Background adbanner
calendar

Nedelja 21. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Producent Relje Popovića me je blokirao” Mahrina:” Ne znam kome sam trn u oku” PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TELEVIZIJE ZA PONEDELJAK 22. JUL! Gledajte šokantnu ispovest Saleta Luxa u D-castu-u! MIRKA VASILJEVIĆ TRUDNA PO PETI PUT?! Glumica otkrila da je vreme za blizance! ANA I PEĐA RAJKOVIĆ IMAJU STAN U ŠPANIJI, A NA KOSMAJU ISKEŠIRALI 270.000 EVRA! Prodali nekretninu na Vračari u uložili u renoviranje “PRITISAK I PULS MI NENORMALNO SKAČU” Milošu Bikoviću usred snimanja filma rekli da ima zdravstvanei problem? MAHRINA: “Bez lažne skromnosti, sve Henijeve pesme su meni posvećene!” ZAHLAĐENJE DOLAZI U OVAJ DEO SRBIJE! RHMZ izdao upozorenje na grmljavinu i pljuskove, a evo kada nas očekuje novi tropski talas! PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA U ARILJU! Voda se izlila u domaćinstva, poplavljeni podrumi (VIDEO) JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Nakon što je posetio grob pokojnog brata, poslao poruku koja kida dušu! (FOTO) EVO ŠTA SE DOGODILO DESINGERICI! Reper sve otkrio:” Pritisak mi se srozao, ubledeo sam, krenuo je hladan znoj, pao sam pored bankine” ŠOK! TONI BJELIĆ NEPREPOZNATLJIV?! U jezku razvoda neočekivan potez! Evo kome je poslao emotivnu poruku! (FOTO) DESINGERICA ZAVRŠIO U BOLNICI! Reperu odmah ukazana pomoć (FOTO) RECEPT PROTIV STARENJA! Živećemo duže! Konačno su stručnjaci našli rešenje! BAŠKARI SE GOLA U LUKSUZU! Pogled od kog zastaje dah! Pevačica grmi, padaju vilice ŠOK ISPOVEST ANITINOG BIVŠEG:”Uhvatila se lošeg društva, droge, jednom me je i udarila” BEZ BRUSHALTERA U ČIPKANOM KORSETU Žena Siniše Mihajlovića u izazovnom izdanju: Arijana (53) se utegla, zbog ovih slika mreže se usijale

TANJA SAVIĆ PROGOVORILA O PAKLU! Pevačica otkrila kakvu je torturu prošla:”Bila sam ubijena u pojam”

Objavio: RHT
21/07/2024 1:17 PM

Tanja Savić nikad iskrenije

Tanja Savić je priznala da je bila nesrećna u ljubavi! Pevačica je iskreno progovorila kako se osećala u braku.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, ona sa Dušanom Jovanovićem ima dva sina Maksima i Đorđa, a atraktivna crnka je konačno srećna!

Kad vidiš muškarca sve ti je jasno kakva je žena. Videli ste mene kako sam pre izgledala, bila sam ubijena u pojam. Danas nisam naspavana to se nadam se ne vidi, ali sa prethodnim partnerom sam stvarno bila loše – priznala je pevačica u emisiji “Magazin in”.

Tanja Savić nikad iskrenije

Tanja je sada uvek nasmejana i rado komunicira i sa medijima, što ranije nije bio slučaj. Nedavno je otvoreno govorila i o svom odnosu sa Mukijem, ističući da joj je razlika u godinama bila problem ranije, dok njenom partneru uopšte nije.

Takođe, njeni naslednici se odlično slažu sa njenim 11 godina mlađim dečkom i smatraju ga sjajnim očuhom.

Podsetimo, Tanja Savić je prošla golgotu sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem, sa kojim ima dvojicu sinova.

Naime, on je decu nelegalno držao u Australiji daleko od majke, pa je Tanja preko nadležnih organa morala da urgira da decu vidi, a potom ih i dovede sa sobom u Srbiju.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/ S. S.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner