Background adbanner
calendar

Ponedeljak 22. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO SU DETALJI TRUDNOĆE JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ! Evo kada će ona i Bogdan saznati pol bebe! RAZVODI SE INDIIRA LEVAK posle 11 godina braka! Bivša pevačica “Kolonije” se oglasila: “Vrlo smo GLASNI kad krene frka…” TAČKASTA MARA PALA U ZABORAV! Branko šeta novu cicu! (FOTO) DANAS I SUTRA PROVERITE RAČUNE! Evo koja grupa građana dobija novac od države! Saznajte da li i vi spadate u tu grupu TRUDNA JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ!? Evo u kom je mesecu!? OVA DEVOJKA JE RODILA ĆERKICU RADOVANU VUJOVIĆU! Završila je težak fakultet i prirodna je lepotica, a evo koje ime su roditelji odabrali! (FOTO) OGLASIO SE STEFAN KARIĆ! Evo kako je prokomentarisao udaju svoje bivše devojke Jovane PLJUSAK I GRMLJAVINA U NAREDNA DVA SATA Izdato je upozorenje za ovaj deo Srbije, oglasio se RHMZ! (FOTO) TOP LISTA 10 NAJSKUPLJIH GRADOVA NA SVETU ZA ŽIVOT: A evo koju metropolu zovu “GRAD SREĆNIH I BOGATIH” CAR UDARIO NA STANISLAVA! Fotografija koja sve dokazuje! (FOTO) OTIŠLI STE NA MORE DA UŽIVATE, A ONE VAM NE DAJU MIRA! Šta raditi kada opeče meduza? UDALA SE KARIĆEVA BIVŠA! Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević rekli sudbonosno “da” (FOTO) Vučić danas u Kragujevcu! Predsednik će prisustvovati svečanoj inauguraciji novih proizvodnih linija GOLA I ZNOJAVA MATORA, ZOVE NA GREH! Sve pršti, ovo niko nije očekivao! Jovana udarila kontru Aniti (FOTO) POŽAR NA AERODROMU “NIKOLA TESLA”: Gust dim se nadvio nad Surčinom (FOTO) FINANSIJSKI HOROSKOP od 22.7. do 28.7: Devici se smeši NOVI IZVOR prihoda, Jarac je na VRHUNCU uspeha!

SKANDAL NA PROSLAVI U MADRIDU! UEFA pokrenula postupak protiv evropskog prvaka zbog spornog skandiranja

Objavio: RHT
22/07/2024 11:55 AM

SKANDAL NA PROSLAVI U MADRIDU!

Evropska fudbalska federacija (UEFA) pokrenula je postupak protiv Fudbalskog saveza Španije nakon što su kapiten Alvaro Morata i njegov saigrač Rodri skandirali “Gibraltar je Španija” tokom proslave u Madridu, posle pobede na Evropskom prvenstvu.

Foto: Pinterest/pinterest

UEFA će “proceniti potencijalno kršenje disciplinskih propisa”, saopštilo je upravno telo evropskog fudbala.

Prethodno je, Fudbalski savez Gibraltara uputio zvaničnu žalbu UEFA ocenivši proslavu fudbalera Španije kao “izuzetno provokativnu i uvredljivu”, navodeći da “u fudbalu nema mesta za ovakvo ponašanje”.

SKANDAL NA PROSLAVI U MADRIDU!

Proslava titule bila je u ponedeljak pred desetinama hiljada španskih navijača na trgu Sibeles u Madridu. Tom prilikom su Morata i Rodri pozvali navijače da se pridruže skandiranju “Gibraltar je Španija”.

Gibraltar, član UEFA od 2013. godine, je enklava u južnom delu Španije koja je pod britanskom vlašću od 18. veka, ali Španija već dugo poziva na njen povrat. Parada je završena na trgu Cibeles, gde je uručen trofej Evropskog prvenstva. Među igračima koji su skandirali spornu parolu bio je fudbaler Mančester sitija Rodri, najbolji igrač prvenstva. A to je uz njega radio i Lamin Jamal. Kapiten crvene furije, Alvaro Morata, podsetio je Rodrija da ipak nije u redu to što to radi, s obzirom da igra u Mančester Sitiju, ali je onda i sam Morata to uradio. Takvi povici su okarakterisani kao politički. Poput onih kada se skandira “Kosovo je Srbija”, jer je reč o teritoriji oko koje se spore dve strane.

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner