Background adbanner
calendar

Subota 20. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Da li to Amerikanci CENE SRBIJU VIŠE NEGO FIBA?! Američki novinar se oglasio povodom PROGNOZE za Olimpijske igre STRAŠNA GRMLJAVINA U BEOGRADU! Nevreme je POČELO, a u OVOM GRADU je slika kao iz NAUČNO-FANTASTIČNOG FILMA “ZVEZDAN JE PROKOCKAO SVE ŠTO JE IMAO, MAHOM ANINO!” Kačavenda je ovako pričala o Slavniću i Ani: “Postao je JEZIV kad se VRATIO IZ ZATVORA!” OPASNO NEVREME KOD GORNJEG MILANOVCA! Grad je počeo da TUČE, budite OPREZNI! Sanja Maletić dobila dete u 52. godini, a evo šta je KUPILA ZA ĆERKICU! Slika iz doma pevačice TOPI SRCA! NAGRADNA IGRA! Saša Mirković se oglasio OVIM PITANJEM! Onaj ko da TAČAN ODGOVOR dobija specijalan poklon (FOTO) BRUTALNA PORUKA SITI! Neće joj biti dobro! Janjuš udario žestoko, Aneli ostala zabezeknuta:”Nisi neka riba video sam te na finalu, dobila si u kukovima” BOLESNA KEJT MIDLTON BRUTALNO PONIŽENA NA VIMBLDONU! Teniser bio nepristojan prema njoj!? “TO ŠTO DESINGERICA RADI JE ŽALOSNO” Tamara Milutinović ekskluzivno za HYPETV u Crnoj Gori PUN MESEC NASTUPIĆE 21. JULA! Kreće srećna faza za ova tri horoskopska znaka! PREPISKA NENADA ALEKSIĆA I BIVŠE ŽENE! Kako će Miona reagovati na ovo! ŠOK! MINA NAUMOVIĆ POKAZALA BRUTALNO TELO ČETIRI MESECA NAKON POROĐAJA! Rešila se viška kilograma, pa obukla kupaći! (FOTO) OTIMAČINA NA ESTRADI! Ovaj kolega mu stalno krao ženske! Ovo je istina o pevačicima ANA RANKOVIĆ EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE”! Terapeut otkriva kako su danas deca roditelji svojim roditeljima?! VRELE FOTKE NIVES CELZIJUS! Pokazala obline pa poručila: “Fali mi još jedan…” CURE INFORMACIJE IZ ISTRAGE Atentator na Trampa sve posmatrao iz drona

TAKO TO RADE PROFESIONALCI! Zdravko Čolić sve oduševio, ovim potezom dokazao zašto je najbolji (VIDEO)

Objavio: RHT
20/07/2024 12:45 PM

Zdravko Čolić sve oduševio

Zdravko Čolić je sinoć nastupao, a pljusak i loše vreme ga nisu sprečili da održi spektakularni koncert!

Naime, na društvenoj mreži “TikTok” je isplivao snimak sa pomenutog nastupa na kom vidimo kako kiša pljušti dok Čola peva svoj veliki hit “Prava stvar”. Ovaj prizor je izazvao lavinu komentara! Čolini fanovi su bili oduševljeni, jer je po ko zna koji put dokazao da je pravi profesionalac.

Photo: Production/ATAImages

Ispod snimka su se ređali komentari:

“Legenda”, “Koji kralj”, “Najveći si”, To je dokaz da je bio i ostao broj jedan” samo su neki od komentara.

Čolić, poznat po tome što retko peva na privatnim proslavama, naplatio je mladencima 45.000 evra za svoj nastup.

@balkan.music.live

Zdravko Colic peva po najvecem pljusku u Teslicu #fyp #zdravkocolic #foryoupage #live

♬ original sound – LiveMusic

FOTO: Printscreen BALKAN.MUSIC.LIVE / TIKTOK

Čola može da bira gde će da nastupa. On ne praktikuje da peva na privatnim veseljima, ali je ovog puta napravio izuzetak. Imao je određene uslove, koji su mladenci i njihove porodice ispunile bez reči, tako da je sve dogovoreno vrlo brzo. Između ostalog, tražio je da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok peva, da nema naručivanja pesama i fotografisanja sa gostima… Za 45 minuta tražio je 45.000 evra i to je odmah prihvaćeno jer mladenci obožavaju njegovu muziku. Uz pesmu “Tebe čuvam za kraj” odigran je i prvi ples. Pevao je neke od svojih najvećih hitova, a svi su bili razneženi dok je izvodio pesmu “Ti si mi u krvi”. Odmah nakon nastupa u pratnji obezbeđenja restorana napustio je lokal – ispričao je izvor za Kurir.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/ S. S.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner