovoj zemlji, evo šta su poručili roditeljima! Oženio se PEVAČ poznat po duetu sa Marijom Šerifović, a GALA SVADBA mu izgleda OVAKO (FOTO)

FILIP CAR PRIPRETIO ALEKSANDRI! TRAŽI DA VIDI ĆERKU: ”Ja ću za Leonu POGINUTI” Na sudu će se BORITI ZA DETE?

Objavio: RHT
23/07/2024 12:28 AM

Car pripretio Aleks?Traži da vidi ćerku!“Ja ću za Leonu poginuti”

Uprkos tome što nisu više deo rijaliti sveta, Aleksandra Nikolić i Filip Car privlače pažnju nekadašnje publike i medija kao da su juče napustilu rijaliti.

Sredinom aprila Aleksandra i Filip su poželeli dobrodošlicu svojoj naslednici Leoni.
Filip je svoju izabranicu dočekao ispred “Narodnog fronta” sa trubačima, i sve je izgledalo kao da su spremni da zakorače u svet sa svojom ćerkicom kao novi ljudi.

Filip car pripretio
foto:Hypetv:instagram/filipcarcappo/aleksmimanikolic

Međutim, ubrzo se balon sreće raspao. I to kada su se suočili sa prvim problemima. A kako je Filip Car rekao u emisiji “SHOWBLIZ” bliznakinja Miljane i Nevene Arsić koje je i ugostio u Crikvenici zajedno sa ekipom HYPE televizije. Prve prepreke su se pojavile sa mestom prebivališta. I dok je Aleksandra sa Leonom boravila u Beogradu, Car je renovirao kuću za svoju porodicu.

Ostalo je samo još ti papiri, pasoš dvojni i to je to. Mu smo zemlja kao i Srbija u kojoj uvek fali jedan papir”., rekao je Car tokom intervjua sa bliznakinjama.

“Aleksandra se zaista trudila oko nas i još i kada nismo znali da je u drugom stanju”., rekao je i dodao da najviše mrzi kada ga Aleks zbog nekih gluposti blokira.

Najviše to mrzim. Jer onda svi misle i prate nas da nama treba medijska pažnja. A glupost je u pitanju.”

PREOKRET: ALEKS NE DOZVOLJAVA CARU DA VIĐA DETE?

Car je otkrio razloge zbog kojih nije video svoje dete mesec dana u nedavnom intervjuu.. Govorio je o brizi za dete. I poručio Aleksandri da će morati sudski da reše pitanje isplate alimentacije za ćerku Leonu.

Car pripretio Aleks?Traži da vidi ćerku!“Ja ću za Leonu poginuti”

Filip Car je otkrio kakav je trenutno njegov ljubavni status i da li priželjkuje neku novu devojku:

-Ja sam sad slobodan čovek i sve radim transparentno, da mi se sad svidi neka devojka ja bih ušao vezu sa njom. Jedva čekam da nađem neku normalnu devojku u koju ću se zaljubiti i koju ću zavoleti, ja sam željan ljubavi i pažnje.

“ALEKSANDRA NIKADA NIJE POTROŠILA DINAR SA MNOM”

Filip je demantovao je navode da za svoje dete ne pomaže finansijski Nikolićevu. 

– Aleksandra Nikolić sa mnom nikada nije potrošila ni jedan dinar, u taj stan koji smo uređivali nije dala ni jedan evro, niti je bila tražena da daje bilo šta. Od porodilišta i svega što se tiče dohrane, nikada nije ni jedan dinar dala. Prošle nedelje sam joj poslao 500 evra, isto tako i pre neki dan sam poslao pare preko njene sestre. Prošlo je već preko mesec dana kako nisam video dete i ja ti ne mogu opisati kakav je to osećaj.

“AKO SE I DALJE BUDE KLOŠARILA…”

-Ako se bude i dalje klošarila, ja idem pravnim putem, hoću da mi se definiše sve, alimentaciju ću plaćati pet puta veću. Ne mogu da dozvolim da ljudi pričaju da sam se ja odrekao svog deteta, ja ću za svoje dete poginuti ako treba. Tražim viđanje koje će se odrediti i da ja sa njom mogu da imam neki kontakt. Ona je rekla da ne dozvoljava da ja dolazim u njen stan, ne razumem šta treba njena majka negde u Krnjači da mi dovede dete da ga vidim na pola sata.

“MOJ OTAC JE MOGAO UMRETI A NIJE VIDEO UNUKU”

-Moj otac je izgubio nogu i bio je u bolnici bukvalno na samrti, ima ugrađen stent. On mi je rekao da je mogao umreti da ne vidi svoju unuku. Šta ja da kažem posle toga kad ona ne želi da dovede svoje dete u Hrvatsku.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner