Background adbanner
calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽENA DARKA LAZIĆA POKAZA KAKO UŽIVA U TRUDNOĆI! Stomačić u prvom planu, a evo ko joj pravi društvo! (FOTO) MUP IZDAO HITNO UPOZORENJE GRAĐANIMA! Ovo su zvanična uputstva za postupanje tokom vreućine! Koji učesnici RIJALITI “IMANJA” su se PRVI USELILI?! Dejan Dragojević otkriva KAKO NAPREDUJU radovi CELA SKANDALOZNA PREPISKA ANĐELE ŠPARAVALO ISPLIVALA JAVNO! U navodnom dogovoru sa Bojanom hoće da opljačka roditelje?! (FOTO) BALKAN GORI! Pakao na zemlji zahvatio čitav stari kontinent, evo do kada će trajati! NAGLI SKOK: Beograd sledeće nedelje hladniji za 15 stepeni?! “IMAMO NOJA!” Adaktarovi pokazali ultrazvuk bebe, pa komentarisanjem snimka usijali društvene mreže! ISPLIVALA PRIVATNA PREPISKA! Anđela PLJUVALA Bojanu, da bi se DODVORILA RODITELJIMA?! “ONA TREBA DA IZNAJMI STAN, A JA DA ZALOŽIM MOJ I MAMIN NAKIT” U POJEDINIM DELOVIMA SRBIJE VEĆ PLJUŠTI! Udaraju gromovi, a u nekim delovima je i dalje 41 stepen “ČOVEK MI JE GURAO PRST U PUPAK I SNIMAO SE!” Desingerica ne prestaje o GADOSTIMA: Zveknuo sam mu kokavac MONIKA BELUČI DOBILA NAGRADU ZA ŽIVOTNO DELO! Pa spomenula Srbiju i Kusturicu Aneli je DAVNA PROŠLOST! Nakon FINALNE ŽURKE, Janjuš izbacio fotografiju sa NJOM, a ONA ne skida osmeh sa lica! (FOTO) SAZNAJTE! Šta u nedelju 21. jula donosi pun Jelenov mesec? Ko će plivati u novcu i slavi, a ko će dobiti nasledstvo HIT! Saša Mirković ipak PADOBRANOM STIŽE na imanje u Lisovićima?! Opisao detalje i sve nasmejao (FOTO) OPŠTI HAOS I PANIKA NA GRANICI! Zatvoren granični prelaz u Grčkoj! Kolone kilometarske, ljudi ne znaju šta se dešava (FOTO) NEVEROVATNO! U ovom gradu u Srbiji se MNOGO LAKŠE DIŠE, evo gde je izmeren samo 31 stepen?!

UČESNIK IMANJA HITNO HOSPITALIZOVAN! Ima OZBILJNE POVREDE, oglasio se iz bolnice! (FOTO)

Objavio: RHT
17/07/2024 12:29 PM

UČESNIK IMANJA HITNO HOSPITALIZOVAN

Arnel Karić oglasio se na Instagramu i zabrinuo sve pratioce uznemirujućim fotografijama.

Arnel Karić Foto Printscreen Instagram arnel_karic1

Naime, kako Hype saznaje, budući učesnik rijalitija “Imanje” pao je sa motora i tom prilikom se ozbiljno ugruvao.

Naš izvor je rekao kako je Arnel hitno otišao u bolnicu, a nakon što su mu sanirane povrede, pušten je na kućno lečenje. Fotografiju kako ulazi u bolnicu podelio je na mrežama.

Arnel Karić Foto Printscreen Instagram arnel_karic1

UČESNIK IMANJA HITNO HOSPITALIZOVAN

Kako se može videti na sadržaju koji je objavio na gorepomenutoj mreži, Karić ima podlive i modrice po telu. On se fotografisao ispred ogledala kako bi sve pokazao.

Foto Printscreen Instagram arnel_karic1

Takođe, na poslednjem storiju je naglasio kako će uskoro ispričati detalje nemilog događaja.

“Mnogi mi pišu da li je sve u redu, jesam li bolje i kako se ovo desilo. Sada sam malo bolje, uskoro ću sve objasniti”, napisao je Arnel dok je boravio u bolnici.

Arnel Karić Foto Printscreen Instagram arnel_karic1

Ovom prilikom se oglasio i mladićev rođak, Elmedin Karić, koji takođe ulazi u “Imanje“.

“Brz oporavak i da se što pre vratiš. Voli brat”, srdačna je poruka koju mu je Elmedin javno uputio.

elmedin arnel karic imanje

Elmedin, Arnel Karić Foto:Printscreen/elmedin_karic1

Sportista Arnel Karić ući će u Imanje zajedno sa svojim rođakom Elmedinom Karićem, koji je poznat gledaocima kanala Hype BH zbog učešća u rijalitiju “Brak sa dve žene”.

Elmedin Karić je poznat kao Sultan, koji svojim kontroverznim načinom života drži javnost u šaci! Sa dve supruge, Janom i Fatimom, i trojicom sinova, Elmedin je već dobro naučen na seoski život.

VIŠE DETALJA O IMANJU!

Spremajte se za pravu seosku avanturu! Trenutno se obavljaju radovi na placu u Lisovićima, gde će se od jeseni emitovati rijaliti Hype televizije.

Učesnici će morati da obavljaju seoske poslove, te da se potpuno prilagode ovakvom načinu života. Mnogo iznenađenja, tek sledi, budite u toku na našem portalu putem OVOG LINKA.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner