Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVI DETALJI INTIME GOCE TRŽAN:”Mi žene kad uđemo u te hormonske statuse onda pobenavimo” NAKON INCIDENTA, ŽANA IZNELA SVE DETALJE O JELENI: “Razlog su pretnje mom maloletnom detetu” TUŽNA VEST: Umro otac Kobi Brajanta HYPETV PROGRAM ZA SREDU 17. JULI 2024! U “Pretresu” – Dragica Zlatić JAPANSKI TRIK ZA RASHLAĐIVANJE AUTOMOBILA Za samo minut spusti temperaturu za 10 stepeni i to bez klime! CITY HYPE! Indođija o vezi sa Đeksonom i Devitom! Astrolog otkriva šta očekuje naše najveće zvezde! (VIDEO) IMA JAKO VAŽAN SAVET ZA SVE! Suzana Mančić uklonila “višak”, pa se sad skinula i pokazala vitko telo u sedmoj deceniji! “MRTVA JE PIJANA, SMRDI NA ALKOHOL” Jelena Marinković želi da PROGANJA ŽANU DO ZATVORA zbog nasilja: Toliko sam uznemirena… “NAJGNUSNIJE ME VREĐALI, A SAD ME PRIJAVLJUJU!” Mina Naumović doživljava linč na mrežama! (FOTO) NESTANAK BEBE U FOČI! Vlasnica klinike pala na POLIGRAFU “OTAC MI JE ZAVRŠIO U BOLNICI, MAJKA U POLICIJI!” Matora doživela ŠOK kad se vratila kući, evo zbog čega! TRIK ZA SVE KOJI PUTUJU! Kako da se vaše cveće ne osuši dok ste na odmoru? SPREMITE SE! Košarkaši Srbije i Grčke igraće prijateljski meč u Beogradu 22. jula! ŠOK SNIMAK! “SKOT NE DAJE DINAR ZA DETE!” Filip BESAN uputio pretnje ALEKSANDRI “IMAM PRAVO NA SVOJE DETE!” (VIDEO) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Žana UDARA JELENU MARINKOVIĆ! Jezive scene u uživo programu, dokle više?! LETO, VRUĆINE, ZNOJ, BAZENI…. A VAS MUČE INFEKCIJE?! Ovo su simptomi urinarne infekcije kod žena

“Mene je to JAKO ISCRPELO, I KAO MAJKU I KAO PARTNERA…” Jelena Đoković o najvećoj MUCI u privatnom životu!

Objavio: RHT
16/07/2024 2:17 PM

Jelena Đoković o najvećoj MUCI

Jelena Đoković ponosna je na svog supruga, koji niže uspehe u teniskom svetu.

Novak i Jelena Đoković Foto: ATA Images

Veliku podršku, zajedno sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom, pružala mu je i tokom finala Vimbloda gde mu je ipak izmakao trijumf.

Nije tajna da direktorka fondacije “Novak Đoković” često deli savete ljudima na svojim konferencijama, a jednom prilikom je opisala najteži period tokom braka sa Novakom.

Foto ATAImages

Jelena Đoković o najvećoj MUCI

“Ne znam, kada pogledam na period te tranzicije kada smo postali roditelji, postojao je jedan period otpora. Kao ma ništa se nije promenilo, možemo mi sve zajedno. Možemo da nastavimo da se pravimo kao da je beba prosto samo sa nama. Pridružila se i nastavlja sa nama da bude taj putnik kroz život. Međutim, stvarno se sve dosta menja. Dramatično se menja u odnosu partnera, između ostalog, u široj porodici jer potrebna je podrška roditeljima od strane baka, deka, stričeva, strina, tetki itd”, započela je Đokovićeva.

“Kad se Stefan rodio…”

“Potrebna je šira mreža ljudi koja nam se nađe u periodima kada smo pod strahom, neispavanošću ili nas izjeda ta griža savesti. Uvek se setim, kad se Stefan rodio, Novak nije izgubio meč u narednih šest, sedam meseci. Mi smo non-stop putovali sa njim, iz nedelje u nedelju smo išli iz hotela u hotel, u različitu vremensku zonu.

“Pravili smo se kao da je to sasvim uobičajeno. I mene je to jako iscrpelo, kao majku i kao partnera. Mislila sam stvarno da, s obzirom na to da sam se bavila humanitarnim radom i da sam učila o ranom razvoju u teoriji, mislila sam da dovoljno znam i da će mi to pomoći da tu školu savladam lakše. Ali stvarno nisam računala na onu ljudsku stranu. Emocije, hormoni, neispavanost, taj umor koji je baš veliki, i kao što sam rekla, ta promena u partnerskom odnosu koja čini se da u jednom trenutku na majku spadne mnogo više tereta i odgovornosti i svašta se probudi u ženi“, požalila se Jelena.

“Ja sam te RODILA, ja sam te rodila!”

U svakoj kući je drugačija situacija, pa je i u njenom slučaju bilo posebnih izazova.

“Ne postoje dva ista deteta niti dve iste porodice, svi smo različiti. Samim tim imamo i različite perspektive, poglede na svet, mi smo odgajani drugačije. Kada uđete u bračni odnos, to su dve osobe koje su odgajane na potpuno druge načine. Oni sad stupaju u jednu zajednicu gde treba da nađu zajedinički način kako da podižu svoju porodicu, to su opet različite perspektive.”

“Dolazimo u situaciju gde u društvu idemo od preterane kontrole, preteranog autoriteta roditelja. Tu se tačno jasno zna ’ja sam ti šef, ja sam te rodio’, kako već idu te rečenice, ’zato što ja tako kažem’… A onda imamo i ove roditelje koji su na neki način napustili svoje dete tom preteranom popustljivošću.”

Novak i Jelena Đoković Foto: ATA Images

“I mi smo sada u situaciji kada pokušavamo da vratimo to na neku sredinu. I da promišljamo koja je to sredina kako za koju porodicu. Kako za koje dete, i to radimo sa stručnjacima”, ispričala je Novakova žena.

“Ja kao mama postavljam ta pitanja zato što i mene zanima, uloga majke je vrlo kompleksna. Moja deca su se rodila u porodici koja je pod reflektorima. Odgovornost na nama je da podignemo zdrave odrasle ljude. Ljude koji će moći da se nose sa odgovornošću koja će na njima biti kasnije. Sa svom tom pažnjom koju dobijaju zbog uspeha njihovog tate”, zaključila je Jelena Đoković.

Hypetv.rs/V.M./150 minuta/Najžena.rs

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner