Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi NAJSKUPLJA KUĆA NA ESTRADI, ZASTAJE DAH OD POGLEDA! VILA NA DEDINJU, STILSKI NAMAŠTAJ, SKUPOCENE SLIKE! Uložila pola milona! Baškari se u luksuzu! (FOTO) “BAJI PUKAO ALBUM, PA HOĆE REKLAMU PREKO MENE!” Desingerica brutalno uzvratio Slobi Radanoviću “On i ja u duetu, to je samo SAN! I to KOŠMAR!” JEDINI MUZIČKI MENADŽER KOJI IMA MUZIČKO OBRAZOVANJE! Detalji iz života Saše Mirkovića koje niste znali a OVE REČI su njegova VODILJA KROZ ŽIVOT MILICA VESELINOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O BIVŠOJ CIMERKI I AFERI:”Aleksandri je počeo da se sviđa Bilal, očima sam mu pokazala da skloni bubicu” ŠOK PRIZNANJE PEVAČICE:”Ja sam iz patika stala na štikle, nisam znala da hodam”

JEDINI MUZIČKI MENADŽER KOJI IMA MUZIČKO OBRAZOVANJE! Detalji iz života Saše Mirkovića koje niste znali a OVE REČI su njegova VODILJA KROZ ŽIVOT

Objavio: RHT
15/07/2024 9:03 PM

JEDINI MUZIČKI MENADŽER KOJI IMA MUZIČKO OBRAZOVANJE!

Nekad je plovio političkim vodama, a danas je Saša Mirković, direktor i vlasnik Hype televizija i produkcijske kuće Hype production, jedan od najuspešnijih muzičkih menadžera u Srbiji za kojeg se otimaju i hrvatske zvezde.

Foto: Hypetv

Za “Slobodnu Dalmaciju” Mirković je jednom prilikom dao veliki intervju, a kako to obično i biva zatresao je javnu scenu.

U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju otkrio je koliko je svojevremeno novca nudio pokojnom Oliveru Dragojeviću da dođe da peva u Beograd. Ali i zašto je stopirao duet između Severine i Ace Lukasa.

“Znaš da sam ja taj koji je prvi doveo Magazin u Srbiju dok je u njemu pevala Jelena Rozga. Siguran sam da sam u istoriji Magazina upisan zlatnim slovima za sve što su postigli kod nas.”

DALMACIJA

Sašu Mirkovića je posao tom prilikom u vreme intervjua odveo u Dalmaciju. Jer Aca Lukas tokom leta tu ima mnoštvo nastupa, Dalmacija mu je svojevrsna baza.

U preko 30 godina karijere iza njega je, tada još, bilo preko šest hiljada koncerata, od čega 80 regionalnih Arena i jedna Marakana (stadion Crvene Zvezde).

Foto: Hypetv

VODILJA KROZ ŽIVOT

Kažete da ste neshvaćeni mladi prijatelju? Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljen, ali je bio strpljiv čekati – ove reči koje je jednom izrekao slavni Pablo Picasso, Mirkovićeve su misli vodilja kroz život.

ULAZAK U SVET ESTRADE

U svet estrade ušao je krajem devedesetih godina kao student i to sasvim slučajno kad je Miroslavu Iliću napravio 2000 plakata za koncert.

Sećam se da mi je za za taj posao u džep ubacio dve hiljade maraka. – prisetio se Saša.

Tada je shvatio da je predodređen za neke ozbiljne stvari. Strpljiv poput dijamanta čekao je svoj pravi trenutak. A čak i u trenucima svoje najveće slave i moći, nije dozvolio ga novac promeni. Ostao je onaj mali ponizni dečačić iz svog Bora, spreman pomoći i najvećem neprijatelju.

foto: printscreen/instagram/sasa_mirkovic_official

Jer dobro je činiti dobro, kad tad vratit će ti se neke stvari koje napraviš”. – ističe Mirković.

Jedinac sam sin iz radničke porodice, moram priznati da sam stalno tugovao jer nemam sestru ili brata. Imali smo trgovinu, pa sam već kao srednjoškolac radio. Jer kad bih išao na more ćale bi mi rekao: ‘Ajde malo da vežbaš na kamionu usput..‘ Bio sam odličan učenik, bavio sam se čak i džudom i završio nižu muzičku školu za harmoniku.”

DA NIJE POSTAO MENADŽER, BIO BI ADVOKAT

Tako da sam jedini muzički menadžer na ovim prostorima koji ima i muzičko obrazovanje. Po meni su svi menadžeri i producenti prodavači i trgovci na kilo. Danas su se i kriminalci počeli baviti menadžerstvom. Najčešće uzimaju pevačice koje služe za sve osim za pevanje zbog čega su koncerti stavljeni u drugi plan. A pravi pevači su po strani, gura se nešto što je falš i loše. E, ja ti na to ne pristajem, zato i nisam dei nijednog klana. Jedini kojeg priznajem pokojni je Raka Đokić – govori Saša.

Da nije postao jedan od najistaknutnijih muzičkih menadžera i TV producenata na Balkanu najverovatnije bi bio advokat.

“ČAROLIJA”

Siguran sam da bih i u tom poslu uspeo pošto sam odlučan i komunikativan, imam svoj stav. Ne volim da mi se stavovi nameću, mogu mi se objasniti i na meni je da to prihvatim ili ne…

Posebno je, kaže ponosan na to što je doveo Euroviziju u Srbiju, ali i na najveći dečiji muzički festival na svetu kojem je dao ime ‘Čarolija‘.

– Na tom sam projektu radio s Leontinom Vukomanović koja je napisala Joksimoviću ‘Lane moje‘. To je jedna od naših najvećih stvari koje smo napravili zajedno. Svake godine zbog Čarolije u Srbiji ima preko 500 polaznika što nas neopisivo raduje.Jer raditi s decom i učiti nove naraštaje, koji tek dolaze, nešto je neprocenjivo.

Saša je uspeo u Beograd dovesti velikog Erosa Ramazzottija

– Eros pažljivo bira gde će nastupiti, kad je prvi put pevao u Beogradu pošteno se opekao. Moja produkcija je to sada napravila onako kako treba, bilo je baš odlično. Eros nikad nije imao bolji i emotivniji koncert na prostorima bivše Jugoslavije. Malo je i vežbao boks na mom stomaku (smeh).

Jedna od najvećih želja bila mu je dovesti Olivera Dragojevića u Srbiju. Ali, ubrzo je shvatio da je naišao na itekako ‘tvrd orah‘.

– Puno puta sam sedeo s Oliverom, ja sam jedan od onih koji ga je stalno zvao da dođe u Beograd i to za poprilično veliku lovu.

Koliko ste mu nudili?

– Nisam to nigde rekao, evo vama ću reći, ipak smo u njegovom Splitu. Za jednu Marakanu nudio sam mu milion tadašnjih maraka, to je bilo negde 2002. godine. Onda sam mu još rekao: ‘Ako imamo dve Marakane daću ti tri miliona maraka!‘ On bi imao ne dve, nego tri Marakane, verujte mi, pa je prema tome odbio pet-šest miliona maraka.

Kakva je bila Oliverova reakcija?

Sale moj, sve je to u redu, ja bi uzeja to i rado doša u Beograd, ali nakon toga nemam di da se vratim!‘ Ja sam ga shvatao, hteo je reći da nema obraza da se vrati u Hrvatsku kad bi to učinio. Značilo bi da je izigrao svoje lične stavove. I svaka mu čast na tome jer odbiti tako lako tu svotu novca ne može baš svako.

STOPIRAO DUET SEVERINE I ACE LUKASA

– Neće ga biti! Ja ti odmah sad kažem da neće, a mogu ti reći i zašto. Oni su neozbiljna ekipa! Sa Severinom smo imali korektne odnose, njenu dionicu je otpjevao Filip Miletić. Međutim, ne sviđa mi se to što ona radi.

Trebala bi širiti mir i ljubav, a ne napadati našeg patrijarha, kao što ja nikad neću doći kod vas u Hrvatsku i govoriti protiv nekoga. Stvara mi nemir kad neko napada vašeg poglavara Crkve, isto tako mi smeta kad napadaju moga. Poštujem tuđe, ali ne dam na svoje i neću niti želim sarađivati s takvim ljudima.

“NOVAC MI NIŠTA NE ZNAČI”

– Novac mi nije važan, služi mi tek da lakše živim. Nisam nikad išao za time da budem milioner. Nisam ni cicija, volim pomoći onima kojima to treba. Jeb*ga, imaš ljude koji to cene pa ti vrate na pravi način u smislu poštovanja, a imaš i slabiće koji tvoju pomoć iskoriste kao slabost. Jedino kod nas na Balkanu moraš pitati nekoga ko ti nešto duguje: ‘Oprosti, kad mi možeš ono vratiti…?‘ Ne volim da me drugi gledaju kroz novac, niti ja volim gledati ljude kroz novac. – rekao Mirković za “Slobodnu Dalmaciju”.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/Slobodna Dalmacija/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner