Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“OTAC MI JE ZAVRŠIO U BOLNICI, MAJKA U POLICIJI!” Matora doživela ŠOK kad se vratila kući, evo zbog čega! TRIK ZA SVE KOJI PUTUJU! Kako da se vaše cveće ne osuši dok ste na odmoru? SPREMITE SE! Košarkaši Srbije i Grčke igraće prijateljski meč u Beogradu 22. jula! ŠOK SNIMAK! “SKOT NE DAJE DINAR ZA DETE!” Filip BESAN uputio pretnje ALEKSANDRI “IMAM PRAVO NA SVOJE DETE!” (VIDEO) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Žana UDARA JELENU MARINKOVIĆ! Jezive scene u uživo programu, dokle više?! LETO, VRUĆINE, ZNOJ, BAZENI…. A VAS MUČE INFEKCIJE?! Ovo su simptomi urinarne infekcije kod žena Gradonačelnica Pariza sutra će se okupati u Seni uoči početka Olimpijade TUGA! Detalji smrti zvezde serije koju smo svi voleli! Doktor otkrio šokantne stvari (FOTO) BATUT UPOZORAVA: Dnеvnе tеmpеrаturе vаzduhа i sutra VEOMA OPASNE “Mene je to JAKO ISCRPELO, I KAO MAJKU I KAO PARTNERA…” Jelena Đoković o najvećoj MUCI u privatnom životu! NOVA PORODIČNA FRKA! Skandal trese porodicu pokojnog Vidoja Ristovića?! Miša Grof van sebe, a evo šta mu je Nikolina Pišek tražila EKSKLUZIVNO! MAJA I STANISLAV PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI POSLE RIJALITIJA! Evo GDE su uhvaćeni i šta rade! (FOTO) SVI BRUJE O IZGLEDU KEJT MIDLTON! Evo o kom detalju svi pričaju (FOTO) TRESLA SE SRBIJA! Zemljotres pogodio ovaj grad na jugu, a da li ste ga i vi osetili? RASKRINKAVANJE! “Aleksandra je VARALA Dejana sve vreme!” Milica Veselinović Dragojeviću ispričala SVE DETALJE prevare “Gledala sam SVOJIM OČIMA” IVAN CEPA FOTOGRAFIJE SA VENČANJA SA JELENOM! Obrukala ga u rijalitiju, odlučan da ELIMINIŠE svaku uspomenu!

VUČIĆ U ČERČILOVOJ RODNOJ KUĆI: Predsednik Srbije među najmoćnijima na skupu evropskih lidera

Objavio: RHT
16/07/2024 11:46 AM

Vučić u Čerčilovoj rodnoj kući

FOTO TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

Evropska politička zajednica je, kao ideja, potekla od francuskog predsednika Emanuela. Makrona, koji je nastojao da stvori širi krug evropskih saveznika u različitim sferama

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće u četvrtak Samitu. Evropske političke zajednice koji će se održati u palati Blenhaim (rodna kuća V. Čerčila) pored Londona i koji će biti najveći skup evropskih lidera u poslednjih nekoliko godina.

Predsednik Vučić sastaće se tokom samita sa brojnim zvaničnicima, učesnicima samita.

Premijer Ujedinjenog Kraljevstva Kir Starmer ugostiće na Samitu oko 45 lidera iz zemalja. EU, kandidata za članatvo i drugih država koje se graniče sa EU.

Starmer je izjavio da će ovaj skup označiti trenutak kada će ponovo pokrenuti odnose Britanije sa. Evropom, nakon ubedljive pobede koju je odneo na izborima 4 jula ove godine.

Više od 45 lidera će prisustvovati ovom događaju „kako bi razgovarali o nekim od najurgentnijih generacijskih pitanja sa kojima se. Evropa suočava – od rata u Ukrajini, do ilegalnih migracija i bezbednosne saradnje“.

Sastanak u okviru Samita Evropske političke zajednice pružiće liderima jedinstvenu priliku da razgovaraju i iskoriste ovaj momenat kako bi se konkretizovale i primenile mere u pogledu pitanja od zajedničkog značaja.

Po prvi put, samitu EPZ će prisustvovati i predstavnici NATO, Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju i Saveta Evrope, „čime se demonstrira važnost jedinstva kao odgovor na sukobe i nestabilnosti unutar i blizu evropskih granica, koji podjednako utiču na interese Ujedinjenog Kraljevstva i evropskog kontinenta“.

Evropska politička zajednica je, kao ideja, potekla od francuskog predsednika Emanuela Makrona, koji je nastojao da stvori širi krug evropskih saveznika u različitim sferama.

hypetv/Alo!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner