Background adbanner
calendar

Subota 20. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CURE INFORMACIJE IZ ISTRAGE Atentator na Trampa sve posmatrao iz drona ANA RAJKOVIĆ BLISTA U DEVETOM MESECU TRUDNOĆE! Žena Predraga Rajkovića objavila prelepu fotku, a komentari samo pljušte! (FOTO) BIZARNA SMRT PEVAČA! Velika tragedija! Umro pevač nakon što ga je zagrlio obožavatelj u mokroj majici, evo šta je uzrok “VIDEO JE UB*STVO! IMAO JE PSIHIČKE TRAUME” Necin BRAT BLIZANAC otkrio detalje iz DETINJSTVA SRBIJA ĆE GORETI I U AVGUSTU, OGLASIO SE RHMZ! Vreli talas se vraća, loše vesti za naredni mesec! EKSKLUZIVNO! U D-Castu Dejan Dragojević pomera granice! Šokantna ispovest! LEKARI ZBOG VRUĆINA IMAJU PUNE RUKE POSLA! NAJUGROŽENIJI SU MLADI: Ove simptome nikako ne ignorišite TAKO TO RADE PROFESIONALCI! Zdravko Čolić sve oduševio, ovim potezom dokazao zašto je najbolji (VIDEO) SRPSKA SPORTISKINJA U PROBLEMU! Instagram je CENZURIŠE zbog slika koje kači  AMERIKANAC UPOZORIO JOKIĆA! Poručio Srbinu: Čuvaj se ĆERKA BREDA PITA I ANĐELINE DŽOLI ZADALA OCU NAJTEŽI UDARAC! Šajlo se odriče očevog prezimena preko novina! OVO JE SVASTIKA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Marija se ne pojavljuje u javnosti, u braku je sa opasnim frajerom, a sušta je suprotnost Jeleni! (FOTO) Deklaracija usvojena na Svesrpskom saboru u skupštinskoj proceduri NOVA AFERA DRMA ESTRADU! Svi detalji o golim fotkama! Pevačica nikad brutalnije:”To je bila nameštaljka zbog para, ne verujem više…” TANJA SAVIĆ SE USELILA SA DECOM KOD MUKIJA! Pevačica poslala brutalnu poruku roditeljima svog 11 godima mlađeg dečka! STANIJA RZNELA ASMINA! PRIKLJUČEN NA APARATE! Neće mu biti dobro kada vidi! (FOTO)

NEVREME JE STIGLO, OGLASIO SE RHMZ! U toku jutra pljuskovi i grmljavina u ovim delovima Srbije, evo šta nas čeka!

Objavio: RHT
20/07/2024 8:31 AM

Nevreme je stiglo, oglasio se RHMZ

foto: printscreen/pinterest

U toku jutra na severu i zapadu Srbije sa lokalnom pojavom kratkotrajne kiše i plјuskova sa grmlјavinom, najavio je rano jutros Republički hidrometeorološki zavod.

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno vreme, s pljuskovima i grmljavinom češćim popodne i uveče, koji ponegde mogu biti jači i praćeni gradom i jakim ili olujnim vetrom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Od danas se očekuje manji pad temperature koja će biti od 30 do 34 stepena Celzijusa, mada će u većim gradovima noći i dalje biti tropske – s temperaturom iznad 20 stepeni.

RHMZ je upozorio da se i narednih dana u Srbiji očekuju pljuskovi i grmljavina lokalno uz grad, jak ili olujni vetar, i da će za te lokacije izdavati hitna upozorenja jedan do dva časa unapred.

Danas će vetar biti najpre slab do umeren istočni, a krajem dana u Vojvodini u skretanju na severni. Jutarnja temperatura od 18 do 24 stepena, a najviša dnevna od 31 do 36 stepeni.

Nevreme je stiglo, oglasio se RHMZ

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i malo svežije nego u petak, ali sparno i nestabilno, s pljuskovima i grmljavinom, češćim popodne i uveče, koji u pojedinim delovima grada mogu biti intenziviji, praćeni gradom i jakim ili olujnim vetrom. Duvaće slab do umeren istočni vetar. Jutarnja od 22 do 24 stepena, a najviša dnevna oko 32 stepena.

Upaljen meteo alarm

U većem delu Srbije danas je na snazi narandžasti meteo alarm zbog grmljavine, u nekim delovim i zbog kiše, ali i visoke temperature. U Bačkoj, Banatu i Sremu na snazi je žuto upozorenje.

Narandžasti meteo alarm znači da je vreme opasno: Prognozirane su opasne vremenske pojave, a takvog su inteziteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje. Treba biti vrlo obazriv, svestan rizika i redovno informisan o detaljima očekivanih meteoroloških uslova. Pratiti savete koje daju nadležne državne službe.

Hypetv.rs/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner