Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ZAGRLJAJ SPASENJA” Ova fotografija BLIZNAKINJA U INKUBATORU obišla je ceo svet! Malo ko zna PRAVU ISTINU o borbi između života i smrti ISKORISTITE ŠTAPIĆ OD SLADOLEDA! Evo kako ublažiti ubode morskog ježa, otrovne ribe ili plikove od meduze Valentina je žena koja je rodila 69-oro DECE i drži Ginisov rekord! 16 PUTA blizance, 7 PUTA trojke i 4 PUTA četvorke EVO KOLIKO PUTA MORATE IĆI U TOALET DA BISTE BILI SMATRANI ZDRAVIM Neredovno pražnjenje ima opasne posledice! SUĐENJE!? IMA DEBELO DA PLATI!? ANELI I JANJUŠEVA ŽENA OČI U OČI! ŠOKANTNI DETALJI! Starleta nije očekivala ovaj potez! KATARINI ŽIVKOVIĆ STIGLA PRESTIŽNA NAGRADA! Pevačica se ovako pohvalila (VIDEO) JEDVA PREKRILA CICA MACU!? SVE SE OCRTAVA! VRELA DŽEHVICA SE SKINULA GOLA! Pevačica sve pokazala (FOTO) BARBARA BOBAK VIŠE NIJE CRNKA! Pevačica iznenadila sve transormacijom , ovakvu je još niste videli! (FOTO) MARIJA KULIĆ OSULA PALJBU PO IVANU:”Neka brine o psu, sad se setio kad ga Jelena ostavila” IVA ŠTLJIĆ SE SKINULA U BIKINI! Vruća fotka glumice na pesku, komentari samo pljušte! (FOTO) SUZE! ANITA NE MOŽE DA SE ZAUSTAVI! REŠILA DA NAPUSTI BEOGRAD! DIRLJIVA SCENA KOJA KIDA SRCE! Starleta nije uspela ništa da sakrije POVEĆAN RODITELJSKI DODATAK Od 1. jula važe novi iznosi, dok nas na jesen čeka nova povišica! KIM KARDAŠIJAN PREKRŠILA PRAVILA NA VENČANJU MILIJARDERA U INDIJI! Haljinom brutalno uvredila nevestu, pa se pohvalila! (FOTO) ŠOKANTNI DETALJI, DENIS O IVANU MARINKOVIĆU I ORGIJAMA!? Starleta sve priznala, Jelena će poludeti kada sazna šta je radio iza njenih leđa!? ON JE BIO NJENA NAJVEĆA LJUBAV ŠENON DOERTI! Preminula glumica se udavala, čak, tri puta! SKINUO SE GO SIN NATAŠE NINKOVIĆ! Glumica ima sina koji je opasan dasa (FOTO)

POVEĆAN RODITELJSKI DODATAK Od 1. jula važe novi iznosi, dok nas na jesen čeka nova povišica!

Objavio: RHT
16/07/2024 9:42 PM

Povećan roditeljski dodatak

Foto: Pixabay

Roditeljski dodatak za rođenje prvog deteta od 1. jula 2024. godine iznosi 380.161,59 dinara, predviđeno je rešenjem koji je potpisao ministar za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski.

Roditeljski dodatak za drugo dete, koji se isplaćuje u 24 rate, sada iznosi 337.225,46 dinara (mesečno 14.051,06 dinara), za treće dete, koji se isplaćuje u 120 rata, 2.023.352,80 dinara (mesečno 16.861,27 dinara), a za četvrto dete 3.035.029,19 dinara u 120 rata (mesečno 25.291,92 dinara).

Povećan roditeljski dodatak

Jednokratna pomoć za rođenje drugog i trećeg deteta za decu rođenu od 1. jula 2024. godine i kasnije iznosi 126.720,53 dinara, dok paušal za nabavku opreme za dete iznosi 7.025,53 dinara, predviđeno je Rešenjem o nominalnim iznosima roditeljskog dodatka, paušala za nabavku opreme za dete, jednokratne pomoći za rođenje drugog i trećeg deteta i dečijeg dodatka i cenzusa za ostvarivanje prava na dečiji dodatak od 1. jula 2024. godine.

Iznosi roditeljskog dodatka i paušala za nabavku opreme za dete, cenzus za ostvarivanje prava na dečiji dodatak i iznos dečijeg dodatka usklađuju se dva puta godišnje, 1. januara i 1. jula, na osnovu podataka republičkog organa nadležnog za poslove statistike, sa kretanjem indeksa potrošačkih cena na teritoriji Republike Srbije, u prethodnih šest meseci, navedeno je u saopštenju resornog ministarstva.

Hypetv.rs/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner