Background adbanner
calendar

Subota 20. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VRELE FOTKE NIVES CELZIJUS! Pokazala obline pa poručila: “Fali mi još jedan…” CURE INFORMACIJE IZ ISTRAGE Atentator na Trampa sve posmatrao iz drona ANA RAJKOVIĆ BLISTA U DEVETOM MESECU TRUDNOĆE! Žena Predraga Rajkovića objavila prelepu fotku, a komentari samo pljušte! (FOTO) BIZARNA SMRT PEVAČA! Velika tragedija! Umro pevač nakon što ga je zagrlio obožavatelj u mokroj majici, evo šta je uzrok “VIDEO JE UB*STVO! IMAO JE PSIHIČKE TRAUME” Necin BRAT BLIZANAC otkrio detalje iz DETINJSTVA SRBIJA ĆE GORETI I U AVGUSTU, OGLASIO SE RHMZ! Vreli talas se vraća, loše vesti za naredni mesec! EKSKLUZIVNO! U D-Castu Dejan Dragojević pomera granice! Šokantna ispovest! LEKARI ZBOG VRUĆINA IMAJU PUNE RUKE POSLA! NAJUGROŽENIJI SU MLADI: Ove simptome nikako ne ignorišite TAKO TO RADE PROFESIONALCI! Zdravko Čolić sve oduševio, ovim potezom dokazao zašto je najbolji (VIDEO) SRPSKA SPORTISKINJA U PROBLEMU! Instagram je CENZURIŠE zbog slika koje kači  AMERIKANAC UPOZORIO JOKIĆA! Poručio Srbinu: Čuvaj se ĆERKA BREDA PITA I ANĐELINE DŽOLI ZADALA OCU NAJTEŽI UDARAC! Šajlo se odriče očevog prezimena preko novina! OVO JE SVASTIKA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Marija se ne pojavljuje u javnosti, u braku je sa opasnim frajerom, a sušta je suprotnost Jeleni! (FOTO) Deklaracija usvojena na Svesrpskom saboru u skupštinskoj proceduri NOVA AFERA DRMA ESTRADU! Svi detalji o golim fotkama! Pevačica nikad brutalnije:”To je bila nameštaljka zbog para, ne verujem više…” TANJA SAVIĆ SE USELILA SA DECOM KOD MUKIJA! Pevačica poslala brutalnu poruku roditeljima svog 11 godima mlađeg dečka!

TUGA KOD AHMIĆEVE! VELIKI GUBITAK, NE PRESTAJE DA PLAČE! Aneli iznela šokantne detalje, nije mogla više da ćuti

Objavio: RHT
20/07/2024 9:17 AM

Aneli osula paljbu!

Nakon što su izašli iz rijalitija bivši ljubavnici su se sreli oči u oči. Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su se suočili.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Starleta je osula paljbu po bivšem, a onda je iznela sve detalje kojima je šokirala javnost! Progovorila je njegovom gubitku i lošem raspoloženju, ali je priznala da često plače!

Naime, Janjuš nije bio raspoložen za izjave jer, kako pišu domaći mediji, navodno je izgubio na kocki.

 –Nikako nije protekao susret sa Janjušem, čula sam da je bio u kladionici, ali me to ništa ne čudi. Bio je pre neku noć u diskoteci, pre toga je bio u kazinu i prokockao 10.000 evra. Ljudi me linčuju danima kakva sam majka, jer nisam otišla kući da vidim dete, a ja sam ovde pod ugovorom i radim, na poslu sam. Janjuševa Kruna živi u Beogradu, moja Nora ne, ja ovde snimam emisije, nisam imala vremena, hvala Bogu pa idem sutra. Svaku noć prolazim teške momente i plačem, niko ne zna kako je meni u moja četiri zida – rekla je ona i dodala:

Aneli osula paljbu!

Eto koliko se Janjuš promenio, dokazao je kakav je otac, od kako smo izašli drugi dan je bio u kazinu. Od njega nema ništa, provocira me, jer nisam otišla da vidim svoju ćerkicu. To je čovek koji se nikada neće promeniti. Ja nisam spremna za vezu, on je još u mom srcu, ali ne mogu da pređem preko nekih stvari, ne znam šta bih ga pitala – izjavila je Aneli za Blic.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/ S. S.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner